Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW E30

ליאור אספנות
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שכן אני לא בקיא ברכב הזה בכלל, :oops:

זה פשוט ממש נראה אותו צורה וגודל...

דרך אגב הלינק ששלחת לי ממש מגניב, שמתי שם את מספר השלדה וזה ישר נתן לי את כל הנתונים על הרכב שלי, מה שכן זה ציין שהרכב יוצר ב 5/7/87 , אצלי ברשיון רכב רשום שנת ייצור 88.

איזה חבל שאי אפשר להחליף את הבקליות ממש מציק לי הבקליות שיש לי, הישנות הרבה הרבה יותר יפות לטעמי.

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

CHEVROLET AVEO BIG רכב חברה ליום יום

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברגע שצץ אצלי הסדק הראשון, הבאתי דשבורד שלם מפירוק מגרמניה.

יש עדיין דשבורדים חדשים אצל BMW, במחירון החלקים הגרמני המחיר עלה לפני כשנתיים מ-500 אירו ל750 אירו. כנראה שיש ביקוש..

בהזמנה דרך דלק מוטורס אני בטוח שהם ישמחו להוסיף 0 למחיר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
מה שכן זה ציין שהרכב יוצר ב 5/7/87 , אצלי ברשיון רכב רשום שנת ייצור 88.

.

בעבר שנת היצור היתה נקבעת לפי תאריך הכניסה לארץ ולא לפי תאריך היצור.

למיטב זכרוני החל מ 1.8 הרכבים נרשמו כבר כשנת היצור הבא.

הרכב שלך כמעט בוודאות הגיע אחרי ה 1.8 ולכן נרשם כשנת יצור 88.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

האם מישהו יודע ,אם צביקה יטפל גם מהבית? או מישהו אחר שמומלץ?

יש לי גם במוו e30 קרבורטור ,ואני מנסה כבר זמן מה לעלות על הבעיה של הטורים [לא יציבים] לבדי - ללא הצלחה מרובה.ואני מחפש בעל מקצוע שיאתר את התקלה מבלי לשחק את משחק הניחושים.

הקרבורטור כבר עבר שיפוץ כללי,יישור קו,כיוון שסתומים,החלפת מ"שאבת הטורים",ובדיקת קומפרסיה - הכל על ידי ועדיין לא נמצאה הבעיה.

תודה

פורסם
האם מישהו יודע ,אם צביקה יטפל גם מהבית? או מישהו אחר שמומלץ?

יש לי גם במוו e30 קרבורטור ,ואני מנסה כבר זמן מה לעלות על הבעיה של הטורים [לא יציבים] לבדי - ללא הצלחה מרובה.ואני מחפש בעל מקצוע שיאתר את התקלה מבלי לשחק את משחק הניחושים.

הקרבורטור כבר עבר שיפוץ כללי,יישור קו,כיוון שסתומים,החלפת מ"שאבת הטורים",ובדיקת קומפרסיה - הכל על ידי ועדיין לא נמצאה הבעיה.

תודה

דבר עם צביקה אני בטוח שהוא יעזור לך.

טל'- 054-4861318

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תודה לכולם,

הבוקר הלכתי למשה רז והוא סידר לי את הבעיה בלי בעיה מיוחדת.

היית בעיה של בריחת דלק\אוויר מאחד המחטים שסוגרים את כניסת הדלק לתא הדלק בקרבוטור. הוא אטם את בריחת האוויר ,החליף את המחטים כיוון את הקרבורטור ועכשיו הטורים יציבים. ברוך השם נגמר הסיוט הזה (-: .

באמת הוא בעל מקצוע אמיתי,שיודע את דרכו בקודש.אבל,ראיתי עד כמה שמי שלומד מהניסיון,לפעמים הניסיון הזה "מכשיל" את אותו.בעל מקצוע שלומד מעצמו בלי להשתמש בספרות מקצועית לפעמים יכול לפרש דברים לא נכון. כוונתי: משה חיבר חלק מצינורות הווקום בסדר הלא נכון, לא כמו שהם אמורים להיות ,בשני מערכות שונות:

הראשונה- חיבור הווקם לדיאפרגמה שפותחת את המצערת השניה [קרבורטור שני] לא בצורה הנכונה.היא אמורה להיות מחוברת לשסתום שנמצא במערכת הקירור. הסיבה לכך לפי דבריו: שמטמפרטורה מסוימת אמורה להפתח המצערת השניה.למה? כי המערכת הזו מגנה על המנוע ממאמץ יתר לפני שהוא מגיע טמפ' עבודה אופטימלי.חכמים הגרמנים האלה...

השניה - הוא ניתוק צינור ווקום [שממוקם על "הבית" של הפילטר אוויר ומחובר לסעפת] שאחראי על הירידה מבוקרת של הטורים ,שלא ירדו מתחת ל 850 סל"ד שמומלצים ע"י היצרן עקב "נפילה" מהירה של הטורים מהעברה של הילוך מסויים לסרק. כאן,הוא לא ידע את הסיבה למה זה קורה.ולפי הבנתו וניסיונו הוא החליט שיש בעיה בשסתום הקטן שממוקם בתוך הפילטר אוויר - והוא טעה. השסתום עובד מצויין כי אני בדקתי אותו לפי הספר שיש לי על הקרבורטור הזה ,ולפי הבדיקה והמבחן במציאות הוא עושה את עבודה שלו נאמנה.

כך או כך הוא בעל מקצוע אמיתי.שיודע את עבודתו. ובנוסף גם למדתי הרבה ממנו וקיבלתי מחמאות על הקרבורטור הזה ועל האמינות שיש לו. לכן,לכל בעלי ה e30 לא צריך לקנות את הקיט של וובר ,הקרבוטור המקורי אמין מאוד ויש מי שיודע לטפל בו.

אגב,משה נתן לי טיפ: לא לתת למשהו כבלים בכדי לעזור לו עם ההתנעה כשהרכב מנוע - אפשר לעזור רק כשהרכב כבוי בכדי להימנע מעומס יתר שיכול להרוס את המחשב.

תודה

נועם

פורסם
אגב,משה נתן לי טיפ: לא לתת למשהו כבלים בכדי לעזור לו עם ההתנעה כשהרכב מנוע - אפשר לעזור רק כשהרכב כבוי בכדי להימנע מעומס יתר שיכול להרוס את המחשב.

איזה מחשב בדיוק יש לך?

פורסם

משה זר הנו אדם מופלא ובעל מקצוע מחונן

זכיתי להיות בעבר בין לקוחותיו בבעיה שהיתה לי עם ג'יפ סופה שהיה ברשותי.

זכות גדולה

פורסם

אני לא מעוניין לשנות את מהותו של השרשור הזה אבל לי יש דווקא ביקורת שלילית על משה.

באתי עם ניסאן סאני הזרקה. והוא אמנם מצא את התקלה אבל המחיר היה גבוהה מאוד, כרבע מערך הרכב.

חיים יוד שעובד אצל משה, שאגב פעיל בקארספורום, הוא אדם מדהים שיודע המון במאיידים והזרקות.

• תוכן חדש...