Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רכבי על יש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אתה טועה.

תושב ישראל יכול לייבא רכב חדש או רכב משומש עד שנתיים על הכביש או רכב אספנות.

תושב חוזר יכול לייבא רכב משומש עד 4 שנים על הכביש או חדש או אספנות.

תייר יכול להביא כל רכב (כולל הגה ימני, למשל) לפרק זמן של עד חצי שנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בחיפה והקריות ראיתי:

מאזרטי GT שחורה.

מאזרטי GT כסופה (זה לא בדיוק כסוף נקי, יש איזשהו גוון חום).

מאזרטי גראן-קבריו שחורה.

פרארי 458 אדומה.

פרארי קליפורניה תכלת.

עכשיו שהקווטרופורטה החדשה הוצגה והגיבלי, והן "הגיוניות" מתמיד, מעניין אם נתחיל לראות את המותג (מאזרטי) על הכביש בכמויות מכובדות יותר.

נ.ב. את המאזרטי אני יודע לזהות מרחוק, לפעמים מספיק שהאיש יעבור למצב ספורט (שסתום מיוחד נפתח והוא מגביר את הווליום), ילחץ על הגז בנדיבות ואז אפילו ממרחק של מספר רחובות ניתן לשמוע ולזהות את הצליל הרם והייחודי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

פעם אחת נסעתי אחרי המזראטי השחורה אני חושב (הייתי מוקסם מהרעש :oops: ) נסעתי לאסוף מישהו מדניה ובכניסה היה מחסום של המשטרה, השוטר שעמד שם עצר אותו רק כדי לשמוע את הרעש הזה, אני למזלי הייתי מאחוריו כל הזמן הזה ונהנתי מהמוזיקה, באמת כיביתי רדיו, הורדתי טורים ופתחתי את כל החלונות, רעש מדהים לא פחות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כן, אתה טועה.

תושב ישראל יכול לייבא רכב חדש או רכב משומש עד שנתיים על הכביש או רכב אספנות.

תושב חוזר יכול לייבא רכב משומש עד 4 שנים על הכביש או חדש או אספנות.

תייר יכול להביא כל רכב (כולל הגה ימני, למשל) לפרק זמן של עד חצי שנה.

לא התכוונתי לייבוא אישי. את המידע הנ"ל, אני יודע כבר ממזמן.

הכוונה שלי הייתה להיכנס לסוכנות מרצדס ושהאחרונה תייבא לו אחת במיוחד. לחלופין, לגשת לאחת מסוכנויות הייבוא אישי ולהזמין אחת.

השימוש במילה "ייבוא" נעשה באופן שגוי מצידי.

פורסם

אצלי בשכונה יש מספר חביב של רכבים מעניינים,

M6 חדשה,GTR,R8,

3 אודי S4, עוד אס6 אחת,קאררה GTS,קיימןS,כמובן שאי אפשר בלי G WAGON שחורה,מזארטי GT

וזד 4 חדשה. כל זה ברדיוס של פחות מ500 מטר!!!

זה גורם לבימר שלי להראות כמו גורטאה חבוטה.

Porsche 944 turbo

פורסם

באילת יש SLS רודסטר, העליתי בעבר תמונות שלה.

הרכב שייך לצרפתי שהחזיק לפני זה SL63 AMG.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי פרארי ומזראטי, אולי תופתעו ואולי לא אבל יש בישראל כולל המכוניות שאצל היבואן בסביבות ה-40 מכוניות מזראטי (כן קראתם טוב, מתחיל להיות יותר צבעוני על הכבישים שלנו) ובנוסף לכך קרוב לשני שליש מהכמות הזאת (לפחות) של מכוניות פרארי, דרך אגב גילית עניין ב-FF שצילמת ובכן יש על כבישי ישראל לפחות שלושה (יש כאלה שמתעקשים שיש כבר ארבעה/חמישה), אחת מהם (לפחות) עלתה על כבישי הארץ רק לפני מספר שבועות.

בשבועות הקרובים תנחת כאן גם ה-F12 השנייה, ולגבי הג'יבלי, ובכן הבנתי שהיא תגיע לארץ ביולי הקרוב.

פורסם

עכשיו נזכרתי שראיתי לפני כמה ימים משהו מאוד מיוחד, עוקף אותי על נתיב נת"צ בכניסה לחולון. ראיתי אותה במראה האחורית מכמה מאות מטרים אז פתחתי את חלון הנוסע בשביל הסאונד - לא איכזב. 911 GT3 RS 4.0... לפי הכנף האחורית והצביעה (לבן עם פס כסוף במרכז). זה היה יכול להיות גם חיקוי כזה או אחר, אבל אני בספק. אם זו לא אקזוטיקה, אז אני לא יודע מה כן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
עכשיו נזכרתי שראיתי לפני כמה ימים משהו מאוד מיוחד, עוקף אותי על נתיב נת"צ בכניסה לחולון. ראיתי אותה במראה האחורית מכמה מאות מטרים אז פתחתי את חלון הנוסע בשביל הסאונד - לא איכזב. 911 GT3 RS 4.0... לפי הכנף האחורית והצביעה (לבן עם פס כסוף במרכז). זה היה יכול להיות גם חיקוי כזה או אחר, אבל אני בספק. אם זו לא אקזוטיקה, אז אני לא יודע מה כן.

אכן יש אחת כזו בארץ.

יש גם GT3 שחורה "רגילה" עם צביעה של RS 4.0.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

רבות מהמכוניות שהוזכרו וצוינו כאן אינן מכוניות על.

פרארי FF או מזראטי גראנטוריסמו הן יותר מכוניות GT מאשר מכוניות ספורט קיצוניות. המזראטי לא הרבה יותר ספורטיבית ממרצדס CL או סדרה 6 חזקה.

הן יפות ומהירות, אבל זה לא הופך אותן למכוניות על. גם בר רפאלי תהייה יפה ומהירה אם תושלך ממטוס. אבל היא אשת על לא מכונית על.

ההגדרה "מכונית על" אמנם אינה מוחלטת, היא חמקמקה וניתנת לפרשנות

ממש כמו הרבה פרשנויות מוטעות שניתנו למושג "מכונית שרירים" (למשל, הגדרת הקורבט, הקמארו וגרסאות מוסטאנג מסוימות כמכוניות שרירים). אגב, חלק ממכוניות השרירים נקראו בסמנו בפרסומות סופרקארס.

לשיטתי, מכונית על זכאית לכינוי זה כאשר היא לא רק חזקה או מהירה, אלא גם נבדלת מכל מכונית אחרת בטכנולוגיה חדשנית, יכולות דינאמיות יוצאות דופן, מכלולים אקסלוסיביים וייחודיים, בנייה בסדרות מוגבלות ובעבודת יד, עיצובה החיצוני יוצא דופן ושונה מכל המוכר.

גומפורט, קפארו, פגאני, אסטון מרטין מסוימות, חלק מדגמי פרארי ולמבורגיני, ספייקר, נובל, קונינגסאגג וכדומה.

תחשבו רגע על סופרקאר כמקבילה המוטורית של סופרמן. הוא לא רק חזק, יכול לעוף ובעל ראיית רנטגן, הוא אשכרה לובש תחתונים, אדומות, על גבי טייטס - ואף אחד לא מעיז לומר כלום

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...