Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רכבי על יש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:screwy:

מדהים, בביטוח השנתי שלו הוא קונה רכב וחצי חדש שקניתי לפני חודש.

ובטיפול השניתי קונה עוד חצי רכב.

:wink:

אם לאנשים יש כסף לאפשר לעצמם מכוניות כאלה- לבריאות, הם עמלו על הכסף הזה, שיהנו ממנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים פה. האלו את העינין של גובה הביטוח לרכבים כאלה, אז הסכומים שזרקתם .היה פה 50 לשנה אז עם יש 10 אנשים כאלה בארץ ,יכול להיות אבל הרוב מכניסים את הרכב לתיק הביטוחי שלהם ,דירות רכוש אחר עוד רכבים ואז המחירים יורדים מאוד לאזור של 15 -17.5 לשנה לאותה S500 חדשה או 25 לאוטו ששוה 2 מליון שקלים.

פורסם
ובטיפול השניתי קונה עוד חצי רכב.

:wink:

אם לאנשים יש כסף לאפשר לעצמם מכוניות כאלה- לבריאות, הם עמלו על הכסף הזה, שיהנו ממנו.

ברור, אין קשר.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
אני רק לא מבין, איך בן אדם מוציא כל כך הרבה כסף על רכב ובסוף קונה צבע לבן מזעזע וכל כך משעמם?

כי אדום זה תוספת בפרמיה :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה שראיתי בחיפה זה:

פרארי קליפורניה בצבע תכלת גג נפתח = הדר

2 מזארטי, אחת לבנה ואחת צבע כסף (אחד המזארטי היה לייד ריאלי :) )

GTR = בן גוריון

כמה פורש, מוסטנג ולדעתי זהו...

פורסם

בצהריים ראיתי SLS AMG .. Wait for it..

Brabus לבנה ויפיפייה באזור הרצליה פיתוח.

הייתי מהמר שהיא יחסית חדשה בסביבה כי אני הייתי בטוח שאני מכיר את כל ה SLSים באזור (אאל״ט 3, לא כולל זאת).

.Your average Notepad

• תוכן חדש...