Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חוויות שלי מדואר ישראל בשבועיים האחרונים, אחרי קניה באתר ישראלי.

תוך יומיים מהזנה קיבלתי SMS מהדואר שיש לי חבילה גדולה מידי לתיבה ולכן היא תשלח לסניף. היא עדיין לא בסניף, וכשתגיע תשלח הודעה נוספת. כלומר SMS חביב אבל מיותר לגמרי.

למחרת נשלחה ההודעה שהחבילה סניף. זה היה יום לפני ליל הסדר.

נסיון להזמין תור: הוצגו תורים פנויים לערב החג והחג עצמו בלבד.

בגלל אילוצים שלי נאלצתי לחכות לאחרי החג השני.

היום שוב נכנסתי להזמין תור, שוב מוצגים תורים רק להיום ומחר, כולם במהלך שעות העבודה שלא נוחות לי.

אז מה היה לנו:

SMS 1 מיותר, שני רלוונטי (גם היתה תזכורת מאז)

מערכת זימון תורים שלא מעודכנת עם שעות החג

מערכת זימון תורים שלא מאפשרת הזמנת תור ריאלי

וכמובן שהסניף שלי עדיין עובד במתכונת שעות עבודה ישנות, כלומר פתוח הכי מאוחר עד 6.

כך שאצטרך לצאת מוקדם מהעבודה ולעמוד בתור, כמו פעם. לא מהפכה ולא נעליים, לפחות לא מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

עכשיו זה הזמן שלכם להזמין מחו"ל! אחרי חגים כמו סוכות ופסח, הדואר מתגבר את המיון בעובדים זמניים, (אבל מטפל קודם בחבילות שמגיעות, ולא באלו שמחכות) ונרשמים זמני שיא בהגעת החבילות.

:turn-l:
פורסם

היה פה פעם איזה מישהו שכתב על מכרז\הצעת עבודה במיון נתב"ג,אולי הפורום צריך ללכת לעבוד קצת ולשחרר לחץ :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
המשך הסאגה שלי עם דואר DHL מארה"ב

הפריט עזב את ארה"ב ב31 למרץ,ומשום מה אין יותר עדכונים באתר webtrack.dhlglobalmail.com

חשבתי שכמו באתר USPS,יש עדכונים גם כשזה מגיע לארץ (מסתבר שאין,זה מראה left origin וזהו)

האם הפריט מסתובב בארץ כרגע,יארגנו לו מספר איתור עם YY בהתחלה ו IL בסוף ואז הוא יגיע?

כמה זמן בד"כ? עכשיו נגמר פסח אז אני מעריך חודש+ :\

הפריט מוערב מארה"ב לגרמניה ורק אז ממשיך בדרכו בלי עדכונים. מספר המעקב לא רלוונטי לארץ בד"כ.

פורסם
הפריט מוערב מארה"ב לגרמניה ורק אז ממשיך בדרכו בלי עדכונים. מספר המעקב לא רלוונטי לארץ בד"כ.

בטוח לגבי זה? טייל ב3 מדינות בארה"ב במשך יומיים וחצי,ועכשיו ממשיך לטייל עוד באירופה,ורק אז בארץ? :shock:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למי יש הסבר למסלול של EPACKET?

[color=#FF8C00][font=inherit]2017-04-17 04:51[/font][/color][font=inherit][font=inherit]Guangzhou, left Guangzhou sent to Tel Aviv[/font]
[/font]
[font=inherit]2017-04-16 05:13[font=inherit]Guangzhou, left Guangzhou sent to Tel Aviv[/font]
[/font]
[font=inherit]2017-04-13 05:14[font=inherit]Guangzhou, left Guangzhou sent to Tel Aviv[/font]
[/font]
[font=inherit]2017-04-12 20:57[/font]
[color=#212121][font=inherit]Guangzhou, Guangzhou postal EMS the company's international business branch has been received (the embrace cast member name: Yan Jianbo, Tel:)[/font][/color]

כמה פעמים החבילה יכולה לעזוב את סין לכיוון תל אביב ? חשבתי שלפחות בסין זה EMS LOL.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חבילה שנשלחה מגרמניה בדואר DHL לא אקספרס ב 31 למרץ הגיעה לתחנת האיסוף היום. 18 יום סה"כ, לא רע, יש מצב שאם ראשון לא היה ערב חג זה היה מופיע כבר אז.

עוד חבילה שלי נחתה בארץ ב 14 לחודש, מחכה לראות אם גם שם יתמזל מזלי.

פורסם

DHL אקספרס, קיבלתי את המשלוח תוך 13 יום מהונק קונג וזה היה כי מהר שקיבלתי משהו אי פעם מהונק קונג. ועוד בחגים! לא רע בכלל.

אני מניח שללא החגים, זה היה מגיע תוך משהו כמו 5~7 ימים. הרי ב9 אפריל זה כבר היה בעיר קרובה ביותר לחלוקה. אבל התחילו החגים והכל עצר.

היה צריך לשלם מיסים ועמילויות (האפשרות היחידה הייתה למסור פרטי כרטיס אשראי באינטרנט ורק אז לתאם משלוח, הכי מוקדם שהיה זמין זה להיום).

משלוח רשום מסין לקח חודש ימים, מארה"ב לקח שבועיים לרשום רגיל ו10 ימים למשלוח גלובל עם משלוח עד לבית.

ממתין עדיין לדברים שנשלחו בדואר רגיל מסין לפני כחודש וחצי+.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בטוח לגבי זה? טייל ב3 מדינות בארה"ב במשך יומיים וחצי,ועכשיו ממשיך לטייל עוד באירופה,ורק אז בארץ? :shock:

זה דואר מוזל,בדיוק כמו PostNl, שנשלח במסלול הזול ביותר ולא הישר ביותר.

אין קשר לDHL אקספרס

פורסם

איזה שיא? בנתיים חודשיים מינימום למשלוח לא משנה מאיפה (גם מבריטניה שפעם היה מגיע תוך שבועיים) ואני לא מדבר על מה שלא מגיע בכלל.. ממש מעצבן.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
נראה שחלק ממרכזי המיון סגורים במהלך החג

חבילות תמיד היו מגיעות למרכז מיון שצמוד לישוב שלי ולמחרת החבילה כבר הייתה מגיעה אלי לתיבה

עכשיו קיבלתי על אחת החבילות שהיא הגיע למרכז מיון בתל אביב

מעניין כמה זמן יקח לה להגיע משם אלי

חשבתי כבר שאני יקבל אותה במימונה הבאה

מסתבר שדואר ישראל החליט להפתיע

הוזמן ב6.4 מאיביי (משלוח רגיל) והגיע היום לחדר דואר (ישוב קטן עם חדר דואר צמוד למזכירות)

וכול זה בתוך 12 יום עם פסח באמצע

פשוט לא להאמין

אבל לחבילה אחרת מחכה כבר חודשיים :?

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

מוסיף את הגרוש שלי,

מזמין לרוב מאלי אקספרס, שם לב שהפריטים מסינגפור מגיעים בערך 20 יום, יש פריטים שנשלחו ב26/30 למרץ וההודעה הגיעה אתמול.

לעומת זאת, פריטים מאמצע מרץ מסין עדיין לא הגיעו..

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...