Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
5 הזמנות מאמצע דצמבר,עוד אחת מה20 לחודש ועוד אחת מה29,כולן בין 10-30$,איביי סין.

היום הגיעה רק אחת מהן :\ (מנותב להורים,אדע בסופ"ש מה הגיע)

ייאוש.

(בזמנו נכתב כאן על להשכיר מסניף הדואר תיבה פרטית,וגם על שירות BOXIT או משהו בסגנון - האם זה יזרז עניינים? או אותה "מהירות" ?)

בתיבת דואר פרטית אתה מרויח משהו כמו שבוע מהרגע שזה מגיע לסניף עד שאתה מקבל את הפתק בתיבה בבית.

פורסם (נערך)

אני לא מבין את הקמפיין החדש של דואר ישראל על מעקב המשלוחים, במיוחד לאור העובדה שהדואר בקושי מעדכן את מעקב המשלוחים.

במקרה שלי, לרוב, החבילה מופיעה לראשונה במערכת עם הגעתה לסניף המקומי והוצאת ההזמנה לאסוף אותה. במקרים אחרים, גם עם פתק אדום ביד, המספר עדיין לא מופיע במעקב.

האם במקום להשקיע בשיפור השירות הם השקיעו בתקציב פרסום שישכנע אותנו שהשירות השתפר?

https://www.youtube.com/watch?v=p_CJQRqUAGQ

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

זה מפגר בערך כמו הפרסומות של חברת החשמל.

גם לי יש כמעט עשר חבילות בדרך, הוותיקה שבהן נשלחה בסוף נובמבר.. אופטימי שאולי משהו מזה יגיע מתישהו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תוך כשבוע החבילה הגיע מארהב לישראל. עוד שבוע לקח לדוארלהביא את החבילה עלי. וזה היה אקספרס. משלוח רגיל מסין התעקב מעל חודש מעבר לתאריך אחרון. יש עוד מספר חבילות שלא הגיעו תוך חודשיים.

לאחרונה משהו לא טוב עובר על הדואר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הזמנתי חבילה קטנה מאמאזון בריטניה ב-30.12.16. יצאה לדרך ב-6.1.17. ההודעה האחרונה מ-i-parcel היא מ-18.1.17, מדווחת על עיכוב בטיסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משהו הזוי אם המכס. הזוי לטובתי.

הזמנתי טלפון נייד סיני באמצע דצמבר, דואר רשום משוויץ. דרך דפוקטוב.

המוצר התעדכן ב-2 סטטוסים שונים תוך 10 דקות:

- דבר הדואר האמור הגיע לבית מיון אשר בתל אביב-יפו בתאריך 19/01/2017 ויועבר אל יחידת הדואר ממתין לקבלת התרה מהמכס להמשך טיפולו.

- הפריט התקבל משוויץ ב 19/01/2017 וממתין לבדיקת מכס

לאחר 3 ימים התעדכן:

הפריט התקבל משוויץ ב 22/01/2017

והיום קיבלתי אותו בסניף הדואר. ללא דרישת מיסים. כלום. והטלפון עלה כ-$140.

כנראה הטלפון היה בשק שהמכס החליט לבדוק באופן אקראי אבל לא בדקו את החבילה שלי ספציפית.

הייתי בטוח שאשלם מיסים על החבילה.

תענוג :-D

פורסם
:shock:

השירות הלא יעיל, חבילות של מגיעות, איחורים, חוסר עדכון סטטוס וכד' כבר הפכו לנורמה. אבל עכשיו זה מתדרדר עוד יותר. זה די רחוק מה3 ימים שהם הבטיחו מאז שהחבילה מגיעה מחו"ל. לפעמים 3 ימים האלו צריך להכפיל X10 או X20.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התמיהה היתה על ה"לאחרונה". אני לא זוכר מתי עבר משהו טוב על הדואר. המצב רק מתדרדר בהדרגה.

מכיוון שאין שום תקווה באופק (אפילו משרדי ממשלה מתייאשים מדואר ישראל) חשבתי שאולי הדרך לפתרון חייבת לעבור דרך קריסה טוטאלית, ורק קריסה יכולה להביא להתייחסות רצינית של הממשלה והכנסת למצב.

מחאה חברתית שקטה יכולה להביא לזה. אם כמה מאות אלפי (או יותר?) צעירים המחוברים לאינטרנט/פייסבוק/מדיה חברתית כלשהי יסכימו ובחודש אחד יזמינו כל אחד "הזמנת מחאה" של כל אחד כמה פריטים או כמה עשרות (או יותר, כן ירבו) בדולר אחד, נביא לסתימת הדואר לחלוטין.

אני לא יודע מה יהיה הפתרון, אבל זה בטוח יביא את המצב למהדורות החדשות במקום למדורי הצרכנות ו"צינור לילה".

פורסם
(אפילו משרדי ממשלה מתייאשים מדואר ישראל)

:-P:silly::rofl::lol:

מה אכפת להם (למשרדים) - לא אתפלא אם יש להם דואר פרטי שמשנע להם כל פריט מחו"ל אקספרס :evil:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אכפת להם כי מכתבים שנשלחים לאזרחים (ומהאזרחים למשרדי המממשלה) מגיעים באיחור או לא מגיעים כלל, וגורמים לעיכובים בתשלומים, חידושי רשיונות וכו', וגורמים להמון תלונות והרבה עבודה ידנית וטיפול בבעיות שלא היו עד כה.

מעבר ליריבות הפוליטית:

http://news.walla.co.il/item/2864714

פורסם
מחאה חברתית שקטה יכולה להביא לזה. אם כמה מאות אלפי (או יותר?) צעירים המחוברים לאינטרנט/פייסבוק/מדיה חברתית כלשהי יסכימו ובחודש אחד יזמינו כל אחד "הזמנת מחאה" של כל אחד כמה פריטים או כמה עשרות (או יותר, כן ירבו) בדולר אחד, נביא לסתימת הדואר לחלוטין.

ע"ר בלאק פרידיי

300 טון חבילות לא גרמו לקרסיה ולא הזיזו לאף שר שם דבר. הדואר מחורבן בדיוק כמו שהיה לפני זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מעטפת פצפצים עם קאפות לרכב הגיעה מגרמניה אחרי למעלה מחודש.

מחכה לרשיון נהיגה שלי כבר שבועיים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני לא מבין את הקמפיין החדש של דואר ישראל על מעקב המשלוחים, במיוחד לאור העובדה שהדואר בקושי מעדכן את מעקב המשלוחים.

...

האם במקום להשקיע בשיפור השירות הם השקיעו בתקציב פרסום שישכנע אותנו שהשירות השתפר?

https://www.youtube.com/watch?v=p_CJQRqUAGQ

הכי קל להשקיע בפרסומות וקמפיינים נבובים מאשר בשרות עצמו.

הם לא היחידים.

alfa 156 2.5.

פורסם

שלחתי להורי חבילה משוויץ לפני כ3 שבועות והחבילה עדין לא הופיעה.

לאומת זאת אתמול הזמנתי ציוד צילום, הציוד נשלח ב11 בצהריים , הספיק להגיע לדואר המרכזי אשר מרוחק יותר מ100 ק"מ, ואחרי מיון הגיע ליחידת מיון אחרת לחבילות אשר נמצאת כ100 ק"מ בכיוון השני, והיום החבילה תיהיה אצלי בפתח הבית עד השעה 14:00.

והכל בפחות מ24 שעות.

6453f92e223aff5f465ecf91835d2cd1.jpg

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

• תוכן חדש...