Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ע"ר בלאק פרידיי

300 טון חבילות לא גרמו לקרסיה ולא הזיזו לאף שר שם דבר. הדואר מחורבן בדיוק כמו שהיה לפני זה.

תוסיף גם את סייבר מאנדיי,חג הרווקים הסיני (ככה נקרא?),ובאמת חוגגים שם בנתב"ג מרוב חבילות.

מצד שני מה בוער להם? עובדים באיזי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

300 טון, אם נניח חצי קילו בממוצע, זה כ-600 אלף חבילות "בלבד".

אני חשבתי על כמות גדולה בהרבה. אם אלפי אנשים רבים מזמינים עשרות חבילות (ומכיוון שיש פריטים, כולל משלוח, בסנטים בודדים, זה אפשרי), אפשר להפיל על הדואר כמות של מיליונים.

לצורך הניסוי, הזמנתי כרגע גומייה לשיער לבת שלי, במחיר שערורייתי של $0.07, כולל משלוח.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
300 טון, אם נניח חצי קילו בממוצע, זה כ-600 אלף חבילות "בלבד".

אני חשבתי על כמות גדולה בהרבה. אם אלפי אנשים רבים מזמינים עשרות חבילות (ומכיוון שיש פריטים, כולל משלוח, בסנטים בודדים, זה אפשרי), אפשר להפיל על הדואר כמות של מיליונים.

לצורך הניסוי, הזמנתי כרגע גומייה לשיער לבת שלי, במחיר שערורייתי של $0.07, כולל משלוח.

בוא נהיה ריאליים רגע

שום מהלך חברתי\מחאתי לא יחולל יותר משלוחים נכנסים מהבלאק + 11.11 + קריסמס

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הזמנתי חבילה קטנה מאמאזון בריטניה ב-30.12.16. יצאה לדרך ב-6.1.17. ההודעה האחרונה מ-i-parcel היא מ-18.1.17, מדווחת על עיכוב בטיסה.

מילה טובה על דואר השליחים (וצריך ביוש ל-i-parcel/UPS):

החבילה נשלחה לישראל שלשום, נסרקה במיון הארצי אתמול ב-12:25, היום ב-13:30 נמסרה לעוזרת שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה מצבו של דואר ישראל ?, הזמנתי 12 חבילות מ - eBay ה-3 הראשונות שהזמנו לפני בערך חודש וקצת .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אתמול קיבלתי חבילה שיצאה לפני חודשיים וחצי לדרכה. המוכר (איביי) כבר מזמן זיכה אותי עליה...

יצרתי איתו קשר אמש וביקשתי שישלח חיוב מחדש כמובן, אבל באמת...

תמיד כשחשבתי שכבר ראיתי הכל עם הדואר הזה - הוא מצליח להדהים אותי מחדש.

נחמד.

פורסם

אני עדין זוכר ש חמותי שלחה להורי גבינה בדואר(היא רצתה להפתיע אותם), הייתם צריכים לראות את הפרצוף של עובדי הדואר בסניף כפר גנים בפתח תקווה. לקח לחבילה מעל 3 שבועות להגיע ועוד בקיץ.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם (נערך)

הזוי לגמרי!

חבילה שנשלחה מארה"ב לישראל והגיעה ב 9.1.17 והסטטוס לא השתנה

הפריט התקבל מארה"ב ב 09/01/2017

בשיחות עם כל המחלקות התברר לי כעת שפשוט - השק עדיין לא ניפתח אפילו :shock:

הם בסדר שם? (אמרו לי להמתין עוד שבוע או שבועיים עד שזה יטופל. ביזיון זו לא מילה)

אני עדין זוכר ש חמותי שלחה להורי גבינה בדואר(היא רצתה להפתיע אותם), הייתם צריכים לראות את הפרצוף של עובדי הדואר בסניף כפר גנים בפתח תקווה. לקח לחבילה מעל 3 שבועות להגיע ועוד בקיץ.

אולי זו דרך טובה לגרום להם לעבוד מהר ולהעיף את החבילות שיש בהן ריח - אבקש שישימו בכל חבילה איזו חתיכת פרי של דוריאן :lol:

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

אולי זו דרך טובה לגרום להם לעבוד מהר ולהעיף את החבילות שיש בהן ריח - אבקש שישימו בכל חבילה איזו חתיכת פרי של דוריאן :lol:

אחלה רעיון - מתי חוזרת הגויאבה לשוק? אולי נשים אחת ונשלח בקנה מידה ארצי עם כל הפורום :twisted:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מתוך 10 חבילות שהוזמנו לפני חודשיים הגיעו רק 2 לפני המועד המתוכנן,

על 5 חבילות שהיו אמורות להגיע לפני חודש כבר קיבלתי זיכוי,

רק היום הגיעו 2 מתוך ה-5 שזוכתי עליהם כבר.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)
http://rotter.net/forum/scoops1/377613.shtml

למי זה לא קרה?

לי קרה מספר פעמים ואמרו לי שהדואר לא מעביר חבילות בין סניפים כדי שלא ילכו לאיבוד.

הכתבה הזו - פשוט אומרת שהם אכן בכוונה מבצעים דברים

קרה לנו המון פעמים, טיילנו בכל פיצוציות ראשון לציון וסניפי דואר אחרים חוץ מסניף המסירה ליד הבית בתחנה המרכזית, זה לא בילבול, פשוט טירטור.

300 ... אם אלפי אנשים רבים מזמינים עשרות חבילות (ומכיוון שיש פריטים, כולל משלוח, בסנטים בודדים, זה אפשרי), אפשר להפיל על הדואר כמות של מיליונים.

yuvk

אם אזרחי מדינת ישראל היו מהסוג שהיו עומדים על שלהם ומיתאגדים למען עתידם, ממיזמן לא היה לנו את יוקר המחייה ודירות פח אשפה במיליונים ומיסים על גבי מיסים ומיסים, אנחנו חיים במדינה שאפשר ליגזור על האזרחים מה שרוצים מתי שרוצים, חוץ מפוסט זועם וכמה לייקים האזרחים בארץ לא יעשו כלום וחגיגית הטייקונים ושות' תמשיך במלוא המרץ :-), זו המציאות ושום דבר לא הולך לשנות את זה, מי שטוב לו ישאר, מי שרע לו בורח בצער :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

yuvk

אם אזרחי מדינת ישראל היו מהסוג שהיו עומדים על שלהם ומיתאגדים למען עתידם, ממיזמן לא היה לנו את יוקר המחייה ודירות פח אשפה במיליונים ומיסים על גבי מיסים ומיסים, אנחנו חיים במדינה שאפשר ליגזור על האזרחים מה שרוצים מתי שרוצים, חוץ מפוסט זועם וכמה לייקים האזרחים בארץ לא יעשו כלום וחגיגית הטייקונים ושות' תמשיך במלוא המרץ :-), זו המציאות ושום דבר לא הולך לשנות את זה, מי שטוב לו ישאר, מי שרע לו בורח בצער :-).

מה שהוא אומר.

• תוכן חדש...