Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיביי יש את הglobal shipping program,

אם אני לא טועה, מדובר במחיר כולל מיסים.

תעלה קישור.

אתה צודק. לא שמתי לב, המחיר כלל מיסים.

איך בכל הגיבוב הזה,עוד אין איזה מישהו שעובד בדואר,שיזרוק לנו איזה עצם? :p

בצעתי הרגע נסיון,הזמנתי משו קטן וזול (מדבקה לרכב לאישה) לכתובת של הדירה השכורה (כל הזמן עד היום הזמנתי להורים)

אולי למרכז יגיע יותר מהר מהצפון..

הבעיה שאני יושב ברחוב שהוא בתכלס שני רחובות,בתחילת הרחוב זה שם אחד,ובבנין שאני גר זה שם אחר.

בדקתי מכתבי חשבונות וגם שם הכתובות משתנות,וגם המיקוד.

נראה מה יהיה.

כשלקחתי חבילה לפני כמה ימים שאלתי את עובדת הדואר מה קורה איתם והיא אמרה שזה בגלל המרכז מיון במודיעין, לא חידשה לנו משהו שלא ידענו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לראות ולא להאמין.

כונן חיצוני שנרכש דרך איביי ב-17.5 ונשלח מסין הגיע היום לארץ.

פורסם

גם מתחילתו

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הרווחת, מוצרים מאמצע אפריל עדין בדרך...

אין ספק. יש מוצרים שהזמנתי לפני חודשיים כמעט ולא הגיעו. תוך שבועיים זה גובל בנס, ואני לא אדם מאמין.

פורסם

"דואר ישראל: רק 2,400 חבילות מחו"ל לא מגיעות ליעדן בשנה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4968921,00.html

וגם, המוטיבציה האמיתי מאחורי מרכז המיון החדש במודיעין (לא שזה רע):

"באשר לבטיחות ציין גולדשטיין כי כל פריט שמגיע מחו"ל עובר שיקוף במרכז מודיעין. השיקוף נעשה גם לעיני המכס שיכול לאתר דרכו אם החבילה מכילה מוצרים החייבים במכס."

להזכירכם, לפי דוח מבקר המדינה, רק 1% מהחבילות נבדקות לצורך מכס:

המדינה מאבדת 200 מיליון שקל בשנה עקב רשלנות הדואר והמכס

מבקר המדינה מתאר בחריפות את הליקויים והתקלות בדואר ובמכס: הלקוחות סובלים, כיוון שהליכי המעקב אחר חבילות אינם מספקים, מסלולי המשלוח מסורבלים ובית המיון לא עומד בעומס. למכס אין מידע על 99% מהפריטים הנכנסים לארץ והמדינה מאבדת 200 מיליון שקל בשנה. גם משרד התקשורת לא מפקח כראוי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4872599,00.html

:turn-l:
פורסם

ואני עדיין מחכה לחבילה שחשובה לי במשלוח דרך USPS כביכול, שכבר שבועיים על אותו סטטוס במודיעין וכלום לא זז.

זה אפילו יותר מעצבן כשיש מספר מעקב כשמדובר בדואר ישראל.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני לא יודע איזה פטריות הזיה אדון גולדשטיין לוקח, רק בקארספורום לבד אפשר למצוא כמעט 2400 חבילות שלא הגיעו ליעדן השנה (טוב, מוגזם בכוונה, אבל הבנתם את הפואנטה)

הוא לא מתבייש פשוט להתייצב מול התקשורת ולשקר?

הוא ציין כי לטובת מזמיני החבילות שלא קיבלו אותן הקים הדואר מנגנון ידידותי לאיתור מהיר של המשלוח ואם הוא אבד בדרך, הצרכן מקבל במהרה את אישור אי המסירה כדי להתחשבן עם חברת הסחר הבינלאומית המבצעת את המשלוח.

..מה?

גולדשטיין מזער את ממדי הבעיה והפריך כאמור את טענת הניכור של החברה לצרכנים שנפגעו.

מה??

והיום נמסרות החבילות לתעודתן תוך ארבעה ימים מהגעתן ארצה.

מה??????

פעם היה ניתן לסלף קצת את האמת, אנשים היו מעקמים את האף ועוברים לסדר היום, על שקרים היה צריך לתת את הדין. היום? קרקס, אין לי מילה אחרת לשרשרת ההצהרות המצוטטות פה. הוא אומר את זה רק כי הוא יודע שאין למעשה פיקוח, אין גוף שאפשר להתלונן על הדואר אליו וגם יעשה משהו. (נכון גם לגבי חברת חשמל ושאר חברות מדינה....)

ואם מישהו חשב לרגע אחד שמטרת מרכז המיון היא לשפר שירות ומהירות ולא לנפח עוד קצת אי אלו קופות ומיסים, זו תמימות שהייתי מצפה שתיעלם לכל אדם במדינת ישראל כבר בגיל 10, things being what they are.....

פורסם

הוא לא מתבייש פשוט להתייצב מול התקשורת ולשקר?

על שקרים היה צריך לתת את הדין. היום? קרקס, אין לי מילה אחרת לשרשרת ההצהרות המצוטטות פה. הוא אומר את זה רק כי הוא יודע שאין למעשה פיקוח, אין גוף שאפשר להתלונן על הדואר אליו וגם יעשה משהו. (נכון גם לגבי חברת חשמל ושאר חברות מדינה....)

שאלת וענית לעצמך.

מבחינתו הוא עושה מה שאומרים לו \ מה שהכתיבו לו לומר,כנראה שהאמת היא ממנו והלאה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הקפצצה

פריט שנשלח ב19 לאפריל עדיין לא נראה באופק (עוד פריט שנשלח באותו יום,הגיע כבר)

פריט אחר (מעטפה פיצית בגודל דיסק),נשלחה ב9 למאי,הגיעה אתמול.

נראה לי אפילו בדואר אין להם מושג על אמיתי איך דברים מתנהלים

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
החבילה יצאה מגרמניה ב-25.4 במשלוח DHL,

החבילה היא נעליים של NB בעלות 56 יורו.:x

אז בסופו של דבר הנעליים הגיעו באיחור של כמעט 3 שבועות.

פניתי למוכר וטענתי שמגיע לי פיצוי על מחיר המשלוח לפחות כי מבחינתי שילמתי 40 יורו עבור משלוח מהיר של DHL,

שהוא ישבור את הראש מול חברת השילוח שהוא בחר.

בנתיים הוא עושה ראש קטן וטוען שעדכן אותי במספר החבילה ברגע שדואר ישראל עדכנו.

האם לדעתכם אני צודק? האם לבקש מאיביי להתערב בקייס?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני, כדי להבין, שילמת 40 יורו עבור משלוח אקספרס של DHL והוא שלח לך את זה במשלוח DHL GLOBAL, הרגיל שדואר ישראל מתעסק איתו בארץ?

אם כן יש מצב פה להטעיה, מה היה כתוב במהלך ההזמנה לגבי המשלוח?

פורסם

DHL International Paket Premium

Estimated delivery Sunday, May 7, 2017 - Thursday, May 11, 2017

כאשר בפועל הגיע ב-29.5.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה בדיוק היה כתוב על סוג השילוח: לנו dhl זה אוטומטית אקספרס אבל לגרמנים זה לא ככה.

תחשוב חיובי שאם זה היה מגיע דרך dhl שליחים היית מוציא עוד כמה מאות שקלים על השחרור מהמכס.

• תוכן חדש...