Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

לא ׳אפס מידע׳ (מאיפה הבאת את זה?!)

אתה חוזר על זה ש"אתה לא יודע כלום", הבאתי את זה משם

סטטיסטיקה נותנת לך נקודות מידע, להתעלם לחלוטין ולומר שאי אפשר לעשות עם המידע הזה שום דבר ושהמשקל שלו הוא אפס - לדעתי זה לא נכון. 

העולם אינו בינארי, אפשר להכיר בכך שנתונים יכולים לסייע לנו להקיש משהו על המציאות, לא בסבירות של מאה אחוז וודאות, אבל גם לא אפס. 

אבל זה כבר נורא מטא 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 39 דקות, hwgeek כתב:

איזה מזל שסוף סוף יהיה לנו ממשלת ימין על מלא, מלא, מלא 😉

חייב עלה תאנה שמאלנית כלשהיא אחרת זה לא יעבוד..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 26 דקות, DareDevil כתב:

חייב עלה תאנה שמאלנית כלשהיא אחרת זה לא יעבוד..

תמיד יהיה מי שיתקע סכין בגב האומה. היועמ״ש, הבג״צ, התקשורת…

פורסם

הכל בסדר, עוד לא דרך במשרד- אבל הדבר הראשון על סדר היום יהיה להתחיל להשתמש בסמל השחיתות המעופף.

הקאתי קצת בפה, חבל שהממשלה הקודמת לא מיהרה למכור את הביזיון הזה.

פורסם
לפני 14 דקות, Lior_Django כתב:

זו הולכת להיות אחת הממשלות היותר פחדניות שהיו לנו.

מת לראות אותם עושים משהו כשיתחילו לירות לכיוון עוטף עזה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דרעי לא חשוד, הוא הורשע וישב בכלא.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

דרעי לא חשוד, הוא הורשע וישב בכלא.

וחזר לאותו תפקיד, וחזר לפשוע, אבל חתם עם היועמ"ש על עסקה קצת טובה מדי, והנה קיבלנו את החלאה הזה בפעם השלישית.

מעניין אותי מה הפשע הבא שיבצע, זה לגמרי מחווט אצלו בבסיס של האישיות.

• אהבתי 4
פורסם

אבל הוא טען שהוא זכאי אז זה לא נחשב.

כתבתי את זה המון פעמים בעבר ואני חוזר על זה: זה נראה שחלק ממה שמחזיק את הגוש של רק ביבי ביחד זו התפיסה העקרונית של חוק כהמלצה, לפעמים כי כנראה שנבחרי ציבור חושבים שמגיע להם יותר כי הם נבחרי ציבור. ולפעמים זה בהקשרים נרחבים יותר, כמו מאחזים לא חוקיים למיניהם. 

...

מצחיק עצוב, ביומיים האחרונים אני רואה לא מעט פוסטים של ימניים מהמחנה שניצח די מבוהלים מתוצאות הבחירות. חלק מציעים פתאום להזכר שאנחנו בכלל כולנו אחים והחברים הכי טובים. חלק מנסים להרגיע. והחלק האהוב עלי מאשים את השמאל בתוצאה, במקום לשמוח עליה, ברמה של "בגללכם בן גביר עלה לשלטון ותהייה פה מדינת דת!". 

אני מרשה לעצמי לנחש על סמך זה שחלק כזה או אחר ממצביעי בן גביר לא באמת רוצים אותו או את  המפלגה שלו בשלטון. וזו אולי גם קצת נקודת אור, בהנחה שב-4 שנים הקרובות ממשלת הדת לא תהרוס סופית את המדינה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

אני מרשה לעצמי לנחש על סמך זה שחלק כזה או אחר ממצביעי בן גביר לא באמת רוצים אותו או את  המפלגה שלו בשלטון.

לגמרי אפשרות.

יש לא מעט אנשים שרוצים ימין-בלי-ביבי.

זה כן התבטא במנדטים לסער ובנט בזמנו.

עכשיו אין סער ואין בנט ושקד לא אופציה בקונסטלציה הנוכחית אז לגמרי סביר שחשקו פה שיניים והצביעו לימין-בלי-ביבי שנותר יחד עם בליעת הצפרדע.

ובכלל, סביר להניח שבן גביר יתמתן/יתפרגמט אה-לה-ליברמן בשילוב של כיפה-אדומה-ביבי-סטייל, הוא לא מפחיד אותי. דרעי וגולדנקנופףפףפף להבדיל - השם ירחם. צמד-חמד של עסקן ופושע בלי יראת שמים או אדם. לא יודע מה יותר גרוע, בעצם, עסקן או פושע מורשע.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

ובכלל, סביר להניח שבן גביר יתמתן/יתפרגמט אה-לה-ליברמן

למה זה סביר?

לדעתי מדובר באינפנטיל וככזה הוא היה ויישאר אותו הדבר. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...