Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פעם ראשונה (תמיד יש פעם ראשונה) שקורה לי כך עם חבילה.

לפני יומיים אני מקבל מסרון:

לקוח יקר, משלוח עבורך שהוזמן מאמזון הגיע לארץ ויימסר בימים הקרובים. מעקב אחר החבילה באתר דואר ישראל מספר משלוח....

אני עוקב באתר הדואר וכבר באותי יום רבע שעה לאחר מכן מופיע:

מוחזר לשלוח - פגום

...

היום צלצול בפעמון הדלת, החבילה הגיעה (שלמה).

לך תבין.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

קיבלתי חבילה מיפן שבוע אחרי שהיא יצאה מטוקיו. דואר אויר רגיל. שיא חדש

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לפני כמה שנים בצינור התפרסמה טבלה עם התוספת שכל רשות דואר משלמת. לא הצלחתי למצוא את הטבלה, אבל מהזכרון יפן וארה"ב היו במקומות הראשונים והסינים למטהץ

פורסם

אני לא חושב שיש קשר לאותה טבלה, מצב המשלוחים מארה"ב קטסטרופה.

כנראה חלוקה לפי איזורים. בעוד שמארה"ב ומסין יש כמויות אדירות של דואר, מיפן לארץ בקושי יש. גם בטבלאות התמחור/זמנים של הדואר יפן נמצאת בקטגוריה שונה מסין לדוגמה.

זו כנראה הסיבה שבגינה דואר אזרבייג'ן מגיע מהר מאוד, ותהיה בטוח שהם לא משלמים שום אקסטרה....

פורסם

נראה שחלק ממרכזי המיון סגורים במהלך החג

חבילות תמיד היו מגיעות למרכז מיון שצמוד לישוב שלי ולמחרת החבילה כבר הייתה מגיעה אלי לתיבה

עכשיו קיבלתי על אחת החבילות שהיא הגיע למרכז מיון בתל אביב

מעניין כמה זמן יקח לה להגיע משם אלי

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

לי יצא להזמין לא פעם ולא פעמיים מיפן, בעונות השפל,

ולא הורגש שום הבדל במהירות. סתם יצא לכם במזל.

מה שכן, המהירות שבה החבילה עוברת ממחוז נידח כלשהו ביפן לשדה התעופה היפני התורן לא פחות מפנטסטית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאחרה הזמנתי יותר מדי דברים משם. חוץ מפעם אחת, כל החבילות הגיעו למיון בעיר תוך 5-6 ימים, משם תוך יום חול לנק' חלוקה.

הם נשלחו כAirmail/Small Package ,לא כמשלוח SAL הזול יותר (עולה למטוס כשיש מקום פנוי).

פורסם

כמעט תמיד בשנה האחרונה אני מקבל חבילות מסין יותר מהר מאשר מאירופה.

חבילה מאנגליה הגיעה אחרי מעל חודש, חבילה מסין תוך שבועיים וחצי.

גם מפולין זה ככה.

אולי בגלל הלחץ של החבילות מסין דואר ישראל מתעדף מיון של חבילות משם.

ועוד שיא חדש לדואר , הודעה ראשונה הגיעה עם כתובת של הסניף, הודעה שניה מספר ימים אחרי מכתובת של נקודת איסוף (חנות)

הלכתי לנקודת איסוף ולמזלי זה היה שם, העובד אמר לי שלפעמים הדואר לא יודעים בעצמם איפה זה ושולחים פעמיים הודעות, זתאמרת שאתה צריך לחפש את זה ברחבי הסניפים.

Miata ND2

פורסם

שלום חברים, תרבחו ותסעדו !

להזכירכם שר התקשורת בפועל הוא ביבי.

ואת הדבר הכי מקולקל אצלו במשרד שזה הדואר הוא לא טורח לתקן !!

תזכרו לו את זה בבחירות.......

זה פשוט זלזול בנו הציבור כי זה עניין שאפילו המריונטה הנגבי יכול לטפל בו.

פורסם

כל דבר שההסתדרות / ועד עובדים "חזק" מעורבים בו, לא כזה קל לתיקון.

גם אם יתחלף ראש ממשלה, זה לא ישנה את השאיפה שלהם לעבוד פחות ולקבל יותר.

פורסם

המשך הסאגה שלי עם דואר DHL מארה"ב

הפריט עזב את ארה"ב ב31 למרץ,ומשום מה אין יותר עדכונים באתר webtrack.dhlglobalmail.com

חשבתי שכמו באתר USPS,יש עדכונים גם כשזה מגיע לארץ (מסתבר שאין,זה מראה left origin וזהו)

האם הפריט מסתובב בארץ כרגע,יארגנו לו מספר איתור עם YY בהתחלה ו IL בסוף ואז הוא יגיע?

כמה זמן בד"כ? עכשיו נגמר פסח אז אני מעריך חודש+ :\

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...