Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים, מה זה אומר ומה ההשלכות של פריט EMS?

הזמנתי חלקים לרכב במשקל 21 קילו ובעלות של כ 600 פאונד

במעקב דואר ישראל רשום שמדובר בפריט EMS

רציתי לדעת מה ההשלכות מבחינת מכס-האם זה אומר שזה יתפס?

בנוסף, יש אופציה לשלוח לדואר ישראל בקשה לא לשחרר את הפריט, וללכת לשחרר אותו בעצמי.

בהנחה שיש לי זמן פנוי ואני מעוניין לחסוך כסף,האם כדאי לבקש מהם לשחרר עצמאית?

תודה

בהנחה שכל החלקים מותרים לייבוא - תכין 44℅ פלוס עמלות שקר כלשהו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הזמנתי קוילאוברים,מכיר אחד שלא שילם אגורה,מכיר את השאר ששילמו כ 50 אחוז,אין לי בעיה לשלם, אני רק רוצה לדעת האם שווה לבקש ולשחרר בעצמי ואיך אני מבצע את התהליך

Miata ND2

פורסם
בהנחה שכל החלקים מותרים לייבוא - תכין 44℅ פלוס עמלות שקר כלשהו

קרוב, המס הכולל על יבוא חלפים מעל 75$ הוא 48%.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

נו, לפחות מחכה לי מתנת יום הולדת :wink:

:beerchug::mm_wink::multi::drinking::wave2:

"דבר הדואר האמור הגיע בתאריך 27/07/2016 ליחידת הדואר ערד אשר בערד לשם מסירתו לנמען."

פשוט לא יאמן.

לפעמיים אנחנו נוטים ישר להאשים את הדואר שלנו .

אבל חלק גדול מהעיכובים נוצרים רק בגלל המכס !!!

חבילה יצא לדרך ב 1/07/16 , הגיעה לארץ 10/07/16 .

רק היום היא עזבה את המכס והועברה למיון הארצי (שגם זה יקח להם עוד איזה שבוע ) 11 ימים לוקח למכס לשחרר חבילות !!!

למזלי לא מחכה לי שובר תשלום.

:x:x:twisted:

עריכה אחרונה על ידי dmxsir

פורסם
חברים, מה זה אומר ומה ההשלכות של פריט EMS?

הזמנתי חלקים לרכב במשקל 21 קילו ובעלות של כ 600 פאונד

במעקב דואר ישראל רשום שמדובר בפריט EMS

רציתי לדעת מה ההשלכות מבחינת מכס-האם זה אומר שזה יתפס?

בנוסף, יש אופציה לשלוח לדואר ישראל בקשה לא לשחרר את הפריט, וללכת לשחרר אותו בעצמי.

בהנחה שיש לי זמן פנוי ואני מעוניין לחסוך כסף,האם כדאי לבקש מהם לשחרר עצמאית?

תודה

החבילה בארץ? אם לא, אפשר לשלוח טופס "בקשה לאי שחרור ברשימון קולקטיבי", + תשלום דמי "העברת ניירות" - 82 ש"ח.

אם החבילה תיפול על קטגוריית "שחרור פרטני - לטובין מעל $1,000 או טובין החייבים באישור חוקיות יבוא", כנראה ששחרור עצמאי יהיה זול יותר.

http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/238?opendocument

פורסם

USPS שידרגו את המעקב שלהם- דואר ישראל שלחו אותו לאלף עזאזל.

חבילה שנשלחה ב 14 מארה"ב יצאה מ LA ב 18, עברה מיון ויצאה מטורקיה ב 20, נחחתה בישראל ב 21 ונסרקה ליציאה.

