Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושריקו , זה לא משנה כמה תושבות אתה מביא (כל עוד לא מדובר ביבוא מסחרי כמובן )

מה שמשנה זה העלות הכוללת והעובדה שמדובר בחלקי חילוף לרכב.

וקח בחשבון שחבילות מעל 75 $ ועד 1000 $ תשלם עמלה לדואר של 110 ש"ח לפחות.

בחברות השילוח המהיר זה יכול להגיע ל150 , 200 או אפילו 300 .

בנוסף למיסים על חלקי החילוף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
טוב, הדואר צלצלו אליי אני משלם 320 שקל על שתי תושבות שעלו 476. בדיחה רצינית. להחזיר לא רוצה כי אני צריך אבל לומדים לקח לפעמים הבאות = לדעתי מה שקרה שלקחו לי מכס על שתי תושבות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

בגלל זה רשמתי לך את זה בזמנו:

אם מחיר משלוח תושבת אחת הוא כחצי ממשלוח של 2 (נניח 25$ לשתיים ו 15$ לאחת) אז הייתי מזמין אחת ואת השניה רק כעבור לפחות שבוע.

טוב, שכר לימוד לפעם הבאה.

פורסם

מהאתר שהזמנתי נאמר לי שמשלוח בדואר אוויר רגיל לוקח יותר כסף וזה גם לא אופציה רנדומלית כך שהיה צריך לשלוח הודעות, לתאם וכל מיני שטויות.

בכל מקרה , היום התקשרתי לדואר שליחים בעיר שלי לתאם בשנית מפגש וענתה לי פקידה עצבנית ממורמרת שהתחילה לריב עם מישהי במשרד, לא מוכנה לשמוע אותי כמעט "אי אפשר אדוני, אני לא מבינה מה אתה רוצה , אי אפשר לשנות כתובת , תודה ושלום".

ככה דואר ישראל נראה!

פורסם

חברים, חוכמתם נדרשת.

הזמנתי חבילה מאמזון ארה"ב, ב5/10 היא התקבלה אצל IPARCEL בארה"ב ומאז אין עדכון. לדעתכם יש סיכוי שהיא עוד תגיע?

פורסם
מהאתר שהזמנתי נאמר לי שמשלוח בדואר אוויר רגיל לוקח יותר כסף וזה גם לא אופציה רנדומלית כך שהיה צריך לשלוח הודעות, לתאם וכל מיני שטויות.

בכל מקרה , היום התקשרתי לדואר שליחים בעיר שלי לתאם בשנית מפגש וענתה לי פקידה עצבנית ממורמרת שהתחילה לריב עם מישהי במשרד, לא מוכנה לשמוע אותי כמעט "אי אפשר אדוני, אני לא מבינה מה אתה רוצה , אי אפשר לשנות כתובת , תודה ושלום".

ככה דואר ישראל נראה!

המחיר דומה מאוד, אבל המשלוח איטי יותר ולפעמים מחייב משלוח מסניף דואר גדול.

רק אומר שאם תזמין משם שוב, תשאל על אופציית SAL.

פורסם
חברים, חוכמתם נדרשת.

הזמנתי חבילה מאמזון ארה"ב, ב5/10 היא התקבלה אצל IPARCEL בארה"ב ומאז אין עדכון. לדעתכם יש סיכוי שהיא עוד תגיע?

עצה להבא, אמזון מתקתקים משלוחים, כנ"ל iparcel, תוך כמה ימים לא רואים עדכון שולחים מייל.

זה לא סין שצריך לחכות חודש למשלוח.

אני לא חושב שחיכיתי אי פעם יותר משבועיים למשלוח מאמזון.

בכל אופן זו החברה עם שירות מעולה, אין לך מה לדאוג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היו מצבים שחיכיתי למשלוח אייפרסל מאמאזון כ-4 שבועות. יש גם מצבים שהחבילה לא מתעדכנת כלל באתר שלהם ומגיעה בסוף - אבל נדיר.

אבל בכל מקרה, אני גם הייתי טורח לשאול לאחר מספר ימים כשרואים שלא קורה כלום במעקב של אייפרסל.

פורסם

שאלה קטנה. אחרי שניסיתי לתאם 100 פעם עם הדואר שליחים וכל הבלאגן שהיה , נאלצתי להשאיר את אמא שלי אפילו בבית כדי לחכות לשליח שבכלל אמר שקבעתי לשעה אחרת, המוקד עובד בכלל ליד העבודה שלי וכל העצבים הלכו לשווא. בכל אופן לקחתי את החבילה, מה שכן הבחורה החתימה אותי על מין טופס של מכס, מספר רישוי ושאלה אם החלק חדש\משומש ומה הוא. קצת מוזר לי , חשבתי שזה נגמר במכס עצמו. יש ממה לחשוש שהמספר רישוי שלי עכשיו יהיה אצלם בגלל תושבות מנוע שלא מוגדרות כחלק בטיחותי ושחרור מהיר?

פורסם

אני בשוק מאוד חיובי כרגע...

ב-7 לחודש (הנוכחי) הזמנתי פלטת דיג'יי מאמזון אנגליה. ב-9 לחודש היא יצאה לדרכה בעזרת UPS. לפני 5 דקות הגיעה לסף דלתי באמצעות שליח של UPS, כשהיא מקדימה את ההערכה של אמזון ביומיים. זה 4 ימים מרגע השילוח, ו-6 ימים מרגע ההזמנה (עם שבת באמצע!), כשלכל אורך הדרך ידעתי בדיוק איפה היא נמצאת (השתמשתי באפליקציית 17Track). ככה זה כשלא משתמשים בשירותי דואר ישראל כנראה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...