Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפון

talm2011
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי צריך לקנות אוטו חדש.

היה לנו הונדה אקורד 2008 שנמכרה והוא היה מאוד מרוצה ממנה, אני חושב שהוא עם הונדה עוד לפני שנולדתי הוא פשוט אוהב את החברה (חשוב לציין שהוא לא נעול על הונדה אבל מעדיף).

הוא תמיד אהב גיפים ועכשיו הגיפונים קורצים לו.

התקציב הוא בערך 170-175K אבל כמו שאומרים אם אפשר בפחות למה לא

הוא היה בכמה סוכנויות ובדק כמה רכבים...

אלה מה שהוא התלהב מהם

ניסאן קשקאי Acenta - לגבי הניסאן ראיתי שהוא ממש אבל ממש לא בטיחותי זה נכון?

קיה ספורטאג' EX

מאזדה CX 5 Executive (אותה הוא לא בדק הסוכנות הייתה סגורה ואני לא יודע איזה דגם הוא מעדיף אז נילך על הזול)

הונדה CR-V

ואני חושב שהוא התעניין גם בטויוטה RAV4.

חיפשתי קצת בפורום על ההונדה כי זה בעיקרון מה שהוא מכוון והתגובות לפה ולפה...

אין לו בעיה לקנות אוטו יד שניה שעלה ב2013 בגרסא מאובזרת (לא שקל למצוא דבר כזה כי יש רק 3 מודעות בכל יד 2 משנת 2013).

דגשים:

הוא רוצה רק אוטומט .

שלא ישתה דלק יותר ממה שגיפ צריך.

שיהיה נוח לנסיעה.

עכשיו האוטו ישמש אדם בן 50 לנסיעות עירוניות אבל גם לבין עירוניות (ירושלים מרכז וירושלים טבריה בעיקרון)..

ואני אמור להיות עוד 4-5 חודשים עם רישיון אז אני מאמין שגם אני ינהג עליו.

על איזה הייתם ממליצים? אולי בכלל משהו אחר?

תודה רבה לכם!!

פורסם

מצטרף להמלצה.

לאבי יש CX5 והוא נוסע ירושלים-שפלה.

דלק: 11.5 ק"מ לליטר - בדוק ונצור (לא לפי המחשב דרך אלא לפי צריכה בפועל).

רכב מאובזר ויחסית נוח.

עשה עבודה לא רעה בכלל בשלג האחרון.

קח בחשבון תיבת הילוכים אוטומטית הממהרת לעלות הילוכים ורק בלחיצה חזקה מבצעת קיק דאון.

פורסם

יש לך כתבה במאקו שהשוו בין קיה ספורטאז לCX5 והסיכום שלהם זה שהספורטאז דווקא ן משתלם יותר. (לא מצליח לעלות את הכתבה אז תעשה חיפוש..

ממה שכתוב יש נקודות ממש טובות לעיצוב (טוב לא מפים אחרת מקיה) וגם הנהיגה הכי נוחה עליו... ואם אבא שלך בעניין של נהיגות גם עירוניות וגם בינעירוניות זה ממש חשוב.

קיצר, תקרא ותראה. אגב לדעתי שאבא שלך יילך לנהוג קצת על הרכבים לפני שהוא קונה, כי בגיפון במיוחד חשוב איך אתה מרגיש על הכביש ועל הרכב עצמו. על הגובה, או לא :-P

פורסם

אתה מכניס מילים לפה של הבוחנים? כי זה מה שכתוב בסוף המבחן שנערך במאקו בין הCX5, ספורטאז', ואאוטלנדר:

כמו כן, ה-CX-5, עם תג מחיר התחלתי של 165 אלף שקלים ו-178 לגרסה שנבחנה כאן הוא היקר מבין המתמודדים אך בסיכומו של יום עם איכויות הנסיעה הטובות ביותר, אחיזת הכביש גבוהה שמציעה גם בונוס ייחודי של הנאה מנהיגה, תא נוסעים מרווח, אבזור רב כסטנדרט גם בגרסת הבסיס וצריכת דלק הטובה ביותר במבחן עם 9.9 קילומטר לליטר. כמכלול, גם אם הוא אינו מלהיב, במידה שאתם לא חייבים שבעה מקומות, ה-CX-5 הוא הרכב הטוב ביותר במבחן ונכון להיום רכב הפנאי היחיד בקבוצת מחירים זו שמציע איכויות כמעט זהות לאלו של רכב מנהלים באריזת קרוס-אובר אופנתי.

חפש בגוגל: הקרב על הפנאי – מיצובישי אאוטלנדר, קיה ספורטאז' ומאזדה CX-5 במבחן

פורסם

לאדם בן 50 חשוב בעיקר נוחות הנסיעה, צריכת הדלק, והבטיחות.

אני מצתרף לקודמי שהמליצו לך על המאזדה אבל מסייג זאת לבחירה של היונדאי IX5 מפרט מכאני כמעט זהה למאזדה אבל באוטו מחיר תקבל חבילת פינוק כמו סאן רופ כפול ומע' מולטימדיה ועוד כמה פינוקים שבמאזדה חסכו.

אז המלצתי היא IX5 של יונדאי 2012 עם חבילת השידרוג!

פורסם

לCX5 יש מערכת מולטימדיה מתחילת שיווקו. ורק בגלל זה יונדאי החליטו להכניס לIX35 מערכת מולטימדיה שלא יראה נחות יותר מהCX5 ממה שהוא.

הCX5 נוח יותר, זריז יותר, חסכוני יותר, ובעל איכות חומרים טובה יותר.

פורסם
אתה מכניס מילים לפה של הבוחנים? כי זה מה שכתוב בסוף המבחן שנערך במאקו בין הCX5, ספורטאז', ואאוטלנדר:

כמו כן, ה-CX-5, עם תג מחיר התחלתי של 165 אלף שקלים ו-178 לגרסה שנבחנה כאן הוא היקר מבין המתמודדים אך בסיכומו של יום עם איכויות הנסיעה הטובות ביותר, אחיזת הכביש גבוהה שמציעה גם בונוס ייחודי של הנאה מנהיגה, תא נוסעים מרווח, אבזור רב כסטנדרט גם בגרסת הבסיס וצריכת דלק הטובה ביותר במבחן עם 9.9 קילומטר לליטר. כמכלול, גם אם הוא אינו מלהיב, במידה שאתם לא חייבים שבעה מקומות, ה-CX-5 הוא הרכב הטוב ביותר במבחן ונכון להיום רכב הפנאי היחיד בקבוצת מחירים זו שמציע איכויות כמעט זהות לאלו של רכב מנהלים באריזת קרוס-אובר אופנתי.

חפש בגוגל: הקרב על הפנאי – מיצובישי אאוטלנדר, קיה ספורטאז' ומאזדה CX-5 במבחן

חלילה מכניס מילים לפה של הבוחנים. כבר התחלתי לחשוב שאני מדמיין אז חזרתי לכתבה :roll:

"לספורטאז' יש שני אסים מנצחים - המראה הכי נכון ותנוחת הנהיגה הכי גבוהה. בנוסף הוא גם הזריז ביותר והתנהגות הכביש שלו בטוחה מאוד. "

" ב-162 אלף שקלים לגרסה הבסיסית (172 אלף לגרסה הנבחנת) הספורטאז' הוא הזול בחבורה ומעניק עבור הלקוח הממוצע תמורה טובה מאוד למחיר, דבר שהפך אותו ביחד עם הקסמים של פיטר שרייר המעצב לקרוס-אובר הנמכר ביותר בישראל בשנה האחרונה."

ברור שזה לא הרכב המושלם, כי אין כזה. אבל אם חשוב לו הבטיחות והנוחות אז לפי הדעות בכתבה עצמה לפחות זה משתלם מבחינת מה שמקבלים בתמורה לכסף.

פורסם

אני ממליץ בחום על הג'יפ של קאיה. ניתן לראות שלאחרונה המשטרה קנתה כמות מכובדת של רכבים מסוג זה, זאת לאחר שמערכת הבטחון בחנה מספר ג'יפים, בין השאר נבחן גם הג'יפ של מזדה.

אני יודע ממקורות שלי במשטרה ובמערכת הבטחון שהג'יפ של מזדה לא הצטיין, זאת בלשון המעטה.

במשטרה ובמערכת הבטחון הגיעו למסקנה שהג'יפ של קאיה בטיחותי הרבה יותר מהמזדה, כמו כן יש לו נק' זכות נוספות.

בהתאם לכך, מציע לכם לבצע עליו נסיעת מבחן, גם אם מדובר בגרסת הבנזין.

קחו בחשבון שמדובר גם ברכב פופולרי למדי, ולדעתי זה גם שיקול לקנות אותו.

בהצלחה

• תוכן חדש...