Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

hwgeek - עם כל חוסר האהדה שלי לשלטון הנוכחי, אני ממש לא משוכנע שזה המצב. חלק גדול מבעיית הדיור נובע מהריבית הנמוכה, שנגזרת מהריביות הנמוכות בעל העולם, תוצאת משבר 2008. העלאת הריבית בישראל, שאולי היתה מרגיעה את שוק הדירות, צפויה לגרום למשבר בכל כך הרבה צדדים אחרים של הכלכלה עד שזה בלתי מעשי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

פריט יצא מאוקריניה ב22, הגיע היום למיון העירוני, כנראה יגיע ביום ראשון לסניף

.

השנה הדואר אמור להפעיל את לבית מיון במודיעין שייעל תהליכים.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

שוב נגמר הרעש הגדול על הדואר שגרם להם טיפה לתגבר, והם שוב חוזרים להיות גרועים ביותר.

מחכה לחבילות כבר מעל חודש וחצי וכלום לא מגיע.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מה זה "שוב חוזרים להיות גרועים"

מתי הם לא היו כאלה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה זה "שוב חוזרים להיות גרועים"

מתי הם לא היו כאלה?

לפני כמה שנים,ת'יודע,לפני שכולם עפו על רכישות באינטרנט ורכשו הכל מהכל.

כשפריט מארה"ב\אירופה היה תוך שבוע מרגע המשלוח,אצלך בבית

כשפריט מסין\כל מקום במזרח,היה תוך גג שבועיים אצלך.

כשהיו שולחים הודעה ראשונה,ואז הודעה שניה - ולא ישר שולחים את ההודעה השניה (כי הראשונה עפה ברוח\לא הגיעה),או בכלל שולחים את המוצר חזרה לשולח :|

כשהיו עדכוני סטטוסים על פריטים עם מעקב (הפריט בבין המיון בתל אביב>הפריט במרכז מיון בחיפה>הפריט בעיר מגורך בסניף המרכזי>הפריט בבית הדואר הקרוב לביתך)

הייתי כותב משהו על מוקד 171 או יצירת קשר עם המכס,אך עדיין לא התנסתי איתם..

קיצר - u get my point

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
שוב נגמר הרעש הגדול על הדואר שגרם להם טיפה לתגבר, והם שוב חוזרים להיות גרועים ביותר.

מחכה לחבילות כבר מעל חודש וחצי וכלום לא מגיע.

אני כמוך עם חבילות שלא מגיעות.

אחת במיוחד שבררתי - מתברר שהם לא פתחו את שק הדואר שהיא בפנים. (כתבתי על כך אתמול)

פשוט חברה שדורשת טיפול, כדי שהשירות בארץ יהיה מהיר מאד.

קובי

:-)

פורסם

הייתי כותב משהו על מוקד 171

קיצר - u get my point

אי אפשר להתנסות עם 171. בלתי מושגים, אלא אם יש לך סבלנות של חתול ליד חור של עכבר.

הניסיון היחיד שלי אתם היה לפני איזה חצי שנה-שנה, ניסיון לעצור חבילה שהוחזרה בטעות לארה"ב. לא שמעתי עליה יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל החבילות שהזמנתי מאז ה22/12 עדיין לא הגיעו.

יש אפילו חבילה ששברה שיא (עם מספר מעקב) ואני מחכה לה מה26/11.

לדעתי עדיין יש להם עומסים מטורפים מהבלאק פריידי ומהסייבר מאנדי

פורסם (נערך)

סטטוס חדש או שגם את הדבר הבסיסי של מיספר מדף הם החלו להסתיר וכעת חייבים לחכות (לפעמים לעד) לפתק בתיבה?

ב25/01 הופיעה הודעה שהגיעה לדואר הראשי בראשון לציון ועקב מישקלו יועבר ליחידת הדואר סניף מסירה ליד הבית, ואתמול פיתאום זה השתנה לזה, כמובן פתק בתיבה עדיין אין.

track.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כנראה העבירו ליחידת דוורים, שבתורם החליטו שהגודל לא מתאים והחזירו לסניף מבלי לבצע נסיון מסירה... כשזה יגיע לסניף עצמו תקבל כנראה מספר מדף. בתקווה.

מרתיח מאוד, בעיקר כל הסיבוב המיותר הזה, כי בגלל הגודל מעבירים למסירה ע"י דוור ואז בגלל אותו גודל הדוור מחליט שזה לא למסירה אלא לסניף. טפשות ואטימות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

זהו שאצלנו עד לפני כמעט שנה הינו כל השכונה מקבלים כמעט הכל ע"י הדוורית, גם חבילות בגודל מעטפה וגם קופסאות בגודל בינוני, דוורית ותיקה שכל השכונה מכירים ואוהבים אותה אבל לאחר כל הרפורמות היא אמרה לנו שכבר לא נותנים לה חבילות והכל כעת עובר דרך סניפי המסירה/פיצוציות/חנויות וכל הבולשיט עם הפתקים בתיבה.

זה פשוט הולך וניהיה גרוע יותר ויותר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מתאם לשקע אוסטרלי, שהוזמן בנובמבר, 45 יום לפני הנסיעה, חיכה לי השבוע בתיבה כשחזרתי.

מצד שני יש דברים שהזמנתי מסין בתחילת ינואר וכבר הגיעו

פורסם

קיבלתי SMS על דואר רשום עם סיומת C4. זה נשלח מ: "קופת בית המיון קופת בית מיון תל אביב"

סיומת מוזרה מאוד. מענין מה זה יכול להיות?

האם דואר יודע לפי יעד משלוח מה הטלפון או שהם שולחים SMS אם המספר מופיע על חבילה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...