Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לעדכן לגבי שינוי אפשרי בשיטת המשלוח הזול של אמזון, לפחות בכל הנוגע לשלוחותיו האירופאיות.

בתחילת אפריל, במשך כמה ימים, יצא לי להזמין 4 חבילות: 3 מהבריטי ו-1 מהגרמני. כל החבילות לא זולות מאוד (סביבות 250 ש״ח לחבילה) ורק אחת הכילה מוצרים קטנים מאוד.

כל 4 החבילות נשלחו עם חברת שילוח בשם ״אסנדיה״ (להבנתי תאגיד דואר צרפתי/שוודי) ללא מס׳ משלוח.

מאחר וזו פעם ראשונה שנתקלתי בכך, פניתי לשני האמזונים במייל. בגרמנים חזרו אלי בטלפון (הזוי) תוך 10 דקות וטענו שזה מיועד למוצרים קטנים באמת או לדברים שבירים (כשהבהרתי שמדובר בנעליים סטפן הנציג קצת גמגם) ולא ידע להגיד לי אם זה ינותב למשלוחים או לסניף הקרוב אלי של הדואר.

הבריטים (הודים) ענו בצורה די גנרית.

‎ובכן, החבילה הקטנה (והראשונה) שבהן הוזמנה מהבריטי ב6.4. נשלח ב10.4 ותאריך ההגעה היה 27.4.

‎היום קיבלתי sms ואספתי מסניף הדואר שלי.

‎לחיוב:

‎הגיעה די מהר, שבועיים מההזמנה ו10 ימים מהמשלוח.

‎לשלילה:

‎כאמור, לא ניתן לעקוב. החבילה קיבלה מס׳ מעקב מקומי של הדואר. בעיה נוספת, החבילות מאמזון יותר יקרות ומדאיג הוא שכשמדובר בדואר ״לא רשום״ צריך רק להגיד שם ולא צריך לחתום או להציג ת.ז כדי לקחת.

‎כמו כן, על החבילה לא ראיתי את הסלולארי שלי ואני תוהה לגבי הבאות, כי אם אין טל׳, לך תדע מתי תקבל פתק (למרות שכאמור כן קיבלתי sms מהדואר).

לסיכום,

אני מכיר עוד חבר פורום אחד שיצא לו שישלחו לו ככה מהגרמני, ותוהה אם מי מכם נתקל בכך.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש שירות חדש לדואר רשום בדואר.

כידוע, מבחינת משלוחים בארץ, היו עד היום בדואר, 2 אפשרויות עקרוניות: דואר רשום או דואר שליחים מהיר.

נוספה אפשרות חדשה של דואר רשום אמצע: ככל שמשקל מה ששולחים לא עולה על 50 גר׳ (כן, הם לא מסוגלים לעשות אקסטרה מייל), ניתן לשלוח בדואר רשום מהיר (מדבקות ירוקות) בעלות של 16.90 שח והם מתחייבים כי יגיע ליעדו בטווח 2 ימי עסקים וכולל אישור בסלולארי.

שלחתי מכתב לקופ״ח מחיפה לת״א, לקח יום ברוטו.

אז נכון שהם מצאו עוד שיטה לקחת כסף ונכון שטוב היה אם גם אם לא ביומיים, היה פשוט דואר רשום מהיר יותר או שהיו פותחים את זה למכתבים קצת יותר כבדים, אבל זה משהו.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

השתמשתי בשירות לפני מספר שבועות, אפילו החליקו לי כמה גרם במשקל החבילה. נשלח מחיפה והגיע לכרמיאל למחרת. מספר המעקב בעל קידומת RK.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממש מיתבאס מהePacket הזה, למישהו יש מושג האם זה התהליך הנורמאלי?

[TABLE="width: 620"]
[TR]
[TD="class: td-main1, align: center"]2017-04-12  20:57:00[/TD]
[TD="class: td-main1, align: center"]GuangDongShengGuangZhouShi 51032100[/TD]
[TD="class: td-main1, align: center"]Posting[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td-main2, width: 150, align: center"]2017-04-13  05:14:00[/TD]
[TD="class: td-main2, align: center"]GuangDongShengGuangZhouShi GUANGZHOU[/TD]
[TD="class: td-main2, align: center"]Despatch from Sorting Center[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td-main1, width: 150, align: center"]2017-04-16  05:13:00[/TD]
[TD="class: td-main1, align: center"]GuangDongShengGuangZhouShi GUANGZHOU[/TD]
[TD="class: td-main1, align: center"]Despatch from Sorting Center[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td-main2, width: 150, align: center"]2017-04-17  04:51:00[/TD]
[TD="class: td-main2, align: center"]GuangDongShengGuangZhouShi GUANGZHOU[/TD]
[TD="class: td-main2, align: center"]Despatch from Sorting Center[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td-main1, width: 150, align: center"]2017-04-19  05:34:00[/TD]
[TD="class: td-main1, align: center"]GuangDongShengGuangZhouShi GUANGZHOU[/TD]
[TD="class: td-main1, align: center"]Despatch from Sorting Center[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
חוויות שלי מדואר ישראל בשבועיים האחרונים, אחרי קניה באתר ישראלי.

