Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום נסעתי לצפון עם הספארק שנת 2011 ,40 אלף ק"מ

באחד הצמתים,ניסיתי להוריד הילוך בנסיון לבלום, ואז שמעתי מין רעש של נתק ומיד היה ריח שרוף ברכב .

לאחר שבלמתי וניסיתי לנסוע,הקלאץ הפך לחמאה וחסר משמעות ולא ניתן להכניס הילוך .

הרכב הועמס על גרר ויגיע יום ראשון למוסך מורשה במרכז .(בשיחת טלפון עם המוסך נאמר לי שככל הנראה האחריות לא חלה במקרה הזה)

מה יכולה להיות הבעיה של הריח והקלאץ?

תודה רבה

נ.ב

פשוט בזיון שדבר כזה קורה ועוד ברכבים חדשים.

לא יכול להיות שאני אחשוש מלנסוע עם הרכב הזה אל מחוץ לעיר!!

אני אדאג להמליץ עלי הרכב הזה בשלילה בכל מקום אפשרי!!ושלא יספרו סיפורים שזה בלאי סביר ..

כנראה שכל הסיפור הזה של "אחריות יצרן" זה חרטבונה שלמה ,כנראה שנותנים אחריות רק על חלקים שנדיר ויהרסו..

אם הטיפול אכן יהיה יקר,אני אתקן את הרכב במוסך שכונתי וזול ואז יעיף תרכב הזה קיבינימט.

פורסם

אין אחריות על מצמד,

יכול להיות שהמצמד עבד קשה או שעם כול העליות החזקת אותו יותר מידי והוא התחמם,אני פעם ב25 דקות של אימון זינוקים בעליה הרסתי מצמד,ככה שלא צריך יותר מידי כדי להרוס מצמד.

תעדכן אותנו ביום ראשון מה הבעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין אחריות על מצמד,

יכול להיות שהמצמד עבד קשה או שעם כול העליות החזקת אותו יותר מידי והוא התחמם,אני פעם ב25 דקות של אימון זינוקים בעליה הרסתי מצמד,ככה שלא צריך יותר מידי כדי להרוס מצמד.

תעדכן אותנו ביום ראשון מה הבעיה.

אבל כן יש אחריות על הכבל

פורסם

בלי בדיקה במוסך זה הכל השערות.

צריך לבדוק מהיכן נבע הכשל. קלאצ' הוא רכיב שאמור להזחיק עשרות ואף מאות אלפי קילומטרים עם נהג מיומן. רכב אשר מתופעל בחוסר מיומנות או שעבר התעללות יכול להרוס קלאצ' גם לאחר אלפי קילומטרים בודדים ופחות מזה.

אם בעל הרכב הינו יד ראשונה ונוהג ברכב במתינות ולא מתעלל בו צריך לבדוק את מנגנון הקלאצ' ולהבין את הסיבה לכשל.

במידה ויתגלה כי קיימת בעייה במנגנון - כל עלות התיקון צריכה להיות על חשבון המוסך. הבעייה היא שכאן צריך לסמוך על המוסך ואמינותו.

אני מציע לך לפנות למשתמש "גיא משברולט" ולעדכן אותו על המקרה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...