Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. אני מקווה שזה מתאים לפורום הנ"ל.

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי, כמו כן גם ביד 2 לא מצאתי.

אני מחפש כיסוי לרנו שלי, המטרה שלו זה נטו לצבור אבק. מעצבן אותי שהגג שלה תופס אבק תוך 10 דקות מהרגע שאני שוטף אותה, ולכן אני רוצה כיסוי.

כמובן שעדיף שהוא לא יתפורר בגלל השמש המדברית שיש בבאר שבע.

בעונת החורף אני לא אשים אותו לכן לא אכפת לי שהכיסוי יהיה עמיד במים או לא.

מהשרשורים שעלו בחיפוש הסקתי שבאוטו דיפו כיסוי עולה מעל 200 ש"ח, באיביי עדיין לא מצאתי משהו זול יותר.

כמו כן אני מקווה לא לטעות במידה אם אזמין\אקנה:

dimensions

Length163.8 in OR 4161 mm

Width66.9 in OR 1699 mm

Height55.5 in OR 1410 mm

איזו מידה זו בכיסויים? M?

תודה מראש :-P

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין גדול בכיסויים.

אני רק אציין כמה עובודות שאני מכיר מבן דודי שנוהג לישם כיסוי ומשכן שלי שנוהג לשים כיסוי.

1. הכיסוי ישרוט את רכבך. אני לא יודע עד כמה זה מעניין אותך אבל אנחנו בפורום דיטיילינג ולכן ראוי לציין את זה.

האבק ידבק אל הכיסוי בשלב הראשון ובשלב השני כאשר יש רוחות שמעיפות את הכיסוי הן הופכות אותו לנייר שיוף (ויש רוחות מאוד חזקות לפעמים).

2. גם בימי הקיץ /סתיו /אביב ולא רק בחורף ישנה לחות בשעות הבוקר, הכיסוי יהיה ספוג לחות שתזיק לצבע הרכב במשך השנים.

3. חתולים מאוד אוהבים להתחמם ולישון על הכיסוי החדש שלך. זה ממש פינוק עבורך.

4. חתולים אוהבים לשלוף ציפורניים ולשחק עם הכיסוי.

כל העובדות הנ"ל נכונות עבור 2 אנשים שאני מכיר טוב. לא יודע איך זה אצל אחרים.

המלצות במידה ועדיין תרצה לרכוש כיסוי.

1. במידה ואכפת לך מהצבע רכוש כיסוי יקר ואיכותי ודאג לכבסו מדי חודש, כמו כן אפשר לאלתר גומיות בצדדים שימנעו ממנו לעוף מהרכב או סתם להשתולל ברוח.

2. במידה ולא אכפת לך מהשריטות, חתולים, נזק לפח בעקבות הרטיבות. פשוט רכוש לך כיסוי יקר, תהנה ממנו ותתעלם מכל הסעיפים הקודמים שכן הם מטרידים רק אותי.

על הדרך:

http://arkitipintel.com/2008/03/24/intersection-magazine-car-covers/ כיסוי אופנתי

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הצבע ברנו שלי על הפנים, היא עברה צביעה חאפרית מתישהו בחייה ולכן יש מלא פיצוצים ונקודות מגעילות , כרגע אני משקיע בה מכאנית אבל לא רחוק היום שבו אצבע אותה מחדש, ולכן ענין השריטות לא מענין אותי.

החתולים גם לא ממש מדאיגים אותי, כי בפורום יש שיטות להרחקתם מהרכב (קינמון\פלפל, לא זוכר בדיוק).

ובגלל הסיבות הנ"ל אני מעונין בכיסוי פשוט וזול, שרק ימנע מהרכב לצבור אבק, בעיקר מגג הבד.

אבל אני מודה לך על הנקודות שהעלת :-P

הדוגמא של הכיסוי מבגדים ישנים- נראה מענין מאוד ומקורי! אבל אני מפחד שזה ימשוך יותר מדי תשומת לב מיותרת של פקחי איכות סביבה שבזמן האחרון שולטים ביד רמה בעיר. :roll:

פורסם
אז מה עושים בשביל שלא יצטבר אבק על הרכב חוץ מכיסוי ?

אין לי מושג.

מנקים את כדור הארץ.

הופכים את החולות במזרח התיכון למגדל זכוכיות ענק.

משתדלים לרכוש בית עם חניה פרטית , עדיפות לתת קרקעית.

שימוש מופחת בווקסים נוזלים/ספריי ווקס/QD מכיוון שהם מושכים יותר אבק מאשר אוטם צבע.

קשה מאוד להעלים משהו שנמצא בכמיות באוויר שלנו.

בכל מקרה מי שיצליח להעלים את האבק אז אני אודה לו בשם 45% מהאוכלוסיה שסובלת מקרדית אבק הבית.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
אין לי מושג.

מנקים את כדור הארץ.

הופכים את החולות במזרח התיכון למגדל זכוכיות ענק.

משתדלים לרכוש בית עם חניה פרטית , עדיפות לתת קרקעית.

שימוש מופחת בווקסים נוזלים/ספריי ווקס/QD מכיוון שהם מושכים יותר אבק מאשר אוטם צבע.

קשה מאוד להעלים משהו שנמצא בכמיות באוויר שלנו.

בכל מקרה מי שיצליח להעלים את האבק אז אני אודה לו בשם 45% מהאוכלוסיה שסובלת מקרדית אבק הבית.

45% ?

למה לא 100% ? אנחנו משפחה של יחסית פדנטים ובאמת שמנקים מאוד יסודי ולעיתים קרובות מאוד - אבל למרות הכל מצטבר אבק בהמון מקומות, קשה לי להאמין שיש בית שלא מצטבר בו אבק.

וכן - אני יודע על מה אתה מדבר, קרדיט האבק "עלק בע"ח" וכו'...

פורסם

אם ככה הכיסוי יכול להוות פיתרון טוב,כיסויים של אריקן איגל שהם יותר זולים באזור ה150.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
kenworth,הכיסויים היקרים עשויים מבדים שלא ישרוט?ראיתי גם כאלה שעולים 200$ עשויים מנילון,פשוט שם זה כמה שכבות.תקן אותי אם אני טועה.

אם

אני לא אכנס לתחום שאני לא מכיר אבל אני חושב שהיקרים יותר עשויים אכן משכבות כפי שציינת וגם המעטפת שנוגעת בצבע הרבה יותר איכותית ורכה. אין אף אחד בפורום שרכש כיסוי איכותי שיכול להסביר לנו מה ההבדלים?

פורסם

לי יש כיסוי Hammer של הדר רוזן, מעולם לא שרט לי את הרכב.

מחזיק קרוב לשנתיים ועבר לא מעט כביסות

המידה מאוד חשובה

אצלי היא מתאימה כמו כפפה לרכב

הגומיות מתלבשות מתחת לפגוש האחרוי והקדמי, יש רצועות חיזוק בנוסף, אבל מעולם לא הצטרכתי להשתמש בהן.

גם ברוח פרצים הכיסוי לא זז (הולך הרבה לים, שם לב בעיקר שם).

השריטות קורות כשהכיסוי לא מספיק מהודק ויש רוח כמו שאמרו קודם, כשצד הפנימיי של הכיסוי מלוכלך , וגם כשמכסים לא נכון!

כשרק התחלתי לכסות את הרכב עם הכיסוי הראשון שקניתי (אמריקן איגל), הייתי מותח אותו מצד לצד, מחליק אותו מעל הפח.

היה שורט גם שורט.

היום כשאני מסיר את הכיסוי אני מעלה את הגומי שמתהדק מתחת לפרוט של הרכב אל המכסה מנוע, ופשוט מקפל / מגלגל אותו מקדימה לכיוון התא מטען, בלי משיכות.

וכשאני רוצה לכסות, אז מוציא מתא המטען כשהוא מגולגל כמו נקניק נניח (או ג'חנון :) ) , מניח את הכיסוי המקופל / מגולגל על הספויילר ומגלגל אותו עד המכסה מנוע, פשוט וקל.

מאוד ממליץ על כיסוי.

"יאללה בירי".

פורסם

כיסוי בד-הוא מגן יותר טוב משריטות כי זה חומר רך יותר מאשר הניילון,אבל הוא כבד יותר ולכן אם יש רוב יותר קשה לקפל אותו.

ניילון-קל יותר אך צריך להדק אותו טוב יותר לרכב,היום רוב מה שמוכרים זה ניילון.

יש פה חבר פורום,איני זוכר את שמו,שתופר סיכוי לפי מידות ספציפיות לרכב עצמו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי יש כיסוי וכל מה שקנוורת' אמר נכון, למעט החתולים שלא אוהבים את הניילון.

הוא אכן עושה סווירלים. אני משתדל מידי פעם לתת קצת QD לפני שאני מכסה אותו.

הבעיה אצלי זה שאני גר באזור שמלא ציפורים, לרבות תוכים (כן כן...), ומלא צמחיה. לשים את הרכב תחת פרגולה לא עוזר מבחינת הציפורים. ניסיתי בהתחלה להסתדר פה בלי כיסוי וזה היה סיוט, הQD עבד שעות נוספות, וגם זה מתכון לסווירלים.

בקיצור, אני מסתפק ברע במיעוטו.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

http://www.ebay.com/itm/2004-2005-2006-Mazda-Mazda3-4-Door-Breathable-Car-Cover-w-MirrorPocket-/150895220039?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item23220e5547&vxp=mtr

מה דעתם?היצרן נראה כסוג של מותג.

משלוח דרך USPS (שזהו הדואר הרשמי בארה"ב) והכיסוי עצמו יעלו 102$.

אני אצטרך לשלם מס כלשהו או/ו תשלום "שחרור"?

• תוכן חדש...