Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הנקסוס שלי הגיע לארץ, אבל המחיר נראה קצת נמוך מדי למכס שלנו, החליטו לבדוק פיזית את החבילה.

(נשלח עם ups)

ינעל העולם. למה מגיע להם לעשות unboxing במקומי? חולירות.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למה שלא יעשה? הרי מישלוחי אמאזון כוללים את המיסים ובשבילם כסף בחינם כל בדיקה פרטנית.

אתה במדינת היהודים- שכחת?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אמאזון כותבים במדוייק את התכולה והשווי ולא ירמו. די לקרוא את הצהרת המכס ולחייב בהתאם. אין שום סיבה לפקפק בהצהרת המכס של אמאזון ולפתוח את החבילה כדי לוודא את נכונותה.

בדיקה פרטנית - מה אכפת להם מי משלם - אמאזון או הנמען?

:turn-l:
פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר, אף אחד לא מסתיר, אז מה העניין?

למה להרוס את החוויה?

בני אלף.

עשרות++ חבילות של אמאזון לי ולחברים/משפחה ורק אני נדפק פעם שניה עם בדיקה פיזית. ס'עמאק.

בטח בגלל צבע העור.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

5x מהבצע האחרון

פורסם

עשרות++ חבילות של אמאזון לי ולחברים/משפחה ורק אני נדפק פעם שניה עם בדיקה פיזית. ס'עמאק.

בטח בגלל צבע העור.

עשרות++ חבילות של אמאזון

חבוב,עלו עליך,יא סוחר :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הנקסוס שלי הגיע לארץ, אבל המחיר נראה קצת נמוך מדי למכס שלנו, החליטו לבדוק פיזית את החבילה.

(נשלח עם ups)

ינעל העולם. למה מגיע להם לעשות unboxing במקומי? חולירות.

אז אני לא היחיד, גם אני הזמנתי את הנקסוס 5X מאמזון גרמניה, נשלח עם UPS, אתמול התקשרו אלי מ-UPS, שאלו את התעודת הזהות, ואז שאלו האם המחיר שרשום הוא אמיתי, אמרתי להם בטח שזה אמיתי זה מאמזון. והיום אני רואה שהחבילה מעוכבת במכס, כנראה לבדיקה פרטנית.

פורסם

ממש מתנכלים למי שמזמין מאמאזון, כאילו זה "קטע" עכשיו.

העיקר הכל מסין נכנס בלי בעיה ובלי מכס.

לא אכפת מהעניין של הכסף כי תכלס לא אני משלם (או שכן בעצם, כי אני לא אקבל את ה deposit שלי חזרה, שיהיה) אבל ממש מפריע העניין הזה שמישהו יפתח לי את הקופסה עם הידיים המלוכלכות שלו ויגע שם בכל דבר.

כבר עשו לי את זה פעם עם ה MOTO G שהזמנתי לפני מילניום.

כאילו לא הספיק להם לפתוח ולראות שיש שם קופסה של MOTO, אשכרה בדקו שאין איזה אייפון בפנים ושאני לא מנסה לדפוק אותם.

הרגשה ממש מגעילה לקבל ככה מוצר מושחת.

פורסם

לי פתחו שתי חבילות עם מוטו G4 - אבל לא נגעו באריזה הפנימית (המדבקה השקופה על הקופסה היתה במצב מקורי).

כנראה שמי שעושה זאת הוא עמיל המכס של UPS, לא המכס עצמו, למרות שיש מדבקה של המכס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אם היו חריגות, אני חושב שהצהרת המכס של אמאזון, במיוחד הגדרת המוצר ושוויו, הן מהאמינות שיש.

עם על החבילה שלי כתוב מוטו-G, באמת צריך לפתוח כדי לראות שאין שם אייפון 7?

:turn-l:
פורסם

לא באמת צריך.

גם לא באמת צריך להמשיך הלאה ולחשוב שבתוך הקופסה המסכנה של ה MOTO G שסגורה עם SEAL מסתתר לו אייפון 7.

וגם אז, כשראיתם שיש בפנים טלפון מעפאן שהוא לא אייפון 7 - אין טעם לבדוק בתא מתחת לטלפון ולחפש אולי החבאנו אייפון 7 ליד המטען והאוזניות.

(איך אני יודע שעשו את כל זה? הרבה מאוד טביעות אצבעות מלוכלות בכל המקומות הנ"ל, ברור לי שזה לא של הסינים שארזו את המוצר)

סמים הם לא מחפשים בכזו נחרצות, נשבע לך.

סתם ממררים את החיים.

• תוכן חדש...