במעקב של הדואר- "אין פרטים לגבי החבילה XXXXXXX"

התקשרתי למוקד הדואר אתמול לשאול איך לעזאזל חבילה שנמצאת בארץ כבר כמעט שבוע עוד לא במעקב בכלל- המוקדנית התעקשה שהחבילה בכלל לא בארץ, ו "אין סיכוי שחבילה מארה"ב תגיע לפה תוך פחות משבועיים"

לא ידעתי שמטוסים זה דבר שזז ב 14 קמ"ש ופועל עם מאווררי כיס, אבל מה אני יודע. את הקורס בדואר לא עברתי.

ניסיתי להסביר לה ש USPS השתכללו וסורקים מניפסטים בכל נמל בעצמם, ולכן אין שום דרך להכחיש שהחבילה פיזית בישראל-

"אבל אי אפשר לדעת, זה לא מופיע לי פה במעקב, אני לא יודעת איך הם קובעים דבר כזה בדואר שלהם שפה זה לא מופיע במעקב"

אני צופה שבאורח פלא החבילה תעבור ממצב בלי מעקב ל "מחכה בסניף הדואר". בפעם הקודמת שזה קרה לקח פחות זמן, התקשרתי לדואר אחרי 4 ימים שהחבילה בארץ והסטטוס היה אין פרטים, המוקדנית התעקשה שהחבילה לא נחתה, למחרת אספתי אותה מסניף הדואר הקרוב.

השירות במוקדים אגב, נפל לשפל חדש. אחת המוקדניות פשוט החליטה שהיא לא רוצה לדבר איתי והשאירה את השפופרת מונחת על השולחן (ופתוחה) כ 20 דקות, נשארתי על הקו, שרתי, זמזמתי, ניהלתי שיחה עם עצמי, והגבתי לדברים ששמעתי את המוקדנית הפוסטמה אומרת לזו שלידה בשולחן. בשלב מסוים המוקדנית השניה שמה לב שיוצאים קולות מהשפופרת, אז היא טרחה לנתק. כרגע אני באמצע תלונה לדואר על העניין הזה. המוקדנית השניה פשוט הייתה לא מקצועית בעליל, נראה שלקחו ילדות לתקופת הקיץ.

פורסם
USPS

לא ידעתי שמטוסים זה דבר שזז ב 14 קמ"ש ופועל עם מאווררי כיס,

.

בהחלט יש מצב, אם שמעת מדוע טייסי אל על מתעקשים להאריך בכוונה את זמני הטיסות לניו יורק (יחסית לחברות זרות).

alfa 156 2.5.

פורסם

pika אתה עוד "זכית" לדבר עם מוקדנית אני אפילו את זה לא הצלחתי.:roll:

כול פעם אני על הקו עם 171, אומרים לי שאני יכול לעשות שיחה חוזרת שהם יחזרו אלי

ותנחשו מה הם חוזרים? כמובן שלא למה להם לחזור גם ככה הם עושים מה שבא להם.

חבילה מ5.7 נמצאת בארץ בתהליכי מיון ואין דבר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
USPS שידרגו את המעקב שלהם- דואר ישראל שלחו אותו לאלף עזאזל.

חבילה שנשלחה ב 14 מארה"ב יצאה מ LA ב 18, עברה מיון ויצאה מטורקיה ב 20, נחחתה בישראל ב 21 ונסרקה ליציאה.

במעקב של הדואר- "אין פרטים לגבי החבילה XXXXXXX"

התקשרתי למוקד הדואר אתמול לשאול איך לעזאזל חבילה שנמצאת בארץ כבר כמעט שבוע עוד לא במעקב בכלל- המוקדנית התעקשה שהחבילה בכלל לא בארץ, ו "אין סיכוי שחבילה מארה"ב תגיע לפה תוך פחות משבועיים"

לא ידעתי שמטוסים זה דבר שזז ב 14 קמ"ש ופועל עם מאווררי כיס, אבל מה אני יודע. את הקורס בדואר לא עברתי.

