Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW E30

ליאור אספנות
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אני דרכים:

א. מערכת הזרקה עצמאית של אונו טורבו ישנה מודל 86-88 עם מד כמות אויר יש לה אפשרות לעבוד על פלוס כוהל ללא קשר לשאר מכללי הרכב

ב. מערכת הזרקה של קורדו או גולף G60 גם היא עצמאית לחלוטין והיא עובדת על פלוס כוהל גם היא אפשרית להתקנה ללא שינוי מהותי ברכב

בשני המקרים הללו אתה צריך להוסיף משאבת דלק עצמאית להזרקה(שהיא חזקה יותר ובעלת הספק גבוהה יותר) כמו כן אתה

צריך להתקין קו דלק חזרה למיכל כמובן לעודפי ההזרקה ויש כמובן לחפש או לעשות סעפת יניקה מתאימה למזרקים

זה המון עבודה ולפי דעתי אין הצדקה אלא עם כן אתה רוצה לשדרג את הספק המנוע

יש פה חבר פורום בשם מוטי ממועדון האלפות הוא עשה זאת לכמה אנשים חפש אותו יש לו ידע רב בנושא הוא עזר לי בזמנו בפרוייקטים.

פורסם

אם אני לא טועה, בm10 אפשר להחליף את הראש ולהשלים את שאר המכלולים

אני כמעט בטוח שאין הבדלים בין הבלוקים של המנוע הזה

מניסיוני , הדגם המוזרק הרבה יותר מוצלח

M-TECH E46

פורסם

זה נחמד היעוץ פה אבל יש פה סתירה ב 88 היה כבר ב E30 M40 והוא היה מוזרק מה שמעורר את התהיה מה עשו לרכב שלך שהוא עם קרבורטור תבדוק מה דגם המנוע שלך עם זה M 40 ההסבה צריכה להיות פשוטה

פורסם

אהלן,

תראה הרכב נקנה לפני שבועיים מאדם מבוגר יד 00, הוא הוציא את הרכב מהחברה בשנת 88, ומעולם לא שיפר אותו ואו עשה לו שינויים במנוע מעבר לטיפולים תקופתיים.

הרכב מאוד שמור ורואים שלא "שיחקו" בשום מכלולי הרכב.

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

CHEVROLET AVEO BIG רכב חברה ליום יום

פורסם
אהלן,

תראה הרכב נקנה לפני שבועיים מאדם מבוגר יד 00, הוא הוציא את הרכב מהחברה בשנת 88, ומעולם לא שיפר אותו ואו עשה לו שינויים במנוע מעבר לטיפולים תקופתיים.

הרכב מאוד שמור ורואים שלא "שיחקו" בשום מכלולי הרכב.

רוב המכוניות מסדרה 3 שנמכרו בשנת המודל 1988 (4 צילינדרים) היו עם מנוע M10 רובם עם קרבורטור ומקצתם הזרקה.

מנוע M40 הינו מנוע מוזרק ומעולם לא יוצר עם קרבורטור.

מעט מכוניות סדרה 3 4 צילנדרים עם מנוע M40 נמכרו בשנת המודל 88, הרוב הגדול נמכר בשנות המודל 1989 ו-1990

לביצוע הסבה מקורית נדרש להחליף ראש מנוע, סעפת יניקה, בית מסנן אויר עם מד זרימה, משאבת דלק, מחשב הזרקה, צמת חוטים , חיישנים ועוד.

יתכן ותמצא במוסך ציקי ביהוד מכלולים להסבה.

פורסם

אכן

בהמשך למה שאמרתי, בשנת 88הגיע לארצנו דגם ה316s , מבוסס מנוע m10 קרבורטור ובהספק מופחת. הוא נועד למדינות עולם שלישי אם אפשר לקרוא לזה כך.

משנת 88 הדגם עבר את מתיחת הפנים שכללה הין השאר את המעבר מפגשי ניקל - לפלסטיק.

M-TECH E46

פורסם

שלום חברים,

לוזון היה אצלי ותיקן את הבעיה, השתחרר צינור וואקום ושיגע את הקרבורטור, לא רציתי להתעסק עם הרכב לבד, אולי בדיעבד הייתי יכול לעלות על הבעיה לבד, אך העדפתי בשביל הפעם הראשונה שמומחה יסתכל על הקרבורטור.

תודה לכל המגיבים...

נ.ב מתי יש מפגש מעניין? אשמח להכיר את חברי הפורום.

ליאור.

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

CHEVROLET AVEO BIG רכב חברה ליום יום

פורסם

לפני מספר חודשים הייתי אצל לוזון, והצטערתי מאוד לראות שסגר.

עכשיו מקריאת השרשור אני מבין שגם צביקה. מצער מאוד.

לפני כמספר חודשים עשיתי ניקוי קרבורטור אצל משה זר בסגולה והייתי מרוצה מאוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפני כמספר חודשים עשיתי ניקוי קרבורטור אצל משה זר בסגולה והייתי מרוצה מאוד.

ועכשיו אני מרוצה מאד. :-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אכן

בהמשך למה שאמרתי, בשנת 88הגיע לארצנו דגם ה316s , מבוסס מנוע m10 קרבורטור ובהספק מופחת. הוא נועד למדינות עולם שלישי אם אפשר לקרוא לזה כך.

משנת 88 הדגם עבר את מתיחת הפנים שכללה הין השאר את המעבר מפגשי ניקל - לפלסטיק.

בגרמניה בתקופה ההיא היו מייצרים מנועים דלי הספק גם לשוק המקומי, בגלל המיסוי.

• תוכן חדש...