Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-19.04.17 אחי הזמין נעליים בעלות 50 יורו עם משלוח של DHL בעלות 40 יורו:evil:.

"זמן הגעה משוער-12.5.17" שבפניי עצמו לא סביר עבור משלוח שעולה 40 יורו,

אז היום הנעליים עדיין לא אצלי, באתר הדואר אין מידע על החבילה, באתר DHL עדכון מידע אחרון ב-26.4 שהחבילה מועברת לדואר ישראל.

המוכר מנסה לחרטט אותי שלפי מדיניות איביי המשלוח יכול להיות עד 5 שבועות אך ביקש לתת הזדמנות עד ה-22.5.:-o

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לפי הפורום השכן, מרכז המיון החדש והמודרני במודיעין החל את ההרצה שלו (בינתיים במקביל לישנים). כבר קיבלתי חבילה אחת שמויינה שם.

לראשונה, אני אופטימי שיש סיכוי לשיפור.

https://www.hometheater.co.il/vt274168.html

נראה מבטיח. בדיון ב-hometheater רשום שמרגע ההגעה למרכז הסחר המקוון לוקח 48 שעות

לחבילה להגיע לדואר.

חבילה שלי הגיע לשם ב-15.5.17. היום קבלתי SMS לבוא לקחת אותה.

:ok:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

כנ"ל, חבילה מפולין הגיעה למרכז הסחר המקוון ב 15.5, היום ה 18.5 כבר אצלי בסניף, מהר מאוד.

מה שכן, יצאה מפולין ב 5.5 , הגיע לארץ ב 15.5, 10 ימים עד שהיא הגיעה למרכז עצמו.

Miata ND2

פורסם

^^ בדיוק.

הם עדיין עובדים ידנית,המתחם במודיעין עדיין בסוג של הרצה כנראה ועובד במקביל לאתרים השונים של הדואר.

כנראה שבעתיד רוב הפעילות תעבור אליו ואז אולי יהיה שיפור בזמן ההגעה מרגע הנחיתה בארץ

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הנה עוד סרטון רלוונטי למרכז המיון החדש, קצת פחות אופטימי...

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
הנה עוד סרטון רלוונטי למרכז המיון החדש, קצת פחות אופטימי...

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

היו יכולים לוותר על הבניין עצמו, סה"כ נראה שהכל בפנים מתנהל בדיוק כמו במיון בת"א. הדבר היחיד ששימושי שם זו החניה הגדולה יותר שבה יש להם מקום לזרוק את הקונטיינרים להירקב בשמש. עלוב לראות שלפחות מהנראה בסרטון, מעל חצי מהעמדות בבניין הענק הזה כלל לא מאוישות, והסיפור של מיון אוטומטי על פי זיהוי טקסט שלא פועל, בכלל בדיחה.

פורסם

לא משנה כמה מיליונים תשקיע במיבנה וכו', בסוף מה שקובע איך הכל יתנהל זה איכות העובדים במקום ורמת המיקצועיות/הסדר/יעילות העובד.

בקיצור תישכחו מזה, לא בארץ.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ב-19.04.17 אחי הזמין נעליים בעלות 50 יורו עם משלוח של DHL בעלות 40 יורו:evil:.

"זמן הגעה משוער-12.5.17" שבפניי עצמו לא סביר עבור משלוח שעולה 40 יורו,

אז היום הנעליים עדיין לא אצלי, באתר הדואר אין מידע על החבילה, באתר DHL עדכון מידע אחרון ב-26.4 שהחבילה מועברת לדואר ישראל.

המוכר מנסה לחרטט אותי שלפי מדיניות איביי המשלוח יכול להיות עד 5 שבועות אך ביקש לתת הזדמנות עד ה-22.5.:-o

איזה DHL? הגרמני או האקספרס?

פורסם

^^ כנראה אקספרס,בכל זאת 40יורו..

והסיפור של מיון אוטומטי על פי זיהוי טקסט שלא פועל, בכלל בדיחה.

מעניין אותי איזו תוכנה עולה 9 מיליון ש"ח? רק התוכנה ועוד 40041208410 רשיונות אולי.

לגבי עמדות לא מאוישות,קח בחשבון שכל העסק חדש ואני מניח שהתנאים לא להיט (בלשון המעטה),אז עוד לא מצאו מספיק פראיירים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
^^ כנראה אקספרס,בכל זאת 40יורו..

חריג, כי האקספרס מביא לך את זה עד הבית ולא מעביר את זה לדואר ישראל....

לדעתי הם ביצעו חיוב יתר על המשלוח.

פורסם

מישהו הזמין מאמזון (במקרה שלי UK) וקיבל שילוח ללא מס' מעקב דרך חברת ASENDIA?

המשלוח היה אמור להגיע עד ה16 במאי, ואין לי מושג איפה הוא תקוע. הייתי מהמרת על דואר ישראל, אבל בחיפוש בגוגל הביקורות על "אסנדיה" די איומות, כך שהכל יכול להיות. מישהו התנסה בדבר כזה? עד עכשיו ההזמנות שלי מאמזון היו כולן עם מס' מעקב והגיעו לפני הזמן...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...