Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יש ברכבים שמשגע אותנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שסדר העדיפויות שלי מעוות לגמרי.

אני מתלבט בין להשלים את הקעקוע על הזרוע ללקחת את הרכב לטיפול דייטלינג ונוטה לכיוון הטיפול.

אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד ואז נזכר שאני מעדיף לשדרג את תוכנת ניהול המנוע.

אני שם לב שיש כתם על הספה בבית ורץ עם חומרי ניקוי לרכב כי זה הזכיר לי שיש כתם פיצפון על המושב שמציק לי ומזמן רציתי לטפל בו.

אני יושב על איביי ומחפש חולצות של Hollister by Abercrombie אבל אחרי 5 דקות מוצא את עצמי שוב מחפש דברים לרכב ובסוף קונה כפפה לשטיפה במעל מאה שקל.

יש למישהו חיסון לחיידק?:roll:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה כבר לא חיידק, זאת שריטה עמוקה מאוד. אין מרפא לדבר הזה, כשאתה נכנס לזה אתה לא יכול לצאת :lol:

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

כן, יש חיסון לזה, הוא בדרך כלל מגיע בצורת אדם עם זוג שד**ם ובכל פעם שאתה רק חושב על הרכב הוא אומר לך ״עוד פעם הרכב? כבר שיגעת אותי עם הרכב! תעזוב כבר את הפורום הזה! אני מנתקת את החשבון PayPal!!! אם אתה הולך לרכב שוב פעם אתה יושן בו הלילה!!!״.

אם נפלת על מודל כזה, עם שד**ם ובלי תלונות- היהלום והזהב עלייך, העיצוב טבעת על אישתי- תאזוק אותה ומהר.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עד היום לא מצאו תרופה לחיידק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה יש ברכבים שמשגע אותנו? כנראה אותו הדבר שנמצא בבגדים ונעליים שמשגע נשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני גם אוהב קעקועים וחולצות של Hollister by Abercrombie למרות זאת אני מעדיף להשקיע את זמני וכספי ברכב.

השקעה ברכב גורמת לי להרגשה טובה יותר וזה קצת מוזר.

למען האמת בסולם סדר העדיפויות, רק הילד\משפחה באים לפני הרכב, חיחי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תתנחם בעובדה שיכול היה להיות הרבה יותר גרוע.

יש אנשים שמכורים להימורים, לסקס, סמים או דברים גרועים יותר.

זאת התמכרות קלה יחסית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
תתנחם בעובדה שיכול היה להיות הרבה יותר גרוע.

יש אנשים שמכורים להימורים, לסקס, סמים או דברים גרועים יותר.

זאת התמכרות קלה יחסית.

מה שרציתי להגיד, יש כאלה מכורים לסמים, הסמים שלי זה הרכב :oops:

פורסם

אני מנסה לחסוך ללימודים כבר שנתיים שיהיה מספיק מה לאכול ומוצא את עצמי מחפש מוסך לצביעה ופחחות מחדש של הרכב.

:cry:

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...