Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שלוש שנים סוף סוף השתדרגתי מהאייפון 4 שלי למכשיר סיני חדש העונה לשם ZOPO ZP990 CAPTAIN S. הוא פאבלט בעל מסך 6 אינץ עם 2 ג'יגה זיכרון ו-32 ג'יגה נפח איחסון, מכשיר מעולה ובינתיים עומד בציפיות. בנוסף הוא כמובן בעל מערכת אנדרואיד. אני לא יודע להתעסק עם רומים וגרסאות פרוצות, אבל מבקש מחובבי האנדרואיד טיפים שיכולים לשפר את חוויית השימוש במכשיר.

תודה רבה לכולכם.

http://www.youtube.com/watch?v=_eeG0xAqnxk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

קודם כל תיתחד,

מה הייתה רוצה לשפר?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היי, תודה על התשובה. רציתי לדעת אם יש איזשהן אפליקציות שיכולות לשפר את התפעול של המכשיר, כאלה שלא מגיעות מובנות בתוך האנדרואיד.

פורסם
שלום לכולם,

לאחר שלוש שנים סוף סוף השתדרגתי מהאייפון 4 שלי למכשיר סיני חדש העונה לשם ZOPO ZP990 CAPTAIN S. הוא פאבלט בעל מסך 6 אינץ עם 2 ג'יגה זיכרון ו-32 ג'יגה נפח איחסון, מכשיר מעולה ובינתיים עומד בציפיות. בנוסף הוא כמובן בעל מערכת אנדרואיד. אני לא יודע להתעסק עם רומים וגרסאות פרוצות, אבל מבקש מחובבי האנדרואיד טיפים שיכולים לשפר את חוויית השימוש במכשיר.

תודה רבה לכולכם.

אין חווית שימוש באנדרואיד.

טיפ מספר 1

חזור לאייפון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אל תקשיב למרק, הוא נפגע עמוקות מזה שהוא קנה מכשיר ערום, ואז גילה (נקסוס)

בכל מקרה- ממה אתה לא מרוצה במכשיר ורוצה לשפר בו? שאתה קונה מכשיר חדש אני לא חושב שהצעד הראשון צריך להיות לרוץ להחליף רום- זה צריך להיות מתוך הכרח או רצון לקבל תוצאה ספציפית.

אגב, אל תצפה למכשיר חף מתקלות תוכנה- עוד לא נתקלתי במכשיר סיני בודד (להוציא חברות גדולות כמו huawei) שהתוכנה בו מלוטשת כמו שצריך.

פורסם

הנה הרשימה שלי

AdvancedTaskKilller - מעוד שימושי מיוחד במכשירים עם מעט זיכרון. פשוט לשים את הווידג'ט שלו על שולחן עבודה וללחוץ מידי פעם

alarm droid - אחלה שעון מעורר עם פיצ'רים שאין ברגיל

amazon

any.do - אפליקציה ישראלית ל - todo list

birthdays - לוקחת את הימי הולדת של אנשים שיש לך בפייסבון ומקפיצה לך התראות לגבי האנשים שתבחר מתוכם מתי שיש להם יומולדת

box - אחסון ענן

chrome - לדעתי יותר טוב מהדפדפן הרגיל אבל יש עוד אופציות טובות כמו dolphine

courseraOTG/CourseraCompanion - מאפשר עבודה נוחה עם האתר של קורסרה

ebay

feedly - החלופה היחידה כרגע ל- googleReader אם כי לטעמי מצועצעת מידי

facebook/facebook messenger/linkedin/tweeter כתלות במה אתה משתמש

mxplayer נגן סרטים

sync.me - מסנכרן תמונות של אנשי קשר מהפייסבוק, יש לו DB שמקשר בין מס' טלפון לחשבון פייסבוק ובגלל שהאפליקציה כבר מאוד מוכרת את רוב האנשים שיש לך בטלפון הוא כנראה כבר יכיר ומי שלא - הוא ישאל.

es file explorer

tapatalk - כדי לקרוא בפורום :)

waze - כמובן

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

היי, תודה לכולם על התגובות.

אגב, מישהו יודע להסביר מה זה בדיוק ה-Hangouts? זה כאילו המקבילה של גוגל ל-iMessage של אפל?

פורסם

כן, HANGOUTS זה המסנג'ר של גוגל, תוכל גם לראות אותו כשתפתח את הג'ימייל שלך. בגרסאות האחרונות אפליקציית ה HANGOUTS משלבת גם אס אמ אסים.

פורסם
tapatalk - כדי לקרוא בפורום :)

אני מבין שמדובר באפליקציה שמאפשרת קריאה/כתיבה בפורומים, ולאו דווקא בקארזפורום.

האם אתם אכן משתמשים באפליקציה זו? עד היום (כשבועיים, מאז שיש לי סמארטפון) נכנסתי לפורום בגלישה רגילה.

האם מומלץ לעבוד איתה?

פורסם

ניסית היום להיכנס דרכה, טענה שאינה עדכנית.

עדכנתי.

שוב אותה טענה.

כשניסיתי לעדכן שוב, ראיתי שיש מחיר של כמעט 11 שקלים.

אז נכנס מהמחשב...

מתחדשת*

פורסם

Romek, אם התכוונת ל-Tapatalk, יש גירסה רגילה ויש גרסת Pro. הרגילה בחינם.

התקנתי, אני נמצא בשרשור הזה ורוצה להגיב. לא מצאתי איך. או שזה רק לקריאה?!?

• תוכן חדש...