Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עוד לא היה לי

קיבלתי היום פתק אדום (הודעה ראשונה) למשלוח שאספתי כבר לפני שבועיים (!!). כפיים לדואר ישראל :?

פורסם

מה לעזאזל הם רוצים ממני?!

לפני כמה ימים, המכתב הזה נחת בתא הדואר שלי.

אכן, כפי שכתוב, החבילה כללה קולר נגד קרציות לכלבה שלי (פעם שניה שאני מזמין את הקולר הזה. וגם אבא שלי הזמין אותו פעמיים).

לא פתחתי פניה באיביי/פייפאל, כך שה ״בירור״ שעליו הם מדברים, הוא פנימי שלהם.

לענות להם בכלל?

8f84da6a8efd969d5cb2f898482355ae.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

האם קיבלת את החבילה?

http://www.17track.net/en/track?nums=RR930864336PL

לפי המערכת, אבדו עקבותיה של החבילה אחרי שהגיעה לארץ במרץ השנה. אולי המערכת זיהתה זאת והחליטה שמרץ - אוגוסט זה יותר מדי, אפילו לדואר ישראל.

אני שמח לגלות שאשכרה אכפת למישהו בדואר.

:turn-l:
פורסם

המוכר פנה לדואר הפולני והתלונן שהפריט לא הגיע. דואר ישראל לא יכולים לדעת שהחבילה הכילה קולר, מבלי שמישהו יודיעו להם ויבקש לפתוח בבירור.

פורסם
האם קיבלת את החבילה?

המוכר פנה לדואר הפולני והתלונן שהפריט לא הגיע. דואר ישראל לא יכולים לדעת שהחבילה הכילה קולר, מבלי שמישהו יודיעו להם ויבקש לפתוח בבירור.

החבילה הגיעה כעבור כ10 ימים והמוכר קיבל ממני פידבק חיובי.

ממש מוזר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

שאלה לכם

הפריט התקבל מפולין ב 16/08/2016 הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון

כאמור לפי האתר הוא עבר את המכס וכבר תקוע 8 ימים בהעברה למיון

שלחתי הודעה לדואר בפייסבוק שאמרו שהוא עדיין במכס בבדיקה

אם הוא אכן מעוכב,יש לי דרך לעזור לשחרר ? לזרז תהליכים ? מישהו יותר כמה זמן מרגע ההודעה הזאת הפריט יגיע לסניף?

Miata ND2

פורסם

מה הפריט? משהו לרכב שגם בטיחותי ומצריך אישור כזה או אחר?

אם סתם משהו אחר,כנראה שאין ברירה מלחכות שיגיע לסניפך,שם תשלם ותקבלו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אלו חלקים שלא עובדים בשחרור מהיר.

אתה יכול לנסות לבקש אישור ממשרד התחבורה , יש טופס שלהם באתר, חפש יבוא אישי לחלפי רכב בגוגל וכנס לתוצאה של משרד התחבורה. אני בנייד כרגע.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני אספר סיפור

חיכיתי לחבילה שכוללת משולשים כריות בולמים ותפוחים

זה חשוב לי ולכן רעננתי בערך כל שעתיים בכל יום, ב 25.8 זה הגיע לסניף, ישר הגעתי לקחת את זה.

מגיע לדואר והדוור אומר לי שיש חותמת של משרד התחבורה שאומרת שזה לא מאושר ,משמע צריך להמציא מסמכים וכד'.

רואה שהחותמת היא מה 22.8

אומר לדוור היקר שדיברתי עם משרד התחבורה אתמול, שאלתי מדוע החבילה מתעכבת,הם אמרו שהם חיכו לתקינה שלה ועכשיו זה אושר, אז החותמת לא רלוונטית!

סוף סיפור הפריט הובא לידיי (לאחר כתיבת פרטיי על מסמך כלשהו,לא באמת אכפת לי)

כמובן שלא הייתה שום שיחה עם משרד התחבורה

אבל כשאתה מחכה לפריטים שלך כל כך הרבה זמן ופתאום רואה אותם מול עיניך, זה היה או להמציא משהו שיעבוד או לחטוף את זה מהדוור ולברוח, לא ראיתי מצב שאני חוזר בלי החבילה הביתה.

Miata ND2

פורסם

משלוח מקנדה בשירות DHL PRIORITY נשלח ב19 לחודש, עברו כבר 10 ימים. 5 ימים היה בקנדה, עכשיו בגרמניה.

כך שלא רק הדואר שלנו איטי.

לאומת הדואר של רוסיה, משלוח רשום רגיל תוך ימים ספורים משחורר ונשלח ארצה, לוקח כשבוע או מעט יותר להגיע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...