Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חושב שמישהו יכול לענות לך על השאלה איך הרכב, אף אחד לא נהג בו עדיין ואפילו אין עליו מבחנים, כעסקה היא נראית משתלמת, תבצע נסיעת מבחן ותחליט.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

היום בבוקר הייתי בסוכנות,לא ישבתי פה אבל הנה כמה מסקנות:

1-הוא ניראה טוב,כמו סובארו XV קטנה יותר.

2-המושבים תומכים אבל ברגליים קצת לוחץ.

3-איכות החומרים לא משהו,הכול קשיח,לפני זה ישבתי בלאון החדשה הבדל מאוד גדול באיכות.

4-תא מטען נוח בגלל שהרכב גבוהה,יש גם מגירה מתחת לכיסוי תא המטען.

5-מאחור מרווח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי אותו אתמול בסוכנות המרכזית בתל אביב.

כבר הרבה זמן שלא ראיתי רכב חדש כל כך סתמי. העיצוב שלו אנמי לחלוטין, הן מבחוץ והן מבפנים. הוא מנציח את הסטיגמה היפנית והאפרורית של פעם, וחבל. לזכות מכשירי תנועה יאמר שהפעם הם גם מביאים גרסה ידנית מוזלת (111,000 על הכביש) אך לא עירומה לחלוטין מכל אבזור, אפילו 7 כריות אוויר, שליטה מההגה ובקרת שיוט יש כבר בדגם ה GLS הבסיסי.

המנוע הוא אותו מנוע M16A שמלווה את סוזוקי עוד מתקופת הליאנה עם שיפורים כאלה ואחרים המציבים את ההספק על 120 כ"ס ובצורה לא ברורה הוא אפילו עומד בתקן Euro 6 המחמיר. ניתן לרכוש אותו עם תיבה ידנית או תיבה רציפה (יופי סוזוקי) שכנראה תהיה יעילה ומהירה יותר מהתיבות הפלנטריות המיושנות שהיו בליאנה וב SX4. לפחות לשנה הקרוב הוא ימכר ליד ה SX4 היוצאת ועקב כך אני מניח שצפוייה הוזלה במחירי ה SX4.

שורה תחתונה: אין חדש תחת סוזוקי, היא ממשיכה בגישת הרכבים הפשוטים, האמינים והספרטניים. אני צופה שאוהדי סוזוקי יעוטו על המציאה, אבל מחפשי ה mini suv כדוגמת הג'וק, קפצ'ר ומתחריהם העתידיים ימשיכו הלאה אל הרכב בעל מקדם השופוני הגבוה יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הי,

גם אני הלכתי להתרשם מהסוזקי היום (וגם מהמזדה, סובארו XV , מיצובישי וקיה ,הספק יפה ליום שישי) . סך הכל נראה נחמד, מרגיש יותר גדול מ ה XV וקטן מכל היתר, לא יודע לשפוט איכות חומרי פנים אבל לא מרגיש שונה במיוחד מיתר הרכבים שראיתי היום.

מה שכן ניכר זה הדמיון הרב לניסן קשקאי היוצא (אני מבין שהחדש כבר בקנה), האם זו אכן אותה גברת בשינוי אדרת ?

עבור הלקוח (אבא שלי) הפער במחיר הוא בהחלט אטרקטיבי , אבל נחכה לנסיעת מבחן כדי להבחין עם מורגשת ירידה באיכות הנסיעה ביחס לקיה סיד סטיישן (הרכב הנוכחי).

תודה,

אביטל

TBD

פורסם

האם הסוזוקי קרוסאובר הוא קשקאי בתחפושת ?

השוואתי את גרסאות ה 1.6 גיר ידני ורוב הפרמטרים דומים מאד חוץ משלושה:

בסיס גלגלים - ניסן 263, סוזוקי 260.

משקל הסוזוקי קל בכ 200 ק"ג (1392 מול 1175).

סרן אחורי - רב חיבורי בניסן וקורת פיתול פשוטה יותר בסוזוקי.

אני מניח שמתלה אחורי חדש (ישן) יכול להסביר פער של 30 מ"מ בבסיס הגלגלים אבל לאן נעלם המשקל ?

האם ניתן להעלים 200 ק"ג בקלות רבה כלכך ? מתלה, חומרי בידוד מה עוד ?

אני לא בטוח שזה דיל ברקר לאבא שלי אבל אותי זה יבאס לגלות שמדובר ברכב שתוכן לפני כעשור בחברה אחת, עבר שינמוך (שידרוג הפוך) ע"י סוזוקי ונמכר כרכב בתכנון חדש ב2013.

האם אני צודק בחשדות שלי ?

בכל מקרה אני אעדכן אחרי נסיעת המבחן (שעדין לא נקבעה).

אביטל

TBD

פורסם

שום קשר בין הקשקאי לקרוסאובר. בסוכנות שמעתי מישהי אומרת שהוא בכלל נראה לה כמו מאזדה CX5 מוקטן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום

גם אני מתעניין בדגם הנ"ל .

הרכב עבור אבי , שמחפש אוטו פנאי ( ישנה מסחרית דאבל קבינה ,בשביל העבודה ) , שיהיה בעל מראה "ג`יפוני/ג`יפי" .

בתקציב של עד 150K +.

כיוון שזה רכב שני , מאוד רצוי שהוצאות השוטפות יהיו נמוכות .

