Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כל הנסיונות ליצור קשר עם דואר ישראל מכבר שבוע שעבר דרך המספר 171 כשלו במהרה.

אפילו היום אחרי שאתה מאשר לנציג לחזור למספר שלך פתאום יש הודעה באנגלית שיש להם תקלה. ככה הדואר נראה, גם בטלפון.

בקיצור , הצלחתי בסוף לתפוס אותם בצ'אט און ליין באפליקציה בפלאפון , הבחורה טוענת שהחבילה נכנסה למכס ומחכה להשתחרר.

כזכור אין אזכור לזה במספר מעקב וכששאלתי אותה האם אתם מטפלים בזה (EMS) הנציגה ספק אמיתית ספק רובוט טוענת שזה מחכה לשחרור.

מבחינתי מכס ישראל יותר גרועים מכל האויבים שלנו. בושה וחרפה... הזמנת שתי תושבות מנוע מעכבים חבילה כבר 5 ימים.

פורסם

אתה לחוץ מדי, זה יכול גם לקחת שבוע וחצי. לפחות עד שבוע הבא אין לך מה לנסות לבדוק או לזרז תהליכים.

היות והמכס לא מסונכרן עם דואר ישראל, אתה גם לא תוכל לדעת מה המצב של החבילה [ומה שרשום עבור מספר המעקב לא רלוונטי].

מה שכן יוצא דופן כאן זה שמדובר ב EMS, משמע עמיל של הדואר צריך לשחרר את החבילה באופן ידני - וכאן לא ברור לי מדוע היא נכנסה בצורה הזו לבדיקה של המכס.

פורסם

אולי בגלל שזה חלק חילוף לרכב?

זה בשחרור מהיר, רק שתבין.

וכן אני צריך להיות לחוץ מהסיבה הפשוטה שמשלוח EMS צריך להיות מאוד מהיר, היפנים אמרו לי שהמשלוח בדואר אוויר רגיל יהיה יותר יקר לכן ויתרתי , ראיתי גם שEMS הוא מאוד מהיר והייתי בטוח שכשזה יגיע למכס אוטומטית ישחררו אותו ויחייבו אותי במיסים ושטויות אבל לא יעכבו את זה יותר מדי, אחרת מה שווה EMS?!

ולגבי מה שאתה אומר , הבחורה מהדואר אמרה שזה במכס וצריך לחכות. הם כנראה כן יודעים מה קורה עם החבילה...

פורסם

אלא אם כן אתה חייב את התושבות האלה עכשיו אני לא רואה סיבה שבגללה אתה צריך להיות לחוץ.

הדואר יכול לבדוק ישירות עם המכס מה מצב החבילה במידה ואתה מבקש, אבל גם אתה יכול לפנות ישירות למכס ולשאול (קצת מורכב יותר).

או שהפקידה התסכלה על מה שרשום לפי מספר המעקב ואז האינפורמציה חסרת משמעות.

בכל מקרה זה לא ישנה דבר.

פורסם

רשמתי פה בזמן החגים עדכון על טלפון שהזמני באנגליה מאמאזון, תוך יום הוא עבר את כל אירופה ב4 טיסות. נחת בבן גוריון, עוכב 8 ימים לבדיקת מכס, ותוך יום הגיע אלי אח״כ הביתה.

עד שלא תקבל חותמת של רשאי ליבוא, החבילה לא זזה.

(פעם הזמנתי ידיות אורות למגאן בדואר רגיל, ישבו חודש במכס עד שקבלו את החותמת המיוחלת)

פורסם

קיבלתי הודעה מהדואר שמחכה לי פריט דואר בקניון השרון בנתניה,

מה הבעיה? שאני גר בכלל ברמלה.

נציג שירות במוקד שלהם אי אפשר לתפוס (שלא לדבר שיש להם את צליל ההמתנה הכי מעצבן בעולם, כנראה בכוונה)

פתחתי קריאה עם נציג שירות באינטרנט, נראה מה יתקדם עם זה.

פורסם
רשמתי פה בזמן החגים עדכון על טלפון שהזמני באנגליה מאמאזון, תוך יום הוא עבר את כל אירופה ב4 טיסות. נחת בבן גוריון, עוכב 8 ימים לבדיקת מכס, ותוך יום הגיע אלי אח״כ הביתה.

עד שלא תקבל חותמת של רשאי ליבוא, החבילה לא זזה.

(פעם הזמנתי ידיות אורות למגאן בדואר רגיל, ישבו חודש במכס עד שקבלו את החותמת המיוחלת)

מי הם בכלל שיעכבו לי תושבות מנוע ? אני מבין הרבה יותר מכל נציג משרד התחבורה כן בגיל 23. בושה וחרפה ועוד אני צריך לשלם מכס ועמלות. בסדר- גם ככה המדינה הזאת הולכת לאבדון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
קיבלתי הודעה מהדואר שמחכה לי פריט דואר בקניון השרון בנתניה,

מה הבעיה? שאני גר בכלל ברמלה.

נציג שירות במוקד שלהם אי אפשר לתפוס (שלא לדבר שיש להם את צליל ההמתנה הכי מעצבן בעולם, כנראה בכוונה)

פתחתי קריאה עם נציג שירות באינטרנט, נראה מה יתקדם עם זה.

lol

good one

פורסם

מה שהכי מדהים אותי זה שגיליתי שהמצב במדינות הנאורות, so called, גם כן בטטה ולפעמים אפילו יותר גרוע.

כן, זה לא מנחם אותנו כאן אבל תמיד מענין לראות מה המצב אצל השכן, לא?

בשוויץ יש עכשיו גל של סגירת סניפים, המון תלונות על התנהלות דואר איטית, ביורוקרטית וכו' כאשר בעיקר האוכלוסיה המבוגרת אוכלת אותה, ונאלצת לנסוע לעיירה הקרובה כי אצלם פשוט סגרו הסניף. כך יש שמועות שהמצב גם בגרמניה ועוד מדינות באירופה.

פורסם

ירחמיאל אני לא יודע היכן קראת את זה

סגירת סניפים? כן בישובים קטנים (אני מוצא את זה הזוי אבל יש להם את השיקולים שלהם) לגבי הדואר שלא מגיע מהר? עד עכשיו לא נתקלתי בכזאת בעיה.

כשאני מזמין מוצר, החבילה אצלי תוך 72 שעות.

מברק בדואר מהיר עד 24 שעות.

לקראת חג המולד (חודש לפני) מעסיקים עובדים זמניים לכל תקופת חג המולד, בשביל לא לפגוע בהתנהלות הדואר.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם (נערך)

טוב, הדואר צלצלו אליי אני משלם 320 שקל על שתי תושבות שעלו 476. בדיחה רצינית. להחזיר לא רוצה כי אני צריך אבל לומדים לקח לפעמים הבאות = לדעתי מה שקרה שלקחו לי מכס על שתי תושבות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אושריקו בוא נעשה סדר

בשביל לשחרר מהדואר בשירות EMS חבילה שחייבת במס אתה צריך לשלם

עמלת שחרור קולקטיבי 60 ש"ח, השתתפות באגרת רשומון קולקטיבי 30 ש"ח ודמי הקצאת אשראי 20 ש"ח

סה"כ 110 ש"ח

המוצר עלה לך 476 ש"ח

עלות המיסים על חלפי רכב היא כ 45% כלומר בערך 214 ש"ח (זה תלוי לפי איזה שער תרגם המכס את המחיר מחול לשקלים )

כנראה שסכום המכס היה כ 210 בגלל הפרשי שער .

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/MisparID/238?OpenDocument

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

אני הייתי מוכן לשלם לדואר כבר 150 שקל בערך, הפתיע אותי הסכום הספציפי הזה כי בגלל הסכום המזומן שאני עכשיו נותן המחיר זהה ואולי יותר למחירים בארץ, רק שהייתה לי בעיה פה עם התושבות אז ויתרתי הפעם מהארץ.

יכול להיות שעל חלקי חילוף לוקחים יותר ?

וירון, זה שתי תושבות.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תוכן חדש...