Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסומת מעולה!

אני מניח שהרגיזה מספר פמניסטיות אבל כמה פמניסטיות כבר נוהגות באסטון מרטין?:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמנם הדור הבא של המכונית לג'נטלמן הממהר תכלול מנועי AMG?

אם זה מספיק טוב לפאגאני זה כנראה יעבוד ברכב של בונד.

בדיוק אתמול קראתי שאסטון מעדכנת כמה מהגדמים שלה עם תיבה אוטומטית חדשה של ZF וישר חשבתי עליך.

אכן הנסיון המצומצם שלי עם אסטון לא פיתח יחסי אהבה ביני לבין התיבה הרובוטית הזוועתית ששמו בדגמי אסטון, מקווה ש-ZF יסדרו את זה, אחרת עדיף תיבה ידנית.

חוץ מהגיר- מאוד אוהב את אסטון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

נהגתי באסטון ידנית בסילברסטון.

צליל מנוע בריא ומלא אך לא מגיע לצויחה. שומר על סוג של נון שאלנטיות לכל אורך הטווח. הבלמים דווקא צווחו וזה כנראה בגלל בחירה מקומית של התחזוקה. לא אהבתי אבל בלמו מעולה. לא היה לי מספיק זמן איתה לרקוד במגבלות, ולכן אני לא מוסמך לביקורת מעמיקה כמו שהייתי רוצה. בסך הכל נותנת תחושה כבדה אך מהירה וזה לא בדיוק מתכון לחיית מסלול. יפיפה, מכובדת מאוד, מהירה ונעימה. וכן, קלה מאוד לנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נהגתי בראפיד ובוואנטאג' לפני 4 שנים.

הוואנטאג' היא מכונית ספורט. לא ממש מכונית על. הביצועים בסדר והצליל נפלא, אבל ההגה בינוני ותיבת ההילוכים החצי-אוטומטית (מצמד יחיד...) עלובה. חוץ מהעיצוב, הייתי מעדיף 911 בלי למצמץ.

הראפיד היא מתחרה של פאנאמרה ובגדול, יש לה יתרון אחד מאוד משמעותי והמון חסרונות. היתרון הוא כמובן העיצוב (לא חוכמה גדולה, הפאנאמרה מכוערת) והחסרונות - ביצועים, מרווח, פרקטיות, מחיר ועוד ועוד...

בגדול, המכוניות הללו הן בבחינת לראות, אבל לא לגעת. (אלא רק אם אתם מיליונרים שמחפשים שופוני. ככה שבארץ הן יסתדרו טוב מאוד :wink: ).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא יודע לכמה אנשים המכונית הזו רלוונטית. אבל לפחות בתור יד שניה אולי יש קצת יותר סיכוי...

ודווקא יש להם פרסומת לעניין:ajuhatyq.jpg

אני חושב שבמו היו ראשונים עם פרסומת כזאת

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נהגתי בראפיד ובוואנטאג' לפני 4 שנים.

הוואנטאג' היא מכונית ספורט. לא ממש מכונית על. הביצועים בסדר והצליל נפלא, אבל ההגה בינוני ותיבת ההילוכים החצי-אוטומטית (מצמד יחיד...) עלובה. חוץ מהעיצוב, הייתי מעדיף 911 בלי למצמץ.

זה לא שהיא ״לא ממש״ מכונית על, יותר בכיוון של ״היא ממש לא מכונית על״.

היא לא ברמה של הליגה העליונה וזה בסדר גמור, היא גם לא מתומחרת דומה,היא פשוט מכונית ספורט עם ניחוח אקזוטי.

ביצועים לא רעים, בלמים לא רעים בכלל (במיוחד הקראמים) וחתיכת תיבת הילוכים מגעילה שהורסת את כל הכיף על ידי תפקוד נוראי במהירויות נמוכות וגם כשהקצב עולה היא לכל היותר בינונית מינוס.

אבל הן נראות טוב ונשמעות מצויין ובגרסאות הידניות לדעתי הן יהיו אחלה חבילה ואני אישית מחכה לנהוג בידנית אבל אין לי אומץ לבקש סיבוב מחבר שלי (לך תבקש סיבוב על רכב שרק 101 כמוהו נבנו וזה של החבר היחיד בעולם עם הצבע בו בחר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בערך כמו לבוא לחבר ולהגיד "שמעתי אשתך חתיכת *יון מדהים, אפשר סיבוב?" :lol:

פורסם

נסעתי בה כמה שעות וכשעשינו סשן צילומים הייתי צריך לעשות קטע כביש מסוים הלוך ושוב איזה 10 פעמים. אחרי איזה 5 פעמים של רוורס-ראשון רוורס-ראשון הקלאץ' התחיל להתחמם והרכב ביקש הפסקה (באמצעות נורה בלוח השעונים וריח מסריח...). זה היה פתטי. אבל איזה אוטו יפה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נסעתי בה כמה שעות וכשעשינו סשן צילומים הייתי צריך לעשות קטע כביש מסוים הלוך ושוב איזה 10 פעמים. אחרי איזה 5 פעמים של רוורס-ראשון רוורס-ראשון הקלאץ' התחיל להתחמם והרכב ביקש הפסקה (באמצעות נורה בלוח השעונים וריח מסריח...)

מה מה?

אתה יכול להרחיב טיפה? אני ממש לא הבנתי איך קלאץ' מתחמם על יתר המידה משימוש שנשמע די סביר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בחיים אני לא אצליח להבין את ההתלהבות מייבוא מכונית שלאף-אחד פה אין אפשרות לקנות.

לגבי רעש, לפורשה GT של אלכס ז"ל יש את הסאונד המטמטם ביותר ששמעתי אי-פעם ממכונית, וזה אחר שעברתי על עשרות הקלטות של מכוניות על.

פורסם
בחיים אני לא אצליח להבין את ההתלהבות מייבוא מכונית שלאף-אחד פה אין אפשרות לקנות.

לגבי רעש, לפורשה GT של אלכס ז"ל יש את הסאונד המטמטם ביותר ששמעתי אי-פעם ממכונית, וזה אחר שעברתי על עשרות הקלטות של מכוניות על.

צודק. אני בעד שיקבע בחוקי הפורום שמותר להתלהב מקסימום מ-XV וגם זה רק לאחר אישור מפורש מהנהלת הפורום. על שקודה פאביה שפורט בכלל אין מה לדבר, זה רכב לשועי עולם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אה, ונשים יפות נשואות חייבות לעטות רעלה!

מה זה הן מסתובבות ככה ומחרמנות גברים כשהן בעצם נשואות?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...