Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דואר ישראל, באמת שובר שיאים.

לפני שבוע ולאחר שעברו 48 יום ולא קבלתי דבר משלוח שנשלח מסין עם מספר מעקב!, פניתי למוכר והוא השיב לי שלפי הרישומים שבידו דבר הדואר כבר הגיע לישראל ממזמן.

שלחתי דרך אתר דואר ישראל פנייה עם כל הפרטים ויש לציין שהם השיבו בזריזות :

שלום רב,תודה על פנייתך מס'XXXXXXבמענה לפנייתך שבסימוכין, למרות בדיקה יסודית לא עלה בידינו לאתר את דבר הדואר שנשלח אליך.על מנת לאפשר בירור מקיף, מוצע כי השולחים ייפנו למנהל דואר המוצא בבקשה לבירור גורל דבר הדואר.קבל נא התנצלות על כך שלא עלה בידינו לסייע בעניין זה.לשירותך תמיד.

לפי כך, פניתי למוכר והוא זיכה אותי.

היום אני מקבל הודעה לטלפון שהחבילה עם מספר רישום כך וכך הגיעה ואני יכול לאסוף אותה.

אין, אין, על דואר ישראל.

פורסם

לי יש חבילה מאוקטובר (דואר רשום מסין) שלא התקבלה עד היום. אין לה זכר בדואר ישראל. נאדה.

המוכר זיכה אותי. ואצלי דווקא לא הולכות לאיבוד חבילות. טפו טפו.

אבל חבילה מ-11.11 לא קיבלתי עדיין ואת כלהחבילות האחרות וזה לא מעט, קיבלתי.

מוזר מאוד. כתוב שזה בארץ (לפי הספק בחו"ל - לא רשום רגיל) כבר ב-08.12.

נחכה ונראה אם אקבל אותה.

פורסם

מנפלאות דואר ישראל - מוציא ב1.1 משלוח רשום לחו"ל, היום מקבל SMS שהמשלוח הזה מחכה לי בסניף חדרה.

הגאונים ניתבו את זה לכתובת ה FROM במקום ה TO.

you had one job.. כמה קשה לקרוא את הכתובת כמו שצריך?

ס'עמאק איתם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בדיוק!

במיון כנראה עובדים אנשים שלא סיימו כיתה א'.

או שהפונט במדפסת שלי ממש חובבני ו from נראה ויזואלית כמו to.

נשבר כבר הז מכל השטויות האלה.. כמה אפשר

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש פה מישהו שקיבל חבילות מאז בלאק פריידאיי?

משום מה כל מה שהזמנתי (מהמזרח ועד אירופה) בימים הסמוכים לשבוע הזה (לפני ואחרי) של ה 25 בנובמבר טרם הגיע

גם דברים ששילמתי משלוח מהיר והיו מגיעים מאירופה תוך 7-10 ימים מהמשלוח לא הגיעו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אצלי הכל מגיע - מה יותר מהר ומה יותר לאט.

אבל תיבת הדואר שלי נפתחת פעמיים בשבוע (ואנימדבר על שבועטו) - פעם לדואר ישראל ופעם למסר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהחלט , כרגע החבילה הישנה ביותר שאני ממתין לה היא מ 11/12 (חודש )

(פרט לחבילה מסוף אוקטובר שהשולח החזיר לי את הכסף בחזרה השבוע. )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני במצב דומה לשלך, הזמנתי כמה חבילות ב3.11-8.11 שלא הגיעו, הזמנות אחרות שהזמנתי בתחילת דצמבר הגיעו לפני מספר ימים.

נראה לי שזה נקבר תחת ההזמנות החדשות או משהו כזה :/

פורסם

לי יש הזמנות שלא הגיעו מאוקטובר.אולי זה קשור לעובדה שהעבירו אותי סניף דואר לאחרונה בשל סידור מחדש של הסניפים בקרית ביאליק.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

5 הזמנות מאמצע דצמבר,עוד אחת מה20 לחודש ועוד אחת מה29,כולן בין 10-30$,איביי סין.

היום הגיעה רק אחת מהן :\ (מנותב להורים,אדע בסופ"ש מה הגיע)

ייאוש.

(בזמנו נכתב כאן על להשכיר מסניף הדואר תיבה פרטית,וגם על שירות BOXIT או משהו בסגנון - האם זה יזרז עניינים? או אותה "מהירות" ?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מישלוחה מארה"ב הברית, מיאמי:

TURKEY, ISTANBUL, Departed, Your item departed a transfer airport in ATATURK, ISTANBUL, TURKEY on January 9, 2017 at 10:45 pm. The item is currently in transit to the destination.

היום אנחנו כבר ב- 17 לחודש וכלום. יכול להיות שמטורקיה זה עזב לארץ הקוידש על גמל דרומדאר?

פורסם

מאיסטנבול זה מגיע ל-LOD. ושם יש מתקן מיון, שאותו אוהבים להראות במדור הכלכלה והצרכנות של טמקא ואחיו. בדרך כלל מראה לא מלבב, הרבה חבילות שממתינות למיון.

סבלנות. בסוף זה יגיע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...