Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיין סטרים? פרארי? פרט..

לטעמי האישי, העיצובים של פרארי, שהם ללא ספק יפים, קלאסיים מידי, שמרנים מידי, לא שום דבר שאתה רואה בפעם הראשונה והנשימה נעתקת ממך.

בהגזמה גדולה מאוד, פרארי נראים בעיני כמו יצרן ממורביליה (עטים, צעיפים, או כל מוצר אחר שתצליח לחשוב עליו) שמחזק את המכירות ע"י ייצור רכבים.:lol:

למבורגיני ואסטון דווקא כן עושים לי את זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ביום שאני אראה אסטון מקשטת את כבישי ארצנו אני אהיה מאושר, יש משהו במותג הזה שאני לא יכול להסביר, אבל פשוט לוחץ לי על הנקודות הנכונות בלב. בכל פעם כשאני בחו"ל ורואה אסטון אני מחסיר פעימה.

+1

לגמרי זה !

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
לטעמי האישי, העיצובים של פרארי, שהם ללא ספק יפים, קלאסיים מידי, שמרנים מידי, לא שום דבר שאתה רואה בפעם הראשונה והנשימה נעתקת ממך.

בהגזמה גדולה מאוד, פרארי נראים בעיני כמו יצרן ממורביליה (עטים, צעיפים, או כל מוצר אחר שתצליח לחשוב עליו) שמחזק את המכירות ע"י ייצור רכבים.:lol:

אם זה העניין, אז מהו פשר ההתלהבות מאסטון מרטין ולמבורגיני?

אסטון מרטין, כל הליין אפ שלהם נראה אותו דבר (ברמה של אאודי). למבורגיני שומרים על אותו קו עיצובי כבר שנים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
נו באמת. היכן שניתן לרכוש למבורגיני להמונים יש בקושי כסף למחיה בסיסית? מאיפה הקשקוש הזה מגיע?

או שאולי אתה חלק מאלה ש"would rather the poor poorer, provided the rich were less richer"

דרום אפריקה,אפשר לראות למבורגיני ושות׳ נוסעים ליד שכונות הפחונים של יוהנסבורג.

Vw Polo GTI

פורסם

בסדר,אז שיביאו :)

לגבי אוטו איטליה,לדעתי הם בונים על ההתחרבות של מזארטי שיצאו בהצרה בעוד 5 שנים הם יהפכו לייצרן שמוסר 50 אלף מכוניות בשנה,חלק מהאסטרטגיה היא כניסה לשווקים חדשים וכניסה לסגמטים חדשים-ג'יבלי (מנהלים) וקובאנג או איך שלא יקראו לו בתחום הSUV,אז לדעתי נראה גידול נאה במסירות מאוטו-איטליה ועלייה ברווחים,כי מי לא ירצה מזארטי במחיר של סדרה 5 מאובזרת?

יש לי גם תחושה שפרארי הולכת לצאת עם דגם מיינסטרים בשנים הקרובות.

Porsche 944 turbo

פורסם

פרארי דווקא כן מגלה תעוזה עם עיצובים ויצאה עם כמה מכוניות פחות שגרתיות, דוגמאות- FF ולה פרארי המדהימה.

אני אוהב מאוד את העיצוב של אסטון מרטין אבל למעט האסטון מרטין ZAGATO יתר הרכבים נראים כמעט זהים אחד לשני.

אבל בגלל שאתה חובב אסטון אמליץ לך להעיף מבט בפוסט שאני אפתח פה עוד כמה דקות...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לטעמי האישי (כמה פעמים צריך לכתוב את זה), פרארי היא מישל פייפר, יפייפיה קלאסית.

למבורגיני היא יותר איזה כוכבת פורנו :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקפיטליזם שרץ בישראל בשנים האחרונות מראה את אותותיו בלא מעט תחומים.

אז שוק הרכבים האקזוטיים גם מקבל במה, וכיום, יש מי שישלם.

מי בעד להפוך את כביש 6 לאוטובן ללא הגבלת מהירות?

פורסם
מי שעושה ביטוחי צד ג' שהכיסוי הסטנדרטי עומד על 450,000 ש"ח ואתרע מזלו לפרק למבורגיני כזו (או כל רכב יקר אחר לצורך העניין) בתאונה, יצטרך להשלים את החסר מכיסו ?

זה לא מצחיק. בעיני רוחי אני מדמיין שליח פיצה עם קטנוע מובי שעולה שקל תשעים נכנס בדלת של למבורגיני ואחרי זה צריך כל החיים לשלם על זה

פורסם

בגירה הגדיר את זה הכי נכון.למבו תמיד מעלה פעימות למטה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ביום שבת גנבו לי 4 פקקי ונטיל ירוקים מהפאביה... (מחוץ למסעדה במושב אודים)

לפני כחודש ניסו לגרד מהפאביה את אחת המדבקות מהאוטו והשאירו את המדבקה קרועה ומגורדת. :roll:

אני לא רוצה לדעת בכלל מה עובר על בעלי רכבי היוקרה ומה שעושים לרכבים שלהם.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
ביום שבת גנבו לי 4 פקקי ונטיל ירוקים מהפאביה... (מחוץ למסעדה במושב אודים)

לפני כחודש ניסו לגרד מהפאביה את אחת המדבקות מהאוטו והשאירו את המדבקה קרועה ומגורדת. :roll:

אני לא רוצה לדעת בכלל מה עובר על בעלי רכבי היוקרה ומה שעושים לרכבים שלהם.

את מתכוונת, שבעלי רכבי היוקרה לא רוצים לדעת מה עובר על בעלי פאביה ומה שעושים לרכב שלהם.. :wink:

:idea:
פורסם
לטעמי האישי (כמה פעמים צריך לכתוב את זה), פרארי היא מישל פייפר, יפייפיה קלאסית.

למבורגיני היא יותר איזה כוכבת פורנו :lol:

מישל פייפר בת 55 קצת לא מתאים להשוות אותה למכונית ספורט אולי פרארי 308 GTB.

אבל ההשוואה נכונה.

נמבו נועדו להדהים, פרארי נועדו להיות הכי יפים.

הבעיה שלמבו שייכים ל VW והעיצוב שלהם לא השתנה ב 20 שנה אחרונות.

מנוע שנמצא גם בדגמים של אודי בכלל מוציאים את כל הטעם מלמבו

שמכניסים מותג כזה יקר לא צריכים לחשוב שיהיו רווחים בשנה הראשונה ועם התוכניות שיש למזראטי בשנים הקרובות אוטו איטליה יהיו ריווחים בשנים הקרובות

אייל

פורסם
למבורגיני אינה רועשת יותר מפרארי, נהפוכו- בהתנהלות מתונה הפרארי (כל פרארי) מייצרת סאונד חזק ועוצמתי יותר מלמבורגיני (כל למבורגיני כולל אוונטדור).

בלחיצה גם למבורגיני וגם פרארי מייצרות הרבה רעש, כל אחת והטון הייחודי לה.

דווקא יצא לי לראות 458 מונעת ממרחק של סנטימטרים והתפלאתי עד כמה היא חסרת ווקאליות בסרק ועם נהג רגוע שמלטף את הדוושה, עד כדי כך שיכול להיות שלא הייתי שם לב אליה כלל.

• תוכן חדש...