Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין על סמך מה אתה קובע שסוזוקי "עובדים על הלקוחות שלהם" - מוכרים לך רכב מאובזר, בעל מראה שונה משל משפחתית רגילה, במחיר סביר ביותר (ביחס לשוק הישראלי כמובן).

אף אחד לא אמר לך שהוא תחליף ללנד רובר דיפנדר - הוא לא נועד לחרוך דיונות אלא להיות בדיוק מה שהוא - רכב משפחתי עם עיצוב מעט שונה, אמינות גבוהה, אבזור טוב ומחיר הוגן. למשלמים קצת יותר יש אופציה להנעה כפולה.

לא מתאים לך - תישאר עם הצרפתית המתפרקת שלך.

הדגם חדש לגמרי,ואתה כבר החלטת שתהיה לו אמינות גבוהה..

אני דווקא קראתי פה על בעלי SX4 וליאנה שאכלו צרות מהרכבים שלהם,שלא נדע.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לשדרג באוטו דברים? כמו להוסיף מערכת מולטימדיה, מצלמת רוורס וכו'?

או שהיבואן בונקר והבסיס זה מה יש?

פורסם
אפשר לשדרג באוטו דברים? כמו להוסיף מערכת מולטימדיה, מצלמת רוורס וכו'?

או שהיבואן בונקר והבסיס זה מה יש?

בסוכנות בבאר שבע מראש הציעו לי קודן בחינם ואמרו לי אפשר להוסיף מערכת מולטימדיה ב 6500 ש"ח.

זו אמורה להיות מערכת מבוססת אנדרואיד, עם וויז והכל...

פורסם
בסוכנות בבאר שבע מראש הציעו לי קודן בחינם ואמרו לי אפשר להוסיף מערכת מולטימדיה ב 6500 ש"ח.

זו אמורה להיות מערכת מבוססת אנדרואיד, עם וויז והכל...

6500? בסוף עוד יהיה סיני

פורסם

אתמול ביצעתי נסיעה קצרה ברכב המבחן והאמת הגעתי עם המון ציפיות ועזבתי מאוכזב.

קודם כל במחיר שלו (120 אש"ח),הוא מגיע די מאובזר,אך בכל הנוגע ליחידת הכוח,גיר נורא התאכזבתי.

ביום יום אני נוהג ברכב המשפחתי שלנו,ניסן נוט וכרגע אנחנו מחפשים רכב נוסף לבית.

הרכב הרגיש לי משמעותית חלש יותר מהרכב שלנו,רועש במאמץ ולא ממש מורגש שיש לו איפשהו פאנץ' במעלה הסל"ד,אלא בעיקר רעשי מנוע שהתגברו.

יכול להיות למי שגר באזור המרכז יחידת כוח הזו תספיק מעל ומעבר,אך אני גר באזור ירושלים..

כן יש לו מראה של ג'יפון והוא מאובזר יחסית בנדיבות (מי שמעוניין במערכת מולטימדיה נאמר לי שעלותה 5000 ש"ח),אבל בסופו של דבר יצאתי מאוכזב.

כנראה שנחזור לתכנית המקורית ונזמין את הסיוויק האצ'בק שמוצעת כעת במחיר די אטרקטיבי וגם שם לא חסר אבזור.

פורסם

הזמנתי גם נסיעת מבחן לשבוע הבא.

בסוכנות בראשון הבטיחו מתנה על דגם ה -ALL GRIP, מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס , בלוטוס , אך ללא תוכנת ניווט מותקנת (התוכנה בתוספת תשלום)

פורסם
הי

באיזה סוכנות קיבלתם נסיעת מבחן? בנתניה אמרו שאין להם רכב מבחן עד סוף החודש.

בראשון נאמר שאכן , יש מחסור ברכבים לנסיעות מבחן.

הוא היה זמין ביום א השבוע ופספסתי אותו , הבטיחו שיחזור בשבוע הבא.

פורסם
הזמנתי גם נסיעת מבחן לשבוע הבא.

בסוכנות בראשון הבטיחו מתנה על דגם ה -ALL GRIP, מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס , בלוטוס , אך ללא תוכנת ניווט מותקנת (התוכנה בתוספת תשלום)

ב- all grip אתה מתכוון ל- 4x4?

פורסם
אתמול ביצעתי נסיעה קצרה ברכב המבחן והאמת הגעתי עם המון ציפיות ועזבתי מאוכזב.

קודם כל במחיר שלו (120 אש"ח),הוא מגיע די מאובזר,אך בכל הנוגע ליחידת הכוח,גיר נורא התאכזבתי.

ביום יום אני נוהג ברכב המשפחתי שלנו,ניסן נוט וכרגע אנחנו מחפשים רכב נוסף לבית.

הרכב הרגיש לי משמעותית חלש יותר מהרכב שלנו,רועש במאמץ ולא ממש מורגש שיש לו איפשהו פאנץ' במעלה הסל"ד,אלא בעיקר רעשי מנוע שהתגברו.

יכול להיות למי שגר באזור המרכז יחידת כוח הזו תספיק מעל ומעבר,אך אני גר באזור ירושלים..

כן יש לו מראה של ג'יפון והוא מאובזר יחסית בנדיבות (מי שמעוניין במערכת מולטימדיה נאמר לי שעלותה 5000 ש"ח),אבל בסופו של דבר יצאתי מאוכזב.

כנראה שנחזור לתכנית המקורית ונזמין את הסיוויק האצ'בק שמוצעת כעת במחיר די אטרקטיבי וגם שם לא חסר אבזור.

אם הבעיה היחידה היא תחושה שחסר כוח, הייתי מציע לך לקחת נסיעת מבחן נוספת, ייתכן שההתרשמות מוטעית בין היתר לאור הגיר הרציף שבו התחושה שונה מגיר אוטומטי רגיל כמו בנוט, אבל הביצועים בפועל אולי טובים. כמו כן נסיעות מבחן הן קצרות וקשה להגיע בהן למסקנות מדוייקות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לגבי האמינות מישהו ציין משהו לרעה על SX4 היוצא.

אני יכול לומר מנסיון שלי ודעה של מחלקת רכב בחברה בה אנע עובד המחזיקה בצי רכבים גדול.

SX4 רכב בעל אמינות מופלגת ...

נכון לא רכב סקסי אבל אמין ונוסע יותר טוב ממרבית הרכבים שהוצגו ב 2008

פורסם
לגבי האמינות מישהו ציין משהו לרעה על SX4 היוצא.

אני יכול לומר מנסיון שלי ודעה של מחלקת רכב בחברה בה אנע עובד המחזיקה בצי רכבים גדול.

SX4 רכב בעל אמינות מופלגת ...

נכון לא רכב סקסי אבל אמין ונוסע יותר טוב ממרבית הרכבים שהוצגו ב 2008

לא יודע מה היה ב- 2008 אבל במקרה עשיתי עליו נסיעת מבחן ברביעי ויחסית ל- 2013 המנוע מרגיש ישן ורועש...

יש למנוע כח אבל הוא מגיע בסל"ד גבוהה מלווה בהרגשה לא טובה ורעש יחסית חזק.

זה כנראה אחלה מנוע ללפני כמה שנים אבל היום יש דברים קצת יותר רציניים בשוק...

רכב כזה עם מנוע טורבו שנותן את הכח והמומנט בסל"ד נמוך כמו זה של רנו קפצ'ר או ה- TSI של פולקסווגן היה יכול להיות חלום. כמו שזה עכשיו זה בגדול בסדר אבל לא יותר מזה...

• 5 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...