Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בילתי ניסבל כבר!!, כמה שבועות צריך לקחת להעברת חבילה למרחק של 3 ק"מ??? כבר מעל 11 יום אין זכר לחבילה שלי מאז שהגיעה לסניף מרכז ראשון ועברה למחלקת הדוורים, גם ב171 לא יכלו לעזור אחרי שחיכיתי חצי שעה עד שענו :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עידכון, לפני כשעה הופיעה עידכון עם המיספר מדף, לקח להם כמעט שבועיים להעביר את החבילה מהסניף המרכזי לסניף מסירה, עוד "שיפור" בדואר ישראל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לך שבועיים,לי כמה שעות :) (קבלתי בבוקר 2 סמסים על 2 פריטים שהתקבלו עם ההודעה של "מפאת גודלם וכו'")

אחרי כמה שעות שלחו עוד 2 סמסים על אותם פריטים שהם בסניף ונתנו מספרי מדף למציאה מהירה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חבילות שהזמנתי מאיביי כבר לפני למעלה מחודשיים עדיין לא הגיעו, אבל חבילה שהזמנתי מבנגוד ב11 לינואר הגיעה אתמול לסניף הדואר, בטח בבוקר כבר אקבל פתק.

פורסם

טוב, יש עדכון. הזמנתי חבילה מעלי ב-21.10.16 וקיבלתי עליה החזר אחרי שלא קיבלתי אותה לאחר חודש וחצי בערך.

עכשיו אני רואה שהיא ממתינה לי בסניף. אצטרך לשלם למוכר את הכסף- מישהו התנסה איך לשלם להם אחרי שקיבלת החזר? פייפל?

כמעט 4 חודשים לחבילה בדואר רשום! דואר רשום! :shock:

פורסם
התמיהה היתה על ה"לאחרונה". אני לא זוכר מתי עבר משהו טוב על הדואר. המצב רק מתדרדר בהדרגה.

מכיוון שאין שום תקווה באופק (אפילו משרדי ממשלה מתייאשים מדואר ישראל) חשבתי שאולי הדרך לפתרון חייבת לעבור דרך קריסה טוטאלית, ורק קריסה יכולה להביא להתייחסות רצינית של הממשלה והכנסת למצב.

מחאה חברתית שקטה יכולה להביא לזה. אם כמה מאות אלפי (או יותר?) צעירים המחוברים לאינטרנט/פייסבוק/מדיה חברתית כלשהי יסכימו ובחודש אחד יזמינו כל אחד "הזמנת מחאה" של כל אחד כמה פריטים או כמה עשרות (או יותר, כן ירבו) בדולר אחד, נביא לסתימת הדואר לחלוטין.

אני לא יודע מה יהיה הפתרון, אבל זה בטוח יביא את המצב למהדורות החדשות במקום למדורי הצרכנות ו"צינור לילה".

300 טון, אם נניח חצי קילו בממוצע, זה כ-600 אלף חבילות "בלבד".

אני חשבתי על כמות גדולה בהרבה. אם אלפי אנשים רבים מזמינים עשרות חבילות (ומכיוון שיש פריטים, כולל משלוח, בסנטים בודדים, זה אפשרי), אפשר להפיל על הדואר כמות של מיליונים.

לצורך הניסוי, הזמנתי כרגע גומייה לשיער לבת שלי, במחיר שערורייתי של $0.07, כולל משלוח.

אתמול בתיבה שלי 10 (!) חבילות דחוסות (מתאריכים שונים לגמרי). :shock:

ואתה מתפלא ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חבילה מארה"ב המריאה ממיאמי בשמיני לחודש, עשתה סטופ בניו יורק ונחתה בנתב"ג ב 10 לחודש.

יומיים מארה"ב לפה, בואו נראה כמה זמן יקח מתל אביב לאיזור חיפה....

פורסם (נערך)

גירבסט אכזבו אותי או שזה הדואר.

הייתי תמיד מתפאר בהם שאיכשהו החבילות מהם מוצאות את הנתיב המהיר בדואר ו7-14 ימים היתי כבר אוסף את ההזמנה.

הייתי מזמין מהם מוצרים שבאיביי הייתי חוסך עוד כמה דולארים אבל לא מקבל אותם בכזה תזמון יפה

עכשיו יש לי 3 חבילות מלפני 5 שבועות שטרם הגיעו, זה אף פעם לא קרה לי איתם, היתה פעם אחת חריגה שזה לקח 3 שבועות.

מזמין מהם 3-4 פעמים בחודש, בינתיים עצרתי את ההזמנות מהם עד שיגיעו מה שלא הגיעו.

לדברי המוסר חבילות הוא אמר שהלחץ מבלאק פריידי ירד מזמן וזה לא קשור וגם החג שהיה לסינים עיקב חבילות מקסימום בשבוע

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי חבילה מגירבסט שלקח לה שבוע להגיע לסורטינג של postnl ובינתיים היא לא זזה משם.

בנוסף, פריט של הדואר הגרמני יצא מגרמניה ב-3/2 ומאז נאדה באתר של דואר ישראל.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...