Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני יומיים בסוף נסיעה ברכב גולף שנת 2008, לא הצלחתי להכניס את ידית ההילוכים למצב P.

לכל ההילוכים האחרים הידית נכנסה מלבד P ולכן לא ניתן היה להוציא את המפתחות מהסוויצ'.

לקחתי את האוטו למוסך צ'מפיון ושם אמרו לי שככל הנראה יש בעיה בכבל של ידית ההילוכים.

אחרי בירור נוסף של המוסך, הם הודיעו לי שלא ניתן להחליף רק את הכבל ושיש צורך להחליף את כל ידית ההילוכים - עלות של 14,000 שקל !!!! (לא כולל עבודה). ההצעה של המוסך הייתה לנסות להשיג חלק לא מקורי בעלות של 2000 שקל אבל במקרה הזה המוסך סייג ואמר שהוא לא מבטיח שזה לא יקרה שוב (אין אחריות).

הרכב נסע בסך הכל 50 אלף ק"מ והוא שנת 2008 (1.6 115 כ"ס).

האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו והאם העלות הזו נשמעת הגיונית?

תודה.

פורסם

תתייעץ עם רון ממוסך רון (יהיה לך "שווה" להביא אליו את הרכב, אפילו ממקום רחוק יחסית).

מה זה "להחליף את ידית ההילוכים" ? (זה מחיר של גיר שנתנו לך :?: )

alfa 156 2.5.

פורסם

מה שאני מנסה להבין זה האם זה נכון שלא ניתן להחליף את הכבל מבלי להחליף את הידית?

מישהו פעם נתקל בתקלה כזו?

תודה.

פורסם

תברח מהמוסך הזה ומהר

צימפיון זה מוסך של נוכלים וגנבים אין שם בעלי מקצוע ,אפילו להחליף שמן הם לא יודעים (תמיד ממלאים הרבה מעל המקסימום).

פעם נשבר לי תפוח במנגנון המוטות של הגיר הם רצו 1400 שקל ללא עבודה ומע"מ

(אין פה בכלל עבודה שני קליפסים 200 שח שזה שעת עבודה במוסך ) .

בצימפיון כדי לאתר תקלה חייבים להחליף ים חיישנים.

נכנסתי למוסך קשת החליפו לי את התפוח ב150 שקל (חלק כולל עבודה ומע"מ)

פורסם

במנגון ידית ההילוכים ברכבך יש מידי פעם בעיות, המנגנון החדש עולה בערך באמת 14 אלף, אבל אצלנו מוכרים אותו משומש במצב טוב עם 3 חודשי אחריות ב 1500 לא כולל מעמ, מחיר להתקנה של מנגנון כזה צריך לעלות בין 600-900 תלוי במוסך וניתן להתקין את המנגנון גם אצלנו במוסך עם אחריות מלאה על העבודה והחלק...

בהצלחה

טי גי חלפים בעמ

• תוכן חדש...