ניסיתי להסביר לה ש USPS השתכללו וסורקים מניפסטים בכל נמל בעצמם, ולכן אין שום דרך להכחיש שהחבילה פיזית בישראל-

"אבל אי אפשר לדעת, זה לא מופיע לי פה במעקב, אני לא יודעת איך הם קובעים דבר כזה בדואר שלהם שפה זה לא מופיע במעקב"

אני צופה שבאורח פלא החבילה תעבור ממצב בלי מעקב ל "מחכה בסניף הדואר". בפעם הקודמת שזה קרה לקח פחות זמן, התקשרתי לדואר אחרי 4 ימים שהחבילה בארץ והסטטוס היה אין פרטים, המוקדנית התעקשה שהחבילה לא נחתה, למחרת אספתי אותה מסניף הדואר הקרוב.

הייתה לי תופעה דומה, חבילה מארה"ב שהגיע ע"פ USPS ובדואר אין כלום כאילו חבילה לא כאן.

הייתי בסניף לקחת חבילה אחרת והפקידה מביאה לי 2 חבילות (גם את זו שלא קיימת בארץ מבחינתם, ואומרת לי שזה רשום אבל לא רשום) - לא הבנתי אבל שמחתי שהחבילה בידי :)

קובי

:-)

פורסם

בהמשך לביזיון דואר ישראל:

סניף דואר וגם סניף חלוקה חדש ומצוחצח נימצא ממש ממול לבית- דקה הליכה.

נחשו אבל איך דואר ישראל הרסו גם את זה? - הם פשוט התחילו להעביר את החבילות לסניפים אחרים, כרגע יש חבילות לאיסוף גם בסניף ליד הבית + עוד שתי סניפים אחרים בעיר שמצריכים ביזבוז יום.

ככה זה שאין כאן לא דין ולא דיין, הכל שכונה וכולם עושים מה שבא להם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
pika אתה עוד "זכית" לדבר עם מוקדנית אני אפילו את זה לא הצלחתי.:roll:

כול פעם אני על הקו עם 171, אומרים לי שאני יכול לעשות שיחה חוזרת שהם יחזרו אלי

הצלחתי לדבר איתם כי לא לקחתי שיחה חוזרת. המשכתי לחכות על הקו וללחוץ 2.

המענה המפגר שלהם מרתיח את הדם- מרגע שמוצעת לך שיחה חוזרת בפעם הראשונה, אין פסקול מוקלט רגיל של המתנה, אלא מבול פרסומות של דואר ישראל, כל אחת באורך 15-30 שניות, ואחרי כל אחת ואחת מוצע לך שוב לקחת שיחה חוזרת, וכדי להמשיך להמתין צריך ללחוץ 2. סה"כ במהלך ההמתנה הארוכה לנציג הייתי צריך ללחוץ בערך 25-30 פעם, זה מטריף.

פורסם
פעם ראשונה שאני מתמודד עם מכס והמצב ממש לא ברור לי.

שתי חבילות שנשלחו ביחד, בשווי כולל של 230 ש"ח כולל משלוח נעצרו במכס ב 12 לחודש, ב 14 שלחתי קבלה עבור שתיהן והסטטוס של אחת מהן שונה ל"הפריט שוחרר ב 11" (איך?). אחרי כמה ימים גם הסטטוס של השני היה זהה.

היום, ה 27, רשום ששני הפריטים מעוכבים במכס ונשלחה הודעה שניה לשחרור. What?

טוב, המעקב של דואר ישראל שווה לתחת.

החבילות נמצאות בכלל במשרד התחבורה, אלוהים יודע למה הם רשמו שנשלחה הודעה שניה.

או כפי שהנציג של המכס אמר - "המעקב שלהם לא רלוונטי, הם לא מקטלגים כמו שצריך ולא מעדכנים מה שצריך".

פורסם

היום היה משהו מיוחד, הלכתי להביא חבילה שהגיעה לפי מספר מעקב, על החבילה הייתה מדבקה שבה היה כתוב על דיווח עם מסרון. אבל מספר טלפון לא היה שם !!! גם לא בכתובת שעל החבילה. כמובן שמסרון לא הגיע אלי.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...