Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיכוב באספקת דלתות לבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה סיימתי את השיפוץ בבית פרט לדלתות פנים שהוזמנו ב 12/7 ועדיין לא סופקו.

הסיפור הולך ככה:

ב 12/7 הזמנתי דלתות פנים מעסק מסוים. הדלתות של חברת פנדור.

ב 16/7 באו לקחת מדידה.

הבחורה אמרה לי שהדלתות יגיעו אליהם ב 15/8 ולאחר מכן נתאם התקנה למספר ימים מאוחר יותר.

אני הייתי בחופש בכל השבוע שבין ה 18/8 ועד ה 24/8 כדי לסיים את כל מה שקשור לשיפוץ, בין היתר לקחתי בחשבון שאני סוגר גם את הסיפור של הדלתות.

בסוף הדלתות הגיעו לעסק רק ב 21/8, ניסיתי לתאם איתם התקנה ל 22/8 אבל הם לא יכלו.

רצו לתאם לי התקנה להיום ומחר, אבל זה לא בא בחשבון מבחינתי.

ניסיתי לתאם ליום שלישי הקרוב - המתקין יכול להגיע לחצי יום ולהמשיך את העבודה למחרת, מבחינתי זה אומר לקחת שני ימי חופש - בעייתי מאוד מבחינת העבודה וגם לא בא לי לתת מתנה למישהו את הימי חופש שלי.

עד עכשיו שילמתי 2500 ש"ח מתוך 12500 ש"ח של העבודה.

מתלבט מה לעשות, לעצור את התשלומים של הויזה ולריב איתם אח"כ?

לבקש פיצוי?

לבלוע את הצפרדע?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אין לך הרבה ברירות - מישהו יאכיל אותך בצפרדעים. המתקינים עסוקים מאוד - גם לא לא היה קל לתאם מתקין דלתות לפני כשבועיים, וכך גם עוד כמה תאומים בשיפוץ. נאמר לי על ידי כמה ספקים שהשנה היו הרבה יותר שיפוצים בהשוואה לקיץ רגיל. תאלץ להתאים את עצמך ללו"ז שלהם. כפי שאמרו הגששים - להביא את האמבטיה קומפלט לאינסטלטור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש לך אישור בכתב על מועד צפוי של אספקה או לפחות הקלטה של השיחה, ניתן לדרוש מהם פיצוי על עיכוב וכל מה שמתלווה לכך. אם אין לך, חבל על האנרגיות. בסך הכל עיכוב של מספר ימים הוא סביר. אצלי ,לדוגמה, היה עיכוב של יותר מחודש ,לכן דרשתי וקיבלתי פיצוי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ימי חופש שלך לא שווים כלום אם לא הגעת איתם למשפט

ומאחר ואתה לא בתביעה מולם ואתה רוצה דלתות אז תאלץ לקחת ימי חופש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כנראה שנאלץ לבלוע את הלקרדה :cry:

ספריאל, הזמנת דלתות מגבע כרמל אם אני לא טועה? יצא בהתאם למצופה?

פורסם

אכן הזמנתי מגבע כרמל. נפילה קשה על הפנים - כמה דלתות כבר התנפחו. טוב שלא נפלת בפח.

מצד שני - איני יודע מה האיכות של פנדור.

בקו התחתון שיפוץ יצא יפה מאוד, אבל כמה תקלות שקצת קלקלו את הטעם: פגיעה במערכת הגז שאיתורה מצריך פתיחת רצפות - ויתרתי על הגז ורכשתי כיריים השראתיים. למזלי הכנתי מראש נקודת חשמל תלת פאזית במטבח. מצד שני הפסד של 5 אש"ח - הוצאה צפויה של 1500 ש"ח (מערכת הגז הלא שמישה) ועוד 3500 לא צפויה (כיריים + סט סירים לאינדוקציה).

הדלתות - אני מחכה שאשתי תתפנה לטפל בחבר'ה מגבע כרמל. האיכות אינה ירודה אלא מבישה - גם המוצר וגם ההתקנה.

וכמובן כל מיני דברים שאי אפשר לחזוות או למנוע - למשל איתור של צינור ביוב בשיפוע הפוך שהצריכה פתיחת רצפה לצורך תיקון, וכמובן ריצוף מחדש של חדר שלא התכוונו לרצף מחדש. אי אילו אלפים לקרמיקה + עבודה של רצף.

