Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נראה שהדואר ההולנדי איבד לי חבילה. ב-12/10 היא הייתה ב-sorting ומאז אין עונה ואין בא. באסה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

עוד משהו "לזכות" דואר ישראל:

היום קיבלתי הודעה כביכול מתאריך 13.11 לאסוף מוצר מסין שהזמנתי כבר מלפני חודשיים בערך. כמובן שזה "הגיע" לחנות של אלכוהול שלא הכרתי בעיר שלי בכלל והייתי צריך לחפש, המזל שזה היה בנקודה טובה ופשוטה אז לא ה סתבכתי. מגיעים למקום, מחפשים ומחפשים ופשוט לא מוצאים, פתאום המחשב מראה שזה בכלל בנקודה אחרת בעיר וכתוב שזו כבר הודעה שנייה (איזה שניה ואיזה נעליים, את הראשונה בקושי קיבלתי).

בקיצור, כמובן שהמוכר הסיני כבר שלח לי עוד אחד וזה לא פעם ראשונה שזה קורה עם הדואר האידיוט הזה.

פורסם

שוב בזמן האחרון מרגיש שמה שעם מספר מעקב מגיע, ומה שלא פשוט גונבים לעצמם.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לגמרי.

בלי מעקב עדיין לא קיבלתי חבילות מסין כבר חודשיים, ועבר למעלה מחודש מאנגליה.

למעלה מחודש מאנגליה!

ביזיון.

אגב, היום שלחתי חבילה לקנדה, אמר שיגיע תוך שבוע ימים. מעניין.

פורסם

מסכים לגמרי.

למרות שהייתי צריך לקבל חבילה מת"א חשבתי שזה הלך לאלוהי הדואר ובסוף לאחר חודשיים הגיע החבילה.

מת"א לבת-ים לקח חודשיים.

למרות זאת,חבילות אחרות רגילות עד היום לא הגיעו אלי וכנראה שלא יגיעו גם.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

גם אני מיצטרף לדעה שלכם- 95% מהחבילות ללא מעקב לא מגיעות ונעלמות!, עד יוני השנה הכל היה מגיע בלי שום בעיה, מאז אני בקושי קיבלתי 2 חבילות מתוך עשרות, כבר הפסקתי להזמין כי אני בטוח שלא אקבל לפחות ב3 חודשים הקרובים-אני מישתגע!.

מה שעם מעקב בקושי חודש/חודשיים אחרי מגיעות, לדעתי משהו מסריח קורה שאולי ככה מורידים מעומס החלוקה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני דווקא מקבל הכל, ואפילו יחסית מהר.

אבל מזמן הגעתי למסקנה שמשום מה יש הבדל מהותי בין סניפי הדואר לבין דואר נע, לטובת האחרון.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני מזמין עשרות חבילות בשנה, קיבלתי את כולם עד האחרון, הבודדות שלא קיבלתי (לא יודע באשמת מי) או שקיבלתי זיכוי או שנשלח לי חדש והגיע בסופו של דבר. כנראה התקלה היא בסניפי הדואר שלכם, אני גר בעיר קטנה יחסית בעלת סניף דואר אחד ועמדת חלוקת דואר אחת. ההחלטה לשים את העמדת חלוקת דואר מבורכת, זה במרחק הליכה מהבית שלי ופעיל מהבוקר עד 8 בערב כל יום, בשישי עד 2 במקום 12 וכמוב אין את ההמתנה, באת לקחת והלכת.

פורסם

אני התחלתי לקבל את כל החבילות שלי ביישוב של גיסתי. מסתבר שביישובים החבילות מגיעות במרוכז למזכירות, משם מתקשרים לנאמן שבא לאסוף את החבילה. כבר שנתיים לא נאבדה לי אפילו חבילה אחת, כאשר לפני זה היו נעלמות כמה בכל שנה.

אין לי ספק שבעוד שנה שנתיים המערך של הדואר בערים הגדולות יגיע לקריסה טוטאלית (בהתחשב בגידול המתמיד של קניות ברשת). אם הגוף הזה לא יתיעל לכיוון של חלוקה אוטומטית בסגנון תאים שנפתחים ומסרונים שהחבילה בתא X, אין מצב שיעמדו בעומס.

פורסם

נראה שככל שהמקום גדול יותר הבלאגן חוגג יותר.

אני גר בישוב שיש בו סניף דואר מסודר, אבל רק אחד, והדברים מגיעים ישר מהמיון בחיפה בלי תחנות בדרך.

הזמנים להגעת חבילות מחו"ל די מזוויעים, אבל ב 3 השנים האחרונות רק חבילה אחת הלכה לאיבוד בדרך.

פורסם (נערך)

התבשרתי שהחבילה שלי הגיעה לסניף הדואר ביקום, מדף ג-595.

ולא, אני לא גר ביקום. :|

מיהרתי והתקשרתי לסניף. דודה נחמדה התווכחה איתי שכבר התקשרתי הבוקר, ובישרה לי שהחבילה שלי הוחזרה כבר לשולח.

דווקא כשלא צריך, הם יעילים. למזלי זה לא בועיינה נוג'יידת ואני גר לא רחוק מיקום, ואפילו הייתי מוכן לקפוץ לביקור.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
התבשרתי שהחבילה שלי הגיעה לסניף הדואר ביקום, מדף ג-595.

ולא, אני לא גר ביקום. :|

מיהרתי והתקשרתי לסניף. דודה נחמדה התווכחה איתי שכבר התקשרתי הבוקר, ובישרה לי שהחבילה שלי הוחזרה כבר לשולח.

דווקא כשלא צריך, הם יעילים. למזלי זה לא בועיינה נוג'יידת ואני גר לא רחוק מיקום, ואפילו הייתי מוכן לקפוץ לביקור.

לאחי גם שלחו חבילה לסניף הלא נכון,והיא טופלה בדרך השנייה, תבחר מה אתה מעדיף.

החבילה שהזמין עם שילוח DHL עם מס מעקב הגיעה לנתניה במקום בללוד, לקח לנו קרוב לשבועיים לתפוס את הסניף בנתניה, שבתורו העביר את החבילה לשירות הלקוחות, משירות הלקחות נמסר שהמקרה בבירור, וככל הנראה החבילה תגיע לסניף הנכון בעוד כחודש...:lol:.

בגלל שמדובר בשילוח הבסיסי, DHL לא עושים כלום בעניין.

למזלי/שמחתי, לא מדובר במשהו שדחוף או חשוב כל כך, אז אני נותן לדואר להעמיס את החבילה על איזה חילזון שהוא בוחר ומרשה לעצמי לצחוק, במקרה הכי גרוע אני אדרוש החזר

פורסם

תיארת מילה במילה את התחושה שלי בחודשים האחרונים.

דואר בעל מספר מעקב מוצא את דרכו אלי (ואפילו די מהר), דואר (מסוגים שונים) ללא מספר מעקב פשוט נעלם כלא היה, ולא מגיע כלל, אפילו לא אחרי שלושה חודשים.

פורסם

אתם מתלוננים שהמשלוח מחו"ל איטי? מירושלים מכתב נדד עליי במשך 12 יום :p

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...