אחרי שפסל כמה מועמדים שמתאימים לתקציב ( בגלל המראה בעיקר )

נותרו גרסאות בסיסיות של IX35 ו אוטלנדר.

קשקאי והסוזוקי קרוסואובר.

שני הראשונים כבר נבחנו על ידינו , הם גדולים , מרווחים מבפנים ובעלי מראה יותר גבוה , אך האיבזור מטבע הדברים דל יותר.

כעת עלה הרעיון להתפשר על המראה הגבוה (לא לגמרי ,לרמת המשפחתית) , אך לקבל רמת איבזור גבוה יותר ואפילו לבחון את הדגם AWD של הסוזוקי.

השאלה שלי למי שכבר ישב בסוזוקי החדשה, איך היא מבחינת מרווחי רגליים , נוחות ישיבה?

במפרט הטכני , לא מצאתי אזכור לסאנרוף , למרות התמונות באתר , האם ידוע לכם על אפשרות הזו?

כמובן מי שמכיר גם את קשקאי וגם את קרוסאובר , אשמח אם יחווה דעה השוואתית עליהם.

פורסם
האם הסוזוקי קרוסאובר הוא קשקאי בתחפושת ?

...

אני לא בטוח שזה דיל ברקר לאבא שלי אבל אותי זה יבאס לגלות שמדובר ברכב שתוכן לפני כעשור בחברה אחת, עבר שינמוך (שידרוג הפוך) ע"י סוזוקי ונמכר כרכב בתכנון חדש ב2013.

האם אני צודק בחשדות שלי ?

אביטל

אני לא יודע מה איתך אבל אם היו מציעים לי לקנות קשקאי אוטומטית מאובזרת ב- 120 אלף הייתי קופץ על המציאה.

בכל מקרה אצלי ההתלבטות היא דווקא בין הקרוסאובר לקפצ'ור (שעולה במבצע חבר גם 120).

מהתרשמות בסוכנות נראה לי שהקרוסאובר גדולה יותר (במיוחד בבגאז') ונוחה יותר. הקפצ'ור כמובן מעוצבת יותר ומאובזרת יותר.

אני אעשה על שניהן נסיעה מבחן השבוע, ארגיש את המנוע, המתלים, ובידוד הרעשים ואז אחליט (וגם אעדכן פה בשביל מי שזה גם כן מעניין אותו)

תודה על כל התגובות עד עכשיו...!

אור.

פורסם

הוא מאוד מרווח, יש לו מנוע סטנדרטי (על הנייר), תיבה רציפה עם 7 הילוכים, קרוז קונטרול, פתיחה והתנעה ללא מפתח, בקרת אקלים מפוצלת ו-7 כריות אוויר (לרנו למשל יש ״רק״ 4).

צריכת הדלק שלו (שוב, על הנייר) זהה לזו של מנועי טורבו עם אותו הספק.

והוא עולה 120, ללא ספק זול משמעותית מכל מתחרה..

אז חוץ ממערכת מולטימדיה (או לפחות בלוטוס) שבאמת ממש חסר שם, מה עוד חסר לך ברכב שהופך אותו לבסיסי?

פורסם
לפי דעתי עסקה לא משתלמת רכב פשוט בסיסי רק גבוהה קצת סוזוקי עובדים על הלקוחות שלהם

לא מבין על סמך מה אתה קובע שסוזוקי "עובדים על הלקוחות שלהם" - מוכרים לך רכב מאובזר, בעל מראה שונה משל משפחתית רגילה, במחיר סביר ביותר (ביחס לשוק הישראלי כמובן).

אף אחד לא אמר לך שהוא תחליף ללנד רובר דיפנדר - הוא לא נועד לחרוך דיונות אלא להיות בדיוק מה שהוא - רכב משפחתי עם עיצוב מעט שונה, אמינות גבוהה, אבזור טוב ומחיר הוגן. למשלמים קצת יותר יש אופציה להנעה כפולה.

לא מתאים לך - תישאר עם הצרפתית המתפרקת שלך.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אז חוץ ממערכת מולטימדיה (או לפחות בלוטוס) שבאמת ממש חסר שם, מה עוד חסר לך ברכב שהופך אותו לבסיסי?

הבנתי שקיימת רמת אבזור glx+ , שכוללת מערכת מולטימדיה ,גלגלים גדולים באינץ` , ואת הסאנרוף , נדמה לי שגם מצלמה אחורית.

כרגע היא לא ברשימה של היבואן בארץ.

אולי בשנה הבאה נראה אותה ?

פורסם
לא מבין על סמך מה אתה קובע שסוזוקי "עובדים על הלקוחות שלהם" - מוכרים לך רכב מאובזר, בעל מראה שונה משל משפחתית רגילה, במחיר סביר ביותר (ביחס לשוק הישראלי כמובן).

אף אחד לא אמר לך שהוא תחליף ללנד רובר דיפנדר - הוא לא נועד לחרוך דיונות אלא להיות בדיוק מה שהוא - רכב משפחתי עם עיצוב מעט שונה, אמינות גבוהה, אבזור טוב ומחיר הוגן. למשלמים קצת יותר יש אופציה להנעה כפולה.

לא מתאים לך - תישאר עם הצרפתית המתפרקת שלך.

מעדיף קרוז או אסטרה. סתם זרקתי באוויר , יש מבחר מלא.

Tuning:lol:

• תוכן חדש...