Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי, כרגע כל מה שמאחד אותך וזוגתך זה הרצון להיות ביחד. כשיש ילדים ורכוש וחיים שלמים שנבנים סביבי הזוגיות ושהזוגיות מאפשרת, לפרק את השותפות פירושו לבחור בחיים אחרים (לילדים, בקשר עם הילדים, מבחינה כלכלית וכו') וזו כבר בחירה מהותית, שהשיקול המיני/רומנטי הוא רק חלק ממנה.

לכן, אני חוזר, חסרה לך פרספקטיבה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברגע שמוציאים את המיניות והקנאות מהמערכת הזוגית, מדובר בידידות לכל דבר.

אם אנשים רוצים להיות ידידים נשואים, שיעשו את זה בכיף.

אבל שלא יקראו לעצמם בני זוג, אלא אם הקטע הזה מדליק אותם ומשפר את חיי המיטה שלהם, שזה כבר משהו שצריך לעבוד עליו עם פסיכולוג.

אשתי או חברה שלי בחיים, בחיים, לא ישתפו נוזלי גוף שהם לא שלי או של התינוק שלי.

זה גם די מתקשר לשרשור בגידות שפתחתי כאן ממזמן ופיתח כאן דיון מעורר, אני מניח שאני פשוט מאד שמרן, אבל ככה אני.

אני קנאי וחרמן על חברה שלי, ושני הדברים האלו בנוסף לאהבה מחזיקים זוגיות בריאה.

אני מאחל לך לטובתך שבעתיד תלמד לשחרר את יצר הקנאה והשמרנות למען שקט נפשי.

בכל ריב עם אישתי אני מזכיר לה שאיני הבעלים שלה וכי היא אינה הרכוש שלי - זה חשוב לבני אדם

ולנשים בפרט לדעת שלמרות הנישואים אין אזיקים או תחושת רכושנות.

כמובן שיש להבדיל ולהפריד לחלוטין מיקרי בגידה מהנושא המדובר כאן.

אבל סתם שאלה קטנה

ממה היית נפגע יותר,

בגידה רגשית או פיזית?

Gn'f'R

פורסם

מבחינתי בגידה פיזית נובעת מבגידה רגשית. אם היא לא מסופקת מינית, ולא מוצאת לנכון לבוא לשתף אותי ולספר לי דבר כזה ולעבוד איתי על זה, אז זה בגידה רגשית. אם היא הולכת ומספקת את עצמה עם אחרים, זה כבר שלב מעבר.

ואני לא רכושני ברמה של אל תצאי מהבית כי את עלולה לפגוש בנים, ממש לא.

יש לה את החיים שלה ואת החברים שלה בנוסף אליי, ויש לה גם ידידים קרובים מאד והרכושניות היחידה שלי כלפיה- זה שאף אחד לא יתקרב לשפתיים שלה או שייגע בה או שיידבר אליה בצורה לא נאותה.

מישהו פעם אמר לה אימרה שהוא חשב שהיא מחמיאה, שנוגעת לחזה שלה.

כמעט שברתי לו את הפנים.

אני שונא שאומרים דברים כאלה לבנות, במיוחד לבת הזוג שלי. כבוד מינימלי זה מה שאני דורש.

פורסם
בעצם זה שאתה תוחם את הפעילות מחוץ למסגרת כ-"חלטורות" אתה כבר מגדיר את גבולות זכויות הקניין שלך. אתה פשוט שם אותם במקום אחר.

מבחינתי זו לא זכות קניין אלא שותפות של שני אנשים עצמאיים, אבל כל עוד השותפות הזאת נמשכת אז ישנן חובות וזכויות הדדיות. כמו שאין לי בעיה עם שותף עסקי שמוכר פה ושם דברים אחרים מהצד כל עוד זה לא פוגע בעסק המשותף שלנו, כך אינני רואה בעיה שבת הזוג תחפש את מה שחסר לה במקומות אחרים במידה ואני לא יכול או לא רוצה לתת לה את זה בעצמי.

כדוגמה ספציפית אני יכול לומר שהיחס שלי לסקס היה שונה מאשר אצל זוגתי דאז, אצלה היה דחף ותאבון הרבה יותר חזק במחלקה הזאת והיא ראתה זאת כהמשך טבעי של ידידות עם אנשים מסויימים, לא תמיד משהו אינטימי ואקסקלוסיבי. אמנם סדר העדיפויות שלי היה שונה והחינוך אחר, אבל הבנתי שמבחינתה אין פה הפרת אמון או משהו שצריך להסתיר. אז לצורך העניין, אם היא הייתה יוצאת עם מישהו אחר לטיול נהיגה הייתי מרגיש הרבה יותר נבגד, כי זה משהו שמבחינתי הצריך רמת אמון יותר גבוהה ונתפס אצלי כמשהו אינטימי ששנינו היינו עושים ביחד. היכולת לגשר על ההבדלים האלה בתפיסה ולהבין ולקבל זה את ראיית עולמה של זו היא שאיפשרה לנו לנהל מערכת יחסים בריאה ומספקת בה שנינו הרגשנו טוב מספיק כדי לחזור "הביתה" בכל פעם.

פורסם
מבחינתי זו לא זכות קניין

אם היא הייתה יוצאת עם מישהו אחר לטיול נהיגה הייתי מרגיש הרבה יותר נבגד

שנינו הרגשנו טוב מספיק כדי לחזור "הביתה" בכל פעם.

נו... זה שהחרגת את יחסי המין כמשהו שהוא לא אקסקלוסיבי, זה הפך אותך לפחות רכושני?

אתה עדיין רכושני, דורש שהיא תחזור הביתה, לא תטייל עם מישהו אחר וכו'.

כל זמן ששניכם מצאתם את דרך להגדיר את ההסכמות הרכושניות של שניכם באופן מוצלח - סבבה, אבל אל תציג את זה כאי רכושנות. היית רכושני, איפה שעניין אותך להיות רכושני.

פורסם

אני חושב שאם כל הזוגות הנשואים היו "רכושנים" כמונו, היינו רואים הרבה פחות מקרים של גירושין. בעיניי הציפיה לכך שתחומי עניין מסויימים ישארו משותפים לשנינו בלבד אינה עולה בקנה אחד עם הדרישה מבן או בת הזוג לדכא את דחפיו הביולוגיים.

פורסם
אז לצורך העניין, אם היא הייתה יוצאת עם מישהו אחר לטיול נהיגה הייתי מרגיש הרבה יותר נבגד, כי זה משהו שמבחינתי הצריך רמת אמון יותר גבוהה ונתפס אצלי כמשהו אינטימי ששנינו היינו עושים ביחד.

:beerchug:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בכל ריב עם אישתי אני מזכיר לה שאיני הבעלים שלה וכי היא אינה הרכוש שלי - זה חשוב לבני אדם

אתה רוצה להגיד לי שסתם אבא שלה סחב אותי בזמנו לדואר לעשות העברת בעלות? :shock:

פורסם
אני חושב שאם כל הזוגות הנשואים היו "רכושנים" כמונו, היינו רואים הרבה פחות מקרים של גירושין. בעיניי הציפיה לכך שתחומי עניין מסויימים ישארו משותפים לשנינו בלבד אינה עולה בקנה אחד עם הדרישה מבן או בת הזוג לדכא את דחפיו הביולוגיים.

ההתייחסות ליחסי מין כ-"דחף ביולוגי" גרידא, איננו עולה בקנה אחד עם מה שיודעים על מין בבני אדם ומהווה המשך ישיר של הדיכוטומיה הדתית הקלאסית, של הפרדת גוף מנפש (דיכוטוומיה שבבסיסה נועדה להשיג שליטה, אבל זה דיון אחר).

האמת שעולה מדבריך היא ש-לך מין הוא פחות חשוב, ומין הסתם אתה דורש פחות בלעדיות במין (אם מהתחשבות ואם מהעובדה שהצורך לא משמעותי עבורך ואינך רואה בו, לכן, חלק מהותי במערכת היחסים).

כלומר, זה לא שאתה ליברל, אתה פשוט מוותר על מה שלא חשוב לך, שבמקרה הוא כן חשוב להרבה אחרים.

נ.ב.

בנוסף, עם כל הכבוד, לא הייתם נשואים. אנשים נשואים, שמנהלים מערכת מחוייבויות כבדה הרבה יותר, הם (מן הסתם) רגישים יותר לאיומים פוטנציאלים על המערכת וכל החברים בה.

נ.ב.נ.

תחשוב גם שמיחסי מין נולדים ילדים. חשבת אולי שילד מבת זוג כזו לא יהיה ילדך הביולוגי...?

פורסם
ביצעתי נסיעת מבחן, כנראה בכבישים לא נכונים.

מכיר אחד שהחשיב את עצמו כבוחן רציני,

בסוף התברר שהיה עושה מבחנים מהכסא האחורי, או מצלם היגוי יתר בחניה. :idea:

פורסם
לי קשה לקבל את זה,רק המחשבה שמישהו אחר היה שוכב עם אישתי-no way.

:mm_yeah:

ומה אם זו מישהי?

לגבי המקרה הזה כבר הבהרתי לה שאין שום בעיה אבל שתודיע מראש כדי שאני אהיה מוכן עם השתיה וה:popcorn:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תחשוב גם שמיחסי מין נולדים ילדים. חשבת אולי שילד מבת זוג כזו לא יהיה ילדך הביולוגי...?

זאת אחת הסיבות ל"לא תרצה אשת רעך" © שנהוגה אוניברסלית בכל דת.

היום בעידן DNA וגלולות זה פחות רלוונטי.

מה שמעניין שבארצנו החוק ובתי משפט עומדים על רגלים אחוריות כדי למנוע בדיוקות אבהות כדבר שבשגרה.

• תוכן חדש...