Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף לסאגה.

כמעט 10 הזמנות שטרם קיבלתי מלפני 60 יום הועברו לבקשת זיכוי.

פשוט כלום לא מגיע גם כאלו עם מספר לא מתעדכנות, לא קרה לי דבר כזה שנים.

כנ"ל - כ 10 חבילות קטנות לא הגיעו כחודשיים מ E-BAY.

אבל אני חושש לפתוח בקשת זיכוי / החזר , מאחר ורוב הסיכויים לבעיה - היא דואר ישראל.

א - אתם לא חוששים כי השולחים / E-BAY לבסוף יורידו אותנו מאפשרות הקנייה.

ב - מה אפשר לעשות כנגד /:evil: בעד דואר ישראל, כי הם הבעיה.

ג - במידה וקבלתי החזר, והחבילה הגיעה כעבור כ 3 חודשים.. איך משלמים שוב למוכר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אבל אני חושש לפתוח בקשת זיכוי / החזר , מאחר ורוב הסיכויים לבעיה - היא דואר ישראל.

תשובותיי בהמשך לשאלותיך.

א - אתם לא חוששים כי השולחים / E-BAY לבסוף יורידו אותנו מאפשרות הקנייה. חוששים. לכן לא תמיד פותחים קייסים

ב - מה אפשר לעשות כנגד /:evil: בעד דואר ישראל, כי הם הבעיה.אנחנו ? - כלום. אולי להפריט אותם...? איני יודע

ג - במידה וקבלתי החזר, והחבילה הגיעה כעבור כ 3 חודשים.. איך משלמים שוב למוכר.צור קשר עם המוכר, הוא ישלח לך בוודאי כתובת אימייל לזיכויו בפייפאל

אייל.

תשובותיי בהמשך לשאלותיך.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא מבין למה אתם חוששים לפתוח קייס?

פתחתי, המוכר ביקש התחייבות שאם אקבל את המוצר, אשלח לו בחזרה את הכסף, והסכמתי. מחכה שבוע, שבועיים ומחכה לחבילה. מגיע - משלם, לא מגיע - מבצע הזמנה חדשה.

פורסם

תודה לתשובות.

ולמה חוששים, אני חושש כי קבלנו מתנה ומפחד לאבד אותה.

האפשרות להזמין במחירים סבירים, מוצרים אשר את חלקם גם אין אפשרות להשיג בישראל.

לכן כמו כל-דבר טוב, צריך להשתמש בחוכמה, שלא יסגרו לנו את הדלתות.

הקלות בפתיחת קייס / החזר וקבלת הכסף, יכולה לבלבל..

ועם קבלת המוצר ישכחו לשלם שוב. (והלוואי ואני טועה)

אבל אפשר ולבסוף ימאס הדבר על המוכרים וידיחו אותנו.

ואולי זה הרעיון של דואר ישראל , בכוונה לעכב לגרום למצב של בקשת החזרים.

ולבסוף ירידה ברצון המוכרים לשלוח לישראל ..

לכן השאלה שלי - מי שם מאחור, מושך בחוטים בדואר ישראל.

כמו שאמר מר חסון בגבעת חלפון, מי אחראי למחדל בעיכוב החבילות, ולמה.

בדקתי עם חברים באיטליה ארה"ב קנדה, באנגליה, דרום-אפריקה.

גם שם יש עלייה גדולה מאוד בקניות ברשת.

ולכולם תוך חודש מגיעים המשלוחים מכל מקום בעולם.. רק ב דואר ישראל זה אחרת.

יש לנו בפורום הרבה נציגים בעולם - אולי הם יכנסו, ויעזרו במידע על זמני המשלוח.

בקניות ברשת אל המדינות שלהם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני חושב שאנחנו אחת הארצות המובילות בקניות מאיביי ומאליאקספרס. לסינים יש אינטרס לעזור לנו ולהגיע לעמק השווה.

הניסיון שלי בחיים עם הסינים שהם הרבה יותר נוקשים בדרישות וקומבינטורים לא פחות מהישראלים. פעם שאלת את עצמך איך יש כל כך הרבה מוצרים שהם מזויפים ונמכרים כמו לחמניות? אתה באמת חושב שהקימו מפעלים ליצור זיופים? הרי אותו מוצר מקורי מיוצר בסין, למה לא יהיה משווק של אותו מפעל על מוצרים פגומים שלא עברו את תהליך האיכות של החברה המותגת, ועדין המוצר במצב סביר שאפשר למכור אותו?

אני לא מאמין שיש כמות גדולה של מוצרים שהם נזרקים לפח כי הלקוח אומר "זה לא עומד בדרישות שלי". ופתאום צץ לו מוכרן מאיביי שמציג את המוצר כמוצר (כמו אוזניות) עם תמונה של המותג במחיר נמוך. כך לדעתי נולד זיוף.

אז במקום שהיצרן יזרוק את הזבל שלו, הוא הופך אותה לזהב. אז במקרה יש איזה לקוח ישראלי שמתלונן שהוא לא קיבל, אז לא נורא, אז הפעם לא הרוויח את כספו על הזבל. אבל הוא מכר אלפים לשאר האנשים בעולם. או במילים אחרות: אף מוכרן סיני לא מעניין אותך, הוא מתעניין בדירוג שלך כלפיו.

פורסם

חולגי לדעתי הפרטה רק תחמיר את המצב.

כנראה יש להם עומס מטורף שיירגע רק לקראת ראש השנה ותקופת החגים,ואז יהיה עומס חדש - וחוזר חלילה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סתם זרקתי רעיון...

גם בימים רגילים כתיקונם (לא חגים ועוד ארוכים) העסק לא דופק שם.

ואם צריכים לחכות כל פעם ל"מחזורי רגיעה" ראש השנה- פסח - ומה שביניהם - אז מה זה אומר ?

alfa 156 2.5.

פורסם

ואם צריכים לחכות כל פעם ל"מחזורי רגיעה" ראש השנה- פסח - ומה שביניהם - אז מה זה אומר ?

להזמין הכל אקספרס,אולי כחלון יעביר איזה חוק שנקבל החזר על המשלוחים :twisted:

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

א - אתם לא חוששים כי השולחים / E-BAY לבסוף יורידו אותנו מאפשרות הקנייה.

ב - מה אפשר לעשות כנגד /:evil: בעד דואר ישראל, כי הם הבעיה.

ג - במידה וקבלתי החזר, והחבילה הגיעה כעבור כ 3 חודשים.. איך משלמים שוב למוכר.

אייל.

העניין הוא שכבר קיבלתי החזר על חלק מהחבילות הראשונות שהזמנתי וחלקם עברו או גובלות ב3 חודשים מיום המשלוח ואין סי ן חיים.

אם זה היה על 1-2 הזמנות ניחא, אבל כל מה שהוזמן לא מגיע

זה ברור שסיכמתי עם המוכרים שאשלם על החבילות אם כשיגיעו

המוכר שולח לך לינק לתשלום בפייפאל, אם יש לך פייפאל אתה גם יכול לייצר לינק כזה כדי שישלמו לך (סתם לידיעה)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
המשך הסאגה שלי עם דואר DHL מארה"ב

הפריט עזב את ארה"ב ב31 למרץ,ומשום מה אין יותר עדכונים באתר webtrack.dhlglobalmail.com

חשבתי שכמו באתר USPS,יש עדכונים גם כשזה מגיע לארץ (מסתבר שאין,זה מראה left origin וזהו)

האם הפריט מסתובב בארץ כרגע,יארגנו לו מספר איתור עם YY בהתחלה ו IL בסוף ואז הוא יגיע?

כמה זמן בד"כ? עכשיו נגמר פסח אז אני מעריך חודש+ :\

הפריט נאסף אחר כבוד אתמול לאחר הגעת פתקית ראשונה (כנראה שכן הגיע לארץ מארה"ב,במקום להמשיך לאירופה)

סוף טוב הכל (כמעט) טוב.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
פורסם (נערך)

תיאורטית, לחסוך מעבר במיון נתב"ג המזעזע אמור לחסוך לחבילה משהו כמו שבוע שלם בכניסה לארץ.

בפועל, מודיעין היא ממש לא מרכז תחבורה מרכזי כמו תל אביב (גם אין שם מסוף רכבת שערוך לקבלת קרונות מטען. wtf?)

אני בספק שכל הטררם הזה יחסוך אפילו יום בדרך ליעד הסופי. ההדמיה של מרכז המיון מראה בניין שנראה בדיוק כמו hub של USPS בארה"ב, שזה בול מה שצריך פה, מעניין אותי איך נראה הבניין בתכלס, משהו אומר לי שטיפה שונה....

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • תוכן חדש...