תוך יומיים מהזנה קיבלתי SMS מהדואר שיש לי חבילה גדולה מידי לתיבה ולכן היא תשלח לסניף. היא עדיין לא בסניף, וכשתגיע תשלח הודעה נוספת. כלומר SMS חביב אבל מיותר לגמרי.

למחרת נשלחה ההודעה שהחבילה סניף. זה היה יום לפני ליל הסדר.

נסיון להזמין תור: הוצגו תורים פנויים לערב החג והחג עצמו בלבד.

בגלל אילוצים שלי נאלצתי לחכות לאחרי החג השני.

היום שוב נכנסתי להזמין תור, שוב מוצגים תורים רק להיום ומחר, כולם במהלך שעות העבודה שלא נוחות לי.

אז מה היה לנו:

SMS 1 מיותר, שני רלוונטי (גם היתה תזכורת מאז)

מערכת זימון תורים שלא מעודכנת עם שעות החג

מערכת זימון תורים שלא מאפשרת הזמנת תור ריאלי

וכמובן שהסניף שלי עדיין עובד במתכונת שעות עבודה ישנות, כלומר פתוח הכי מאוחר עד 6.

כך שאצטרך לצאת מוקדם מהעבודה ולעמוד בתור, כמו פעם. לא מהפכה ולא נעליים, לפחות לא מבחינתי.

עדכון:

אז אחרי שכרגיל עמדתי בתור (מחוץ לסניף, כי אין בו מקום) ואספתי את החבילה קיבלתי SMS שמודה לי על האיסוף.

אז הנה עוד SMS מיותר שלא תורם לי שום דבר מבחינת חווית שירות. אחלה פיצ'ר.

פורסם
עדכון:

אז אחרי שכרגיל עמדתי בתור (מחוץ לסניף, כי אין בו מקום) ואספתי את החבילה קיבלתי SMS שמודה לי על האיסוף.

אז הנה עוד SMS מיותר שלא תורם לי שום דבר מבחינת חווית שירות. אחלה פיצ'ר.

משום מה יש לי הרגשה שהיית מוצא על מה להתלונן גם אם דוור היה מגיע עד אליך עם החבילה.

פורסם

ה-SMS הזה בעצם מיידע אותך על כך שהחבילה נאספה - אם מישהו אחר אסף אותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואז? אם החבילה שלך נמסרה לאחר, הדואר כמובן יסרב לשתף בעולה ולומר לך למי החבילה שלך נמסרה, ומדוע. הדואר מחוייב רק לשולח.

אז מה הטעם במסרון?

:turn-l:
פורסם

מה נסגר עם הדואר המזורגג הזה? הגיוני שאני מחכה לחבילות שנשלחו מארה"ב כבר למעלה מחודש?

אני תמיד משתמש במשלוח AIR MAIL דרך Shipito, ואף פעם לא חיכיתי יותר משבועיים (וגם זה בהגזמה) לחבילות מארה"ב.

פורסם

קורה משהו מוגזם ביותר בחודשיים אחרונים. אני פשוט לא מקבל דואר שאין לי מספר מעקב פה באשדוד גם אחרי חודשיים מההזמנה ממקומות שאמור לקחת שבועיים.

פותח קייסים חופשי נגד המוכרים המסכנים מאיביי בגלל הדואר המחורבן הזה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מצטרף לסאגה.

כמעת 10 הזמנות שטרם קיבלתי מלפני 60 יום הועברו לבקשת זיכוי.

פשוט כלום לא מגיע גם כאלו עם מספר לא מתעדכנות, לא קרה לי דבר כזה שנים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ממשיך לקבל דואר רגיל.

הכי מהיר זה 4 ימים מרגע ההזמנה.

מצד שני חצי שנה עברה ולא קיבלתי דואר מאתר דייטילינג לרכב.

פורסם

2 משלוחים מסין, קיים מעקב מאוד מפורט (פעם ראשונה שאני רואה משלוח עם החברה הזו, FLYT EXPRESS) כולל מספר טיסה וקונקשן שהטיסה עשתה בדרך לארץ. נחתו בישראל ב 6 לאפריל, עדיין אין זכר. הוזמנו במקור ב 22 למרץ.

• תוכן חדש...