Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קיבלתי רכב לפני 4 חודשים

רכב מהוד תוב

היי,

מישהו יודע משהו על הרכב הזה? יש מבחנים שלו שפורסמו?

על הנייר הוא נראה כעסקה ממש טובה...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גנדי - למה אתה כותב כמו מישהו שאכל "שוהום"? :-D

הקרוסאובר היא שיפור גדול לעומת הSX4 בכל מה שקשור לעיצוב - הSX4 נראית כמו MOM MOBILE קלאסית בעוד הקרוסאובר, אפשר לנהוג בה ולהשאר גבר לדעתי.

דוד של אשתי קנה אחת כזאת והרכב דווקא על כל פשטותו נראה טוב, מרגיש טוב ומספק תמורה נהדרת למחיר שלו.

הדבר היחיד שמאוד מוזר לי הוא המושב האחורי - למה הם הצרו אותו עד כדי כך שאם מביטים אחורה מהמושבים הקדמיים - ניתן לראות את הפלסטיקה של הרכב כאשר הדלתות האחוריות סגורות?!?

זה פשוט הזוי - הם השאירו מרווח של פלסטיקה בין הדלתות האחורויות לבין צדדי המושב האחורי שפשוט ניתן ללטף בזמן שהדלתות סגורות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי את נושא המושב האחורי.

בנסיעה במושב האחורי בקרוסאובר לא זכור לי דבר כזה.

המושב היה די רחב ואפילו נוח.

אכן קניה משתלמת לעומת המתחרות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שלום חברי הפורום! אתמול הזמתי את הקרוסואר, מקווה לקבלו בקרוב.

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי עם שתי שאלות שיש לי:

1. איפה אני יכול לקנות מגן רוח לקרוסואר (שמודבק מעל החלון)? די חפרתי באינטרנט, לא מצליח למצוא בארץ שלא יהיה דרך סוזוקי. כשהזמתי את הרכב בסוזוקי ביקשו כ-600 ש"ח ללא מעמ על הפריט. טוב שלא הגזימו... באיביי משלוח יקר.

2. יש לי ילדה קטנה, וברכב הקודם כל הזמן הייתה סוגיה ששמש מציקה לה. על מנת שיהיה לה נוח החלטתי לעשות חלונות כהים מאחורה. אשמח לקבל המלצה על מקום שעושה עבודה איכותית ולא מגזים במחירים באזור ראשון, עדיף מניסיון שלך. אלך על מדבקות (לא צביעה), על מנת שבמידת הצורך אוכל לחזור למצב הקודם. באיזה אחוז הכהיית חלונות כדאי לעשות?

תודה!

פורסם
שלום חברי הפורום! אתמול הזמתי את הקרוסואר, מקווה לקבלו בקרוב.

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי עם שתי שאלות שיש לי:

1. איפה אני יכול לקנות מגן רוח לקרוסואר (שמודבק מעל החלון)? די חפרתי באינטרנט, לא מצליח למצוא בארץ שלא יהיה דרך סוזוקי. כשהזמתי את הרכב בסוזוקי ביקשו כ-600 ש"ח ללא מעמ על הפריט. טוב שלא הגזימו... באיביי משלוח יקר.

2. יש לי ילדה קטנה, וברכב הקודם כל הזמן הייתה סוגיה ששמש מציקה לה. על מנת שיהיה לה נוח החלטתי לעשות חלונות כהים מאחורה. אשמח לקבל המלצה על מקום שעושה עבודה איכותית ולא מגזים במחירים באזור ראשון, עדיף מניסיון שלך. אלך על מדבקות (לא צביעה), על מנת שבמידת הצורך אוכל לחזור למצב הקודם. באיזה אחוז הכהיית חלונות כדאי לעשות?

תודה!

1.עדיין אין אפשרות להשיג סט מגיני רוח לקרוסאובר במחיר שפוי (יש רק אצל היבואן כרגע ובמחיר שציינת). אני צופה שהמצב ישתנה בעתיד הקרוב ויהיה ניתן להשיג סט בכמחצית המחיר.

2.המלצה חמה קיבלתי על טופ קאר בחולון, לא ניסיון אישי שלי.

אשמח לדעת מה הזמנת (דגם וצבע) ומה זמן האספקה שהובטח, הבנתי שזמן האספקה מגיע לשלושה חודשים?!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)
1.עדיין אין אפשרות להשיג סט מגיני רוח לקרוסאובר במחיר שפוי (יש רק אצל היבואן כרגע ובמחיר שציינת). אני צופה שהמצב ישתנה בעתיד הקרוב ויהיה ניתן להשיג סט בכמחצית המחיר.

2.המלצה חמה קיבלתי על טופ קאר בחולון, לא ניסיון אישי שלי.

אשמח לדעת מה הזמנת (דגם וצבע) ומה זמן האספקה שהובטח, הבנתי שזמן האספקה מגיע לשלושה חודשים?!

תודה

טוב, אז אחכה למגני רוח בסבלנות. בטוח יגיעו איפשהו בקרוב.

אני שנים על גיר ידני, אז הזמנתי את הדגם שבמבצע 99.990 כשזה יוצא כ102 עם רישוי + אביזרי חובה. הדגם האוטומטי לא במבצע -120 ללא רישוי. לצערי אין אפשרויות בחירה לגיר רגיל, מגיע לארץ רק עם המפרט המינימלי- ללא פנסי ערפל, ניהול המזגן לא דיגיטלית, אין גגון, כמובן שאין גג זכוכית, 5 ולא 7 רמקולים ועוד משהו קטן ולא קריטי בשבילי (באתר של סוזוקי אפשר לראות את כל ההבדלים). זמני הספקה, מתחייבים לשבועיים מרגע קבלת הכסף, נתתי צקים אז +3 ימים נוספים. כמובן, דיברתי,ביקשתי, לחצתי.... עד סוף החודש יהיה אצלי.

צבע כסף.

עריכה אחרונה על ידי Miosts
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

היום עשיתי נסיעת מבחן על סוזוקי קרוסאובר.

הכל אהבתי חוץ מדבר אחד:

לא היה לי נוח בגלל משענת ראש. (היום אני נוהג בהונדה סיוויק 2007).

לא הצלחתי למצוא מצב נוח. הרגשתי שהמשענת דוחפת את הראש.

האם למישהו זה גם מפריע? אולי יש איזה פיתרון לזה?

חבל בדלל זה לפסול רכב שמתאים מכל הבחינות אחרות.

תודה,

דוד

• תוכן חדש...