מצד שני - כמה נקודות אור: קבלן שלמרות שהיה חולה עמד בזמנים, הקפיד על איכות העבודה וגם טרח לחזור אחרי מעבר הדירה ולתקן נזקים של העברת הרהיטים. ואדריכלית חדה כתער שקלטה בקלות רבה את הנתונים ואת הצרכים, הכינה די הרבה איטרציות לתוכית עד שהגענו לתוכנית הסופית ועבדה בתאום מצויין עם הקבלן (למעשה היא תיווכה לנו אותו, אחרי שעבדה אתו בפרוייקט אחר והיתה מרוצה ממנו).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, עשית בחוכמה שלא חסכת וקנית בפנדור. החלפתי את כל דלתות הפנים לפני שנה בדיוק, והמחיר יותר יקר אבל האיכות - עולם אחר.

לגבי ההתקנה, תקן אותי אם אני טועה אבל המתקין הוא בעצם קבלן משנה של פנדור, כך שהם לא אחראים ישירות לעיכוב. אני לא יודע לומר מה האחריות המשפטית שלהם במקרה כזה (כי ציינת שאתה שוקל לתבוע), אבל לטעמי שווה לך להמתין קצת (וכמובן להיות עם יד על הדופק וללחוץ עליהם) משום שהשירות שלהם לאחר הקנייה מעולה, שינוי או תיקון הרכבה שביקשתי נענו ללא שאלות או ויכוחים מיותרים. אני מניח גם שהימים האלה שלפני החגים עמוסים במיוחד, כ"א רוצה לסיים את השיפוץ שלו לפני החג.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

ספריאל, מצטער לשמוע על הדלתות, שמח שלפחות הקבלן והאדריכלית ענו על הציפיות - לא מובן מאליו בימינו.

למנוע הצהוב, אכן לא הזמנתי דלתות מפנדור אלא מספק משנה שלהם. אין לי עסק עם פנדור והם לא צד בעניין מבחינתי.

בכל מקרה לא תכנתי לתבוע, עבורי זה מהלך אחרון שבאחרונים, יקר ארוך וגוזל זמן ולרוב שני הצדדים מפסידים בסוף, ביחוד בסכומים נמוכים.

טוב, נקח עוד יום חופש מאולץ ונקווה שההתקנה תגמר באותו היום.

פורסם

זה מה שקורה כאשר מחיר השיפוץ תופח הרבה מעבר לציפיות. באיזה שלב מחפשים איפה לחסוך כמה אלפי ש"ח, וזו התוצאה.

עקרונית לא חסכתי במה שקשה לשינוי בגלל צורך בהרמת מרצפות או חציבה בקירות, וחסכתי בדברים החיצוניים. הדלתות נמצאות איפה שהוא באמצע הדרך בין שני הרכיבים ולכן ניסיתי לחסוך בהן.

פורסם

סתם שאלה, אתה דרומי / צפוני?

אם לא, מדוע רכשת דלתות פנדור שלא מהחברה ישירות, ככה לא היית שובר את הראש עם חנות שמוכרת דגמים וגם משלם פחות..

לפחות קנית את הדלתות המוגנות מים? יוניק?

Yellow Engine

אין קבלני משנה בפנדור יש לה סניפים, ובעקרון יש חנויות כגון דלתות 2000 בב"ש וכאלה בצפון שרוכשים מפנדור דלתות ומוכרים אותם למי שרוצה באופן פרטי, כולל ההתקנה.

האחריות היא בד"כ על החנות הזו עצמה, אלא אם מדובר בפגם ייצור כלשהו.

Opel Adam S 2017

פורסם

Yellow Engine

אין קבלני משנה בפנדור יש לה סניפים, ובעקרון יש חנויות כגון דלתות 2000 בב"ש וכאלה בצפון שרוכשים מפנדור דלתות ומוכרים אותם למי שרוצה באופן פרטי, כולל ההתקנה.

האחריות היא בד"כ על החנות הזו עצמה, אלא אם מדובר בפגם ייצור כלשהו.

התכוונתי שיש לפנדור קבלני משנה להתקנה, לא למכירה. המתקינים/מובילים אינם עובדי פנדור, אתה מקבל טלפון שלהם וצריך לשבור את הראש מולם בכל נושא התיאום והזמנים. ועדיין האחריות היא של פנדור, הן על המוצר ואם גם ההתקנה לקתה בחסר הם מחייבים את "הקבלן משנה" הזה לחזור ולתקן.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
סתם שאלה, אתה דרומי / צפוני?

אם לא, מדוע רכשת דלתות פנדור שלא מהחברה ישירות, ככה לא היית שובר את הראש עם חנות שמוכרת דגמים וגם משלם פחות..

לפחות קנית את הדלתות המוגנות מים? יוניק?

אני צפוני, דיברתי עם פנדור ישירות והם הפנו אותי לשלושה משווקים מורשים שלהם באזור שלי.

• תוכן חדש...