Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה, רמות אמון שעוד לא נתקלתי בהן בארץ.

"יש לך חוב על החבילה, אבל קח אותה ותשלם בזמנך הפנוי"

יפה!

בתיכון קראו לזה "שיטת הכבוד" במבחנים (מבחנים ללא השגחה).

עד כמה שידוע לי - נכשל.

אבל אולי רשות המיסים יודעת משהו שאנחנו לא יודעים, או שסתם מריצים פיילוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזמנתי אתמול מיפן דרך EMS. בואו נראה מה אני צופה: מחיר גבוה במכס או סחבת.

לא משנה איך תסתכלו על זה, תמיד דופקים אותך במדינה הזו , אחר כך בוכים למה אנשים מעלימים מיסים...

אודי, לא הספקתי לצטט אותך, איך בדיוק קיבלת רפידות בלמים כל כך מהר ובלי בעיות במכס?!

פורסם (נערך)

2 חבילות קטנות מאנגליה.

אחת 6 ימים עד הבית,אחת עשרה ימים,בשני המקרים מדובר על השילוח הפשוט של royal mail.

כנראה שזה תלוי הרבה ביחידת דואר שקרובה לבית.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אושריקו, התכוונת אלי?

גם לי אין מושג. ככל הנראה כי נשלחו מארצות הברית, אבל אני מחכה בימים אלו לחלק נוסף לאופנוע שנשלח גם הוא משם והוא מתעכב.

בעיות לא יהיו כי מדובר ברפידות לאופנוע. ארבע רפידות (קדמי ואחורי) נכנסו בתוך מעטפה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
2 חבילות קטנות מאנגליה.

אחת 6 ימים עד הבית,אחת עשרה ימים,בשני המקרים מדובר על השילוח הפשוט של royal mail.

כנראה שזה תלוי הרבה ביחידת דואר שקרובה לבית.

יפה לך.

מחכה ל 2 חבילות מאנגליה.. אחת מ 28/9 והשניה מ 8/10 :/

פורסם

הזמנתי משהו מאמאזון אנגליה והם החליטו לשלוח עם UPS במקום i-parcel/gcx וכו'. סבבה, מקובל

בפרטי ההזמנה רשום Arriving Friday, בטראקר של UPS רשום Arriving Sunday.

מי צודק?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הזמנתי אתמול מיפן דרך EMS. בואו נראה מה אני צופה: מחיר גבוה במכס או סחבת.

לא משנה איך תסתכלו על זה, תמיד דופקים אותך במדינה הזו , אחר כך בוכים למה אנשים מעלימים מיסים...

אודי, לא הספקתי לצטט אותך, איך בדיוק קיבלת רפידות בלמים כל כך מהר ובלי בעיות במכס?!

הדואר היפני יעיל וכבר קיבלתי פריטים בדואר אוויר רגיל תוך כשבוע.

תכין לפחות 35 ש"ח

http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/238?opendocument

פורסם

חבילה (3.5 ק"ג) שנשלחה מהולנד ב11.10 הגיעה היום לסניף. בהתחשב בחגים, לא רע בכלל.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם

דוד שלי שלח הזמנה לחתונה של הבת שלו בדואר מהיר- 24 שעות. זה הגיע שלושה שבועות אחרי החתונה.

בהתחשב בכמות המכתבים שכלל לא מגיעים ליעדם, אין ספק שמדובר פה בהצלחה מסחררת של הדואר.

פורסם

בתקופה האחרונה הפסיקו להגיע חבילות (ללא מספר מעקב) - חבילה אחת שכן הגיעה, הושארה

"תלויה" חצי בתוך התיבה וחצי בחוץ (כי התכולה גדולה מדי בשביל שזה יכנס לתיבה), החבילה

הייתה פתוחה (לא קרועה, אלא פתוחה - ניתן לראות בוודאות שמישהו פתח אותה עם כוונה תחילה).

אציין שזאת לא פעם ראשונה שאני מקבל חבילה פתוחה בדיוק באותה צורה, זה קרה בעבר לפני כחצי שנה.

פתחתי פנייה לדואר ישראל לפני כשבוע (חיכיתי עד אחרי החגים, כאשר הם אמורים לחזור לעבוד), עד עתה אין כל תגובה,

אפילו לא מייל חוזר כי העניין התקבל והועבר לטיפול.

אני לא כל כך אופטימי לגבי הטיפול, אבל נחייה ונראה.

• תוכן חדש...