Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מוצר שנשלח מארה"ב (בחינם - המוצר עצמו והמשלוח, עקב אחריות) נתפס במכס ב-13 לנובמבר.

מדובר במנוע זרם ישר (קטן) וציר אחד לסקייטבורד חשמלי. ברמת העיקרון סקייטבורד חשמלי אסור בארץ,

ועל כן אני מפחד שהמוצרים לא ישתחררו, אם כי מדובר רק בחלקים ולא במוצר קומפלט, ואז אוכל להצהיר שהחלקים בכלל מיועדים לשימושים אחרים.

אוטוטו יעבור חודש ולא קבלתי שום עדכון. האם אני אמור לצפות לקבל משהו לדואר, גם במידה והמוצר הוחרם ולא ישוחרר?

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

מרגיש לי שהמכס מעכב חבילות בכמות רצינית.

אפילו חבילה מאמזון שנשלחה לארץ מארה"ב בשלישי שעבר (!) עדיין אין לה זכר בארץ... אפילו לא ב-I-PARCEL (שהגיעה לארץ).

מוזר ביותר.

וכמובן שאני לא מדבר על חבילות מנובמבר (צפוי, אחרי ה-11.11) לא הגיעו...

חבילה מסין מאיביי שהוזמנה באוקטובר הגיעה בסוף שבוע שעבר, אחרי 50 ימים כמעט שזה חריג, לפחות בשבילי.

פורסם

מצלמת רכב שהוזמנה ב20 בספטמבר מגירבסט, עדיין לא הגיעה. לפי מספר מעקב, זה עדיין בידי בחורינו האמיצים בדואר בישראל

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

חולצה שהוזמנה מארה"ב ב 14.11

הגיעה לישראל ב 16.11 ומאז נפלאות דרכי דואר ישראל

יש חקירה ובלה בלה אבל חולצה איין.

פשוט ביזיון

ilpost.jpg

עדכון מכעת - אמרו לי שאתמול עשו חסימה שהחבילה לא תחזור לחו"ל ומודים שהגיעה לישראל אך לא מוצאים אותה ושאודיע לשולח :?: (למה הוא אשם? )

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
מוצר שנשלח מארה"ב (בחינם - המוצר עצמו והמשלוח, עקב אחריות) נתפס במכס ב-13 לנובמבר.

מדובר במנוע זרם ישר (קטן) וציר אחד לסקייטבורד חשמלי. ברמת העיקרון סקייטבורד חשמלי אסור בארץ,

ועל כן אני מפחד שהמוצרים לא ישתחררו, אם כי מדובר רק בחלקים ולא במוצר קומפלט, ואז אוכל להצהיר שהחלקים בכלל מיועדים לשימושים אחרים.

אוטוטו יעבור חודש ולא קבלתי שום עדכון. האם אני אמור לצפות לקבל משהו לדואר, גם במידה והמוצר הוחרם ולא ישוחרר?

ראשית אם מדובר על תיקון , היית צריך להצהיר קודם ואז לא היית משלם מיסים.

אם מדובר על החלפה , אתה אמור לשלם מיסים כמו על חלק חדש.

ובכלל זה נראה לי יותר כמנוע לרכב חשמלי בשלט רחוק, לא ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ראשית אם מדובר על תיקון , היית צריך להצהיר קודם ואז לא היית משלם מיסים.

אם מדובר על החלפה , אתה אמור לשלם מיסים כמו על חלק חדש.

ובכלל זה נראה לי יותר כמנוע לרכב חשמלי בשלט רחוק, לא ?

למעשה לא מדובר על תיקון ולא על החלפה.

יצרתי קשר עם החברה שיש בעיה במנוע הנוכחי, והם ענו שישלחו מנוע + ציר חדש ללא תוספת תשלום.

אני לא יודע אם יש בכלל מחיר על החבילה, כי לא שלמתי עבורה, גם לא על המשלוח.

עדיין אצטרך לשלם מס?

מדובר במנוע חשמלי לסקייטבורד בשלט רחוק.

פורסם

^^ כן , תאלץ לשלם מיסים שוב. וכאן אולי מתעכב כי אם אין סכום על החבילה , המוכס יצטרך לאתר כמה עולה החלק הזה ,

בגלל המואדם , אני חושב שמדובר בחלק למכונית בשלט רחוק.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
^^ כן , תאלץ לשלם מיסים שוב. וכאן אולי מתעכב כי אם אין סכום על החבילה , המוכס יצטרך לאתר כמה עולה החלק הזה ,

אני לא חושב שהמוכס יאתר את המחיר של המוצר הזה כי הוא לא נמכר כיחידה בודדת ע"י אותה חברה.

ניסיתי לחפש את הדגם של המנוע התקול שיש אצלי כרגע ולא מצאתי דבר עליו דרך האינטרנט (לפי מק"ט שרשום).

אני מניח שהם מייצרים את המנוע בעצמם/חברה צד שלישי שמספקת את המנועים עבורם.

במצב כזה, איך המוכס יכול לקבוע מהו המחיר של הפריט? האם יצירת קשר עם החברה לקבלת 'מחיר' עבור המנוע תעזור, במידה ומחיר המס יהיה גבוה מדי?

בגלל המואדם , אני חושב שמדובר בחלק למכונית בשלט רחוק.

אם הבנתי נכון, אתה בעצם מנסה לרמוז לי פה משהו. :roll:

5 תווים.

פורסם
חולצה שהוזמנה מארה"ב ב 14.11

הגיעה לישראל ב 16.11 ומאז נפלאות דרכי דואר ישראל

יש חקירה ובלה בלה אבל חולצה איין.

פשוט ביזיון

[ATTACH=CONFIG]477641[/ATTACH]

עדכון מכעת - אמרו לי שאתמול עשו חסימה שהחבילה לא תחזור לחו"ל ומודים שהגיעה לישראל אך לא מוצאים אותה ושאודיע לשולח :?: (למה הוא אשם? )

לפי תקנות הדואר, רק השולח יכול למלא תלונה ובקשה לפיצויים.

פורסם (נערך)

A119 שהוזמנה מגירבסט ב-5 בנובמבר (בערך) נשלחה דרך דואר שויצריה והגיעה היום. בדיוק חודש.

רחפן פשוט (כמובן קופסא גדולה) שהוזמן ב-11.11 הגיע לפני שבוע דרך דואר קזחסטן

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזמנתי נתב של אסוס באחד ממבצעי בלאק פריידי באמאזון, עכשיו UPS הודיעו לי שהם צריכים אישור של משרד התקשורת.

מבקשים ממני spec sheet כלשהו עם נתוני תדרים ועוצמות שידור

יש לי הרגשה שאני לא אראה את הראוטר הזה אצלי בבית בזמן הקרוב או בכלל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה הדגם של הראוטר

asus dsl-ac52u

אם הוא AC ,תשכח ממנו

נו שוין, מקסימום ישלחו לאמאזון בחזרה, לא הפסדתי כלום

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
A119 שהוזמנה מגירבסט ב-5 בנובמבר (בערך) נשלחה דרך דואר שויצריה והגיעה היום. בדיוק חודש.

רחפן פשוט (כמובן קופסא גדולה) שהוזמן ב-11.11 הגיע לפני שבוע דרך דואר קזחסטן

שמתי לב לאופציית קזחסטאן. הזמנתי מצלמת אקסטרים ובמקום שבדיה (לצערי) לצד הולנד הציעו את קזחסטאן ואפילו טרחו לרשום שיותר מהיר.

אני מבין שעבד בסדר לא? אני פחדתי והלכתי על הולנד שהם איטיים.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...