Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך פברואר ביצעתי עסקה דרך האינטרנט על מוצר בסך 2500 ש" ח

יום למחרת היא בוטלה על ידי באמצעות שיחת טלפון

בחיוב חודש מרץ באשראי הכסף נגבה ממני

בשיחת טלפון שעשיתי היום לאותו עסק אמרו שיצרו איתי קשר מחר

כל השיחות מוקלטות אצלי.

כפי הנראה בטח יזכו אותי בחודש הבא, אבל החג הוא בעוד שבוע ואני זקוק לכסף הזה,

יש אפשרות לראות את הכסף שלי במהרה?

האם פעלתי נכון, או שמא עליי לפנות לחברת האשראי?

Gn'f'R

פורסם

החוק מחייב אותך לשלוח מכתב המורה על ביטול העסקה. מכיוון שלא עשית כן, לא נראה לי שתוכל לקבל את התשלום הראשון.

הנה ציטוט מאתר המועצה הישראלית לצרכנות:

minus_button.gifאני מעוניין לבטל עסקה שנעשתה באמצעות אתר אינטרנט. האם עלי לשלוח הודעת ביטול בכתב?

החוק מחייב משלוח הודעת ביטול עסקה בכתב. ניתן לשלוח את הודעת הביטול בדואר רשום, בפקס או במייל, ומומלץ מאוד לשמור עותק של מכתב הביטול ואישור הדואר, הפקס או המייל.

http://www.consumers.org.il/category/remote-purchase

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה יכול להורות לחברת האשראי לא לכבד את החיוב רק אם מתקיימים שני תנאים:

1. ביצעת עסקה בחיוב נדחה (תשלומים)
  2. חל כשלון תמורה מלא, כלומר: לא קיבלת תמורה כלשהי

ממה שאתה מספר עולה שסעיף 2 מתקיים. אם כך, כל שנותר לוודא זה שאכן פרסת את החיוב ליותר מתשלום אחד, ואז דרכך לבקש מחברת האשראי לא לכבד את החיוב סלולה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי החוק אתה חייב לשלוח מכתב. אבל, אתה יכול לנסות את מזלך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש מקרים שאתה מבקש לבטל עסקה (לדבריך, יום לאחר ביצוע הזמנה) לאחר שבוצע חיוב ואז עוברים יום-יומיים עד שמעבירים הנחייה לחברת האשראי, ולחברת האשראי יש עד 14 ימי עסקים לזכות בפועל את הכרטיס, יכול להיות שלא הספיקו להזין את הזיכוי, אם קנית מאתר רציני אני לא רואה מצב שתהיה בעיה

פורסם

שיחת טלפון שנערכה לפני חצי שעה,

החברה הודתה בטעותה ונשלחה בקשה דחופה לפעול לקבלת זיכוי,

אני אמור לדבריה לראות תוצאות כבר בשבוע הבא.

נקווה לטוב .

Gn'f'R

פורסם

מקווה בשבילך שהשיחה הוקלטה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בתור אחד שמתנהל רק עם כרטיסי אשראי ולא מחזיק אגורה שחוקה

1. הכסף קודם כל שלך

2. חברת האשראי "עובדת אצלך"

3. אתה לא חייב שום תנאים כדי להתקשר אליהם

4. א.פשוט תתקשר לחברת האשראי, גם אם חייבו אותך וטרם עבר חודש מיום משלוח חשבון האשראי אליך אתה יכול להחזיר אליך כל תשלום גם אם הוא בדיעבד כבר עבר אל בית העסק

4.ב. כמו שלך יש חשבון אשראי, לבית העסק יש חשבון סליקה, אז אין בעיה טכנית להחזיר לך תשלום כי עדיין בעל העסק עוד לא שם את הכסף בכיס

5. במקרה של החזרת חיוב מצידך בית העסק יאלץ להוכיח לחברת האשראי את הנושא כדי לקבל את החיוב שוב ממך

6. אני מדבר מניסיון של החזרת תשלום כמעת מכל חברת תקשורת סלולרית, הוט,יס, רשתות שיווק גדולות וכל מיני עסקים שנמצאים במרכז ובשורת החיוב בחשבון מופיע "א.י.קיבוץ אשמורת" וכו', אפילו על חיובים לא מובנים של 6.90 אני מבטל

אם מתברר שביטלת סתם (כמו שקורה לי הרבה :) ) אחרי בירור של חברת האשראי אתה תקבל מכתב יפה ומנומס שככה וככה זיכו אותך וככה וככה הולכים לחייב אותך שוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...