Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגידו, זה הגיוני שדואר ישראל לוקח 128 שקל עמלת שחרור על כל פריט EMS, כל עוד הוא מעל 75$?

הזמנתי חבילה ב 450 שקל, שלחו ב EMS למרות שלא רציתי.

מכס לקחו 74 שקל, דואר ישראל לקחו 128 נוספים על שחרור (בלי ליידע אותי כמובן).

אני לא רואה איך זה הגיוני לשלם יותר מ 200 ש"ח עמלות על פריט של 450 שקל.

כן ,

אלו המחירים של שילוח מהיר.

בחברות השילוח היית משלם כנראה יותר

http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/238?opendocument

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

משלוח "רגיל" מאמזון UK, מה זה אומר בעצם, שזה מגיע לדואר ישראל והם שולחים את זה אלי?

מאיזה סכום קניה בערך מתחילים כל החיובים הנוספים של "מכס" או עמלת שורה\פקיד וכל שאר השיט הזה?

אני יודע שאמזון מתחייבים שזה המחיר הסופי, (מוצרים שנקנו מאמאזון) אבל בפועל האם זה באמת כך?

תודה.

פורסם

מצטרף לשאלה.

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הזמנה ראשונה מאמאזון UK שבוצעה השבוע , עם משלוח רגיל , הגיע עם UPS (כנראה שדרגו ) הוזמן בראשון , היום החבילה כבר הגיעה הביתה.

לגבי מחיר סופי , הרבה הזמנות מאמאזון (אחרים ) ולעולם לא היו הפתעות נוספות.

מיסים לוקחים בעקרון אם מחיר החבילה לפני משלוח עולה 75$

היות שהמחיר נקוב במטבע אחר , המכס ממיר את המטבעות לפי שערים שלו ולעיתים כאשר המחיר קרוב עדיין נגבה מכס.

לכן כאמצעי זהירות הם לדעתי גובים את הסכום ,ובמידה והמכס לא לוקח , הם מחזירים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
כן ,

אלו המחירים של שילוח מהיר.

בחברות השילוח היית משלם כנראה יותר

http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/238?opendocument

במקום לרשום עלות אחת, הם מחלקים את זה ל 3-4 קטגוריות.

ההדיוט (כמוני) חושב שמדובר ב 60 שקלים.

בכל מקרה ביקשתי מהמוכר באליאקספרס לא להשתמש ב EMS והוא אמר שאין בעיה.

בפועל הוא השתמש בשירות המשלוח של אליקספרס שהוא בתורו בחר ב... EMS.

שלחתי הודעה לגבי המצב, כי אני לא מעוניין לשלם עמלה שהיא 40% מעלות המוצר.

פורסם

לגבי מחיר סופי , הרבה הזמנות מאמאזון (אחרים ) ולעולם לא היו הפתעות נוספות.

רק הפתעות טובות! אם גובה המכס בפועל נמוך מהתחזית של אמאזון, אמאזון מזכה באופן אוטומטי על ההפרש. קרה לי כבר פעמיים - שלוש, מתוך כעשר הזמנות חייבות במכס.

:turn-l:
פורסם

אמאזון uk שולחים עם ups. היתרון- שילוח סופר-מהיר, אבל ממש (משהו כמו 3 ימים מרגע היציאה מהמחסן שלהם), כולל שחרור מהיר מהמכס בדרך.

רק לשים לב שהמוצר מגיע עם שליח ups עד הבית, בשעות היום, ובלי הרבה התראה מוקדמת (טלפון מהשליח: "אני בדרך, יש מישהו בבית?").

אפשר לבקש להביא לכתובת אחרת (נניח לעבודה), אבל אז זה יגיע רק למחרת.

אפשר גם לבקש להשאיר אצל שכן או בחצר...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מקרה עם UPS מהיום- סימנו נסיון מסירה כביכול (ועוד בעיר אחרת), למרות שבפועל לא הגיעו לכתובת ועכשיו צריך להמתין עד יום ראשון.

פורסם
אמאזון uk שולחים עם ups. היתרון- שילוח סופר-מהיר, אבל ממש (משהו כמו 3 ימים מרגע היציאה מהמחסן שלהם), כולל שחרור מהיר מהמכס בדרך.

רק לשים לב שהמוצר מגיע עם שליח ups עד הבית, בשעות היום, ובלי הרבה התראה מוקדמת (טלפון מהשליח: "אני בדרך, יש מישהו בבית?").

אמאזון UK שולחים עם UPS או עם IPARCEL. אי אפשר לדעת מראש איך וגם אי אפשר לשנות זאת.

השירות של UPS סביר ביותר (השליחים לפעמים חצופים ואכן הם לא טרחים לתאם הגעה), אבל בהשוואה ל IPARCEL השירות זהב (בגלל דואר שליחים שהוא החוליה האחרונה).

אחרי כל חווית שירות גרועה מהם (וברוב המקרים כך היה) אני כותב תלונה לאמאזון, אבל לא זכיתי לתגובה.

פורסם

אז אני שמחה שלא נפלתי על iparcel, אני שומעת עליהם בעיקר סיפורים לא טובים, והעובדה שהחבילה נמסרת בסוף לחסדי דואר ישראל בטח לא מעודדת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לא הצלחתי להבין מתי זה UPS ומתי לא. טלפונים סלולריים הגיעו כולם עם UPS אבל כלי עבודה באותו שווי, עם IPARCEL. שאלתי את אמאזון איך אפשר לדעת איך מוצר מסויים ישלח, ואם אפשר לשלם אקסטרא ולהבטיח שישלח ב UPS, וקיבלתי סירוב מנומס.

במקרה של IPARCEL כבר עדיף דואר רגיל.

פורסם

המשלוח הזול הוא iparcel והיקר ups. בעוד שאת המשלוח הזול הם משדרגים לעיתים מסיבותיהם ל ups מעולם לא נתקלתי במצב בו שנמכו משלוח ups ל iparcel.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אמרתם דואר זבל - אמרתם הכל.

חודש לדבר דואר מצרפת לתיבת הדואר ישירות (יש לי נסיון טוב עם הספק הזה מהעבר).

בנוסף - שני פתקים של הודעה שניה (ראשונה לא התקבלה כלל) שהגיעו היום, ונושאים תאריך של 29/11...

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...