Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עד כמה קשור לדואר ישראל:

אתמול קיבלתי הודעה מ-GEEKBUYING שמכשיר סלולר שהזמנתי הוחזר אליהם בגלל שהמכס לא העביר אותו מסיבה לא ידועה.

היום קיבלתי מייל דומה ממוכר באיביי שרכשתי ממנו וילון לאמבטיה.:?

מישהו נתקל בתופעה דומה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כנראה הזמנת וילון אמבטיה שאין לו אישור של משרד התקשורת :shock:.

כבר קרה לי מספר פעמים שבסטטוס המעקב הופיע סטטוס כזה rejected by customs אבל מאוחר יותר החבילה הגיעה.

:turn-l:
פורסם

אני הזמנתי(11.11.16) מברגה 18v מאלי אקספרס וגם קיבלתי את תשובה מהמוכר שזה הוחזר ע"י המכס, קיבלתי החזר מלא

מה שמעניין הוא שהשבוע קיבלתי את המברגה.

פורסם

הגיוני שמכס + דמי שיחרור ממכס(EMS) יעלו 213 שקל על מוצר שעולה 410 שקל? איך זה הגיוני שהדואר מרשה לעצמו לקחת יותר מחצי ממחיר המוצר אחרי שעלות המשלוח הייתה 100 שקל?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

קשה לתת לך תשובה מדויקת .

תעריפי EMS ידועים מראש

ניתן לראות אותם באתר הדואר :

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/MisparID/238?OpenDocument

תסתכל במחירון ללקוחות שאינם מנויים שירות קולקטיבי.

קח בחשבון שהחישוב מתבצע תמיד על המחיר של המוצר + עלות המשלוח. כך שהחישוב צריך להיות על כ 510 ש"ח.

עמלת שחרור מינימלית של הדואר במקרה כזה תהיה 110 ש"ח.

לגבי המיסים, אם תפרט מה הפריט , וכן האם היה עיכוב ? דרישה למסמכים מסויימים אז המחיר בהחלט יכול לעלות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הגיוני שמכס + דמי שיחרור ממכס(EMS) יעלו 213 שקל על מוצר שעולה 410 שקל? איך זה הגיוני שהדואר מרשה לעצמו לקחת יותר מחצי ממחיר המוצר אחרי שעלות המשלוח הייתה 100 שקל?

אם לא רוצים הפתעות, של חברת שילוח, קונים באמאזון או דרך ushops המחירים לא זולים - אבל אין הפתעות!

פורסם

86.7 שקלים מע"מ

110 שקלים עמלת שחרור בפועל

עוד 20 שקל אגרות שקר של המכס ("עמלת מחשב"/"עמלת בטחון" וכדומה)

הגיוני מאוד.

נאמר פה מיליון פעם: ​לא שולחים EMS.

פורסם
אם לא רוצים הפתעות, של חברת שילוח, קונים באמאזון או דרך ushops המחירים לא זולים - אבל אין הפתעות!

אין ספק שזה הפעם האחרונה. לומדים מטעויות

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

נאמר פה מיליון פעם: ​לא שולחים EMS.

מה לגבי חבילות מתחת ל75$ שנשלחו ב ems , הם יכולים לגבות משהו?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
גירבסט אכזבו אותי או שזה הדואר.

הייתי תמיד מתפאר בהם שאיכשהו החבילות מהם מוצאות את הנתיב המהיר בדואר ו7-14 ימים היתי כבר אוסף את ההזמנה.

הייתי מזמין מהם מוצרים שבאיביי הייתי חוסך עוד כמה דולארים אבל לא מקבל אותם בכזה תזמון יפה

עכשיו יש לי 3 חבילות מלפני 5 שבועות שטרם הגיעו, זה אף פעם לא קרה לי איתם, היתה פעם אחת חריגה שזה לקח 3 שבועות.

מזמין מהם 3-4 פעמים בחודש, בינתיים עצרתי את ההזמנות מהם עד שיגיעו מה שלא הגיעו.

לדברי המוסר חבילות הוא אמר שהלחץ מבלאק פריידי ירד מזמן וזה לא קשור וגם החג שהיה לסינים עיקב חבילות מקסימום בשבוע

היו לי מספר הזמנות מגירבסט שלקחו 6 שבועות אף יותר. לא יותר טוב מאיביי.

כנראה שהשילוח המהיר ביותר הוא דרך קזחסטן (או אוזבקיסטן? לא בטוח). מכל מקום, אחת המדינות המרכז אסייתיות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
מה לגבי חבילות מתחת ל75$ שנשלחו ב ems , הם יכולים לגבות משהו?

ברור. העמלות שלהם לא קשורות אם חוייב במכס או לא. למען האמת, זה לא רק EMS אלא כל חברות השילוח.

ואחרון - גם אם מעל 75$ סיכוי גבוה שלא יחוייב בכלום, לעומת חברות שילוח, שבהן סיכוי גבוה שיחוייב במסים.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

כאמור, יש עמלה ע"ס 35 שקלים בשם 'עמלת שחרור קולקטיבי'.

שילמתי אותה לא מזמן על משחק לXbox בשווי 60 ש"ח, כי המוכר החליט לשדרג את המשלוח עקב היותי לקוח חוזר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

13 יום אחרי שהחבילה נחתה בארץ

עדיין לא התעדכן במעקב של הדואר שהיא נחתה.

התקשרתי ל 171- נשבעים שהחבילה לא הגיעה למערכת דואר ישראל, כלומר או לא נחתה או לא יצאה מנתב"ג

בנתב"ג טוענים שהחבילה נמסרה לידי דואר ישראל לפני כשבוע.

אני מתחיל לחשוד שדואר ישראל פשוט התחילו לדחות חבילות בצורה רנדומלית כדי להקל על עצמם עם המיון. בינתיים מנסה לקבל תשובות לאן לעזאזל נעלמה חבילה בגודל מטר על חצי מטר, זה לא בדיוק משהו שאפשר לדחוף לכיס ולהעלים....

• תוכן חדש...