Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחגים שמחים,

כפי שנכתב בכותרת - באמת יש חור בדלת: חתך עמוק באורך של כ-5 ס"מ וברוחב של כחצי ס"מ בדלת של תא המטען, רנו סניק 2.

במוסך של היבואן אמרו שצריך לרתך (או שמא להלחים?) את השסע ולצבוע. התהליך יקח 2 ימי עבודה ויעלה 1500 ש"ח. האוטו בצע אפור מטאלי סטנדרטי.

יש אולי המלצות לפחחים מצויינים וזולים יותר באזור חיפה?

האם זה חשוב שזה יהיה מישהו שמתמחה ברנ?ו (צריך להסיר את הדלת לגמרי? כי יש שם המון חשמל ועניינים...)

תודה!

:type:
פורסם

פחח טוב יעלה יקר, לך לבכאכ יעלה חצי מחיר:lol:

מוסך המיישרים מצ'ק פוסט לכיוון נשר, הייתי בו לפני כ 15 שנה אז ההמלצה לא הכי "חמה"

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה על ההמלצה - אשמח אם יש משהו יותר עדכני (גם אני הייתי עם האוטו הקודם - מיצובישי סופר לנסר - אצל פחח לפני כ-6 שנים והייתי מרוצה אבל זה גם היה לפני זמן רב מאוד)

לגבי הסיפור - הוא משעמם ובנאלי להחריד. מעדיפה את הגירסא לפיה מישהו התנפל לי על האוטו עם סכין קומנדו :lol:

פורסם

תודה אני אבדוק.

שמעתי גם על "וינר" ברחוב האיטלקים בחיפה - אבל גם ההמלצה הזו ותיקה מאוד. מישהו יודע איך הם בשנים באחרונות? זה ישמח אותי אם לא יישאר סימן.

פורסם

ממליץ בחום : "מוסך ניסים את מוריס בע"מ "

נמצאים צמוד לסוכנות "קיה" בכביש שירות לפני חוצות המפרץ.

עשיתי אצלהם לפני שבועיים תיקון פחחות על מכה די קשה לתיקון , במורשה דרשו על העבודה 1800 ש"ח ואצלהם לאחר היתמקחות קלה יצאתי בנזק של 1000 ש"ח והאמת שהעבודה שלהם מעולה !!

אם צריך אוכל לשלוח לך את הטלפון בפרטי .

פורסם

לגבי הסיפור - הוא משעמם ובנאלי להחריד. מעדיפה את הגירסא לפיה מישהו התנפל לי על האוטו עם סכין קומנדו :lol:

ננסה לנחש: רברס לתוך מכולת אשפה?

פורסם

לפני התיקון, - יש מלא סניקים כאלה, סרוק פירוקיות עד שתמצא דלת כזו, תראה כמה רוצים.

(וספר לנו?)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יש סיכוי שדלת מפירוק תעלה פחות מעבודת פחחות? לא אכפת לי לבדוק ולדווח. תודה על הרעיון.

נ.ב. היה מעורב בזה רוורס אבל לא מכולת אשפה (וגם לא אני!)

פורסם

בוקר טוב

אני מוסך תלפיות מורשה רנו וניסאן, נראה שב-1500 זה המון.

תיקון בערך 900 לפני מעמ נראה לי הגיוני, ואכן לא ייראו את זה אחר כך.

אבל אם תרצה דלת מפירוק אני יכול לברר, אבל לא נראה לי שכדאי.

גיא

• תוכן חדש...