Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, vadim6385 כתב:

בארץ זה לא יקרה בקרוב, רמת חיים פה גבוהה מדי בשביל זה.

אבל אם המצב ימשיך להידרדר, אז ימשיכו לשתות לנו את החופש כל פעם קצת.

יש לי קולגה, בחור חילוני לגמרי, שהצביע בן גביר בפעם הראשונה.

כששאלתי אותו למה - הוא אמר לי "תשמע, אחותי לא יכולה להסתובב לבד ברחובות בבאר שבע, כל הזמן מקבלת cat calls, הטרדות וכו' מערבים/בדואים, בשכונה לידנו תפסו ילדה וניסו להכניס אותה לרכב בכח, מזל שאח שלה היה ליד, אז למי אתה מצפה שאצביע?"

אני מבין אותו לגמרי. הוא לא יצביע שמאל/לפיד בשום צורה.

הבעיה - איזה אינטרס יש לשמשון ויובב לעשות סדר ברחובות?

הרי כל הבלאגן זה בדיוק מה שמושך מצביעים למי שצועק "מוות לערבים" הכי חזק, אז למה להם לשנות משהו?

כמו שאני רואה את זה, החוסר משילות יימשך גם עם "ימין חזק ל4 שנים", בדיוק כמו שהוא נמשך מ2003.

האמת שזו הטרגדיה הכי גדולה של הממשלה היוצאת.

אם היו מטפלים בזה הרבה יותר טוב, עדיין היו פה.

גם אם היו דואגים למרץ כנראה עוד היו פה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, Lior_Django כתב:

האמת שזו הטרגדיה הכי גדולה של הממשלה היוצאת.

אם היו מטפלים בזה הרבה יותר טוב, עדיין היו פה.

גם אם היו דואגים למרץ כנראה עוד היו פה.

אתה מודע לכמות המעצרים והחיפושים שבוצעו במהלך השנה האחרונה? יותר נכון להגיד בחלק שבו בנט החזיק בטייטל ראש ממשלה?

הכמות המצטברת הייתה מטורפת, זעזוע רציני בתחום הנשק הלא חוקי. ועדיין לא הצליחו לפגוע בהרבה מהמקומות.

התחילו חזק מאוד לטפל בנושא הנשק הלא חוקי אבל עדיין לא הגיעו לנקודת השיויון שהיו כבר צריכים להגיע אליה ממזמן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 14 דקות, קורן בן אשר כתב:

ביטול מדינת הרווחה, ובמקביל הורדה מאסיבית של מסים (= המודל האמריקאי, כל אחד לעצמו). דגש: לא המשך השיטה הנוכחית של ביטול מדינת הרווחה אבל העמקת גביית המסים

אבל המערכת האמריקאית קקה, וארה''ב איננה דוגמא טובה לאיך מדינה צריכה להיות בהרבה מאוד מובנים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

אבל המערכת האמריקאית קקה, וארה''ב איננה דוגמא טובה לאיך מדינה צריכה להיות בהרבה מאוד מובנים.

המערכת שם לא קקה, אחרת הם היו מהגרים לפה ולא ההפך.

המערכת שם רחוקה מלהיות מושלמת, אבל היא לא מעודדת בטלה והסתמכות על אמא מדינה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

אתה מודע לכמות המעצרים והחיפושים שבוצעו במהלך השנה האחרונה? יותר נכון להגיד בחלק שבו בנט החזיק בטייטל ראש ממשלה?

הכמות המצטברת הייתה מטורפת, זעזוע רציני בתחום הנשק הלא חוקי. ועדיין לא הצליחו לפגוע בהרבה מהמקומות.

התחילו חזק מאוד לטפל בנושא הנשק הלא חוקי אבל עדיין לא הגיעו לנקודת השיויון שהיו כבר צריכים להגיע אליה ממזמן.

יש דבר כזה שנקרא תחושת ביטחון אישי, וזה לא קיים.
את האזרח הפשוט לא מעניין תפיסה של 3-4 אקדחים בגבול אם הבדואים נכנסים לבסיסי צה"ל להתחמש. בתמונות האחרונות רואים ערבים עם מיקרו תבור.

את האזרח מעניין ששוטר פשוט יוכל להגיב ולהגן לו על החיים. התפרסם סרטון מאתמול שערבים תוקפים באבנים ומקלות יהודים בירושלים, ושוטרים ישבו בניידת בלי לצאת ממנה כי אין להם מה לעשות, אם ירו יגידו עליהם שהם רוצחים ואם לא יקבלו בעצמם מכות.
לממשלת ה"שינוי" היה מספיק זמן לשנות את זה, לא הצליחו. 
אם בן גביר וסמוטריץ לא יצליחו לגרום לשינוי הזה לקרות מהר (מאוד), מבחינתי גם הם נכשלו.
זה לא אמור לקחת הרבה זמן - "שלום, אני איתמר, מהיום כל שוטר שרואה זריקת אבנים מבצע ירי נטרול מיידי, תודה ושלום". 

זה נשמע לכם קיצוני, אבל אם אחד יקבל כדור, שני יקבל כדור, השלישי ישמע על זה בחדשות וישאר בבית.

שימו לב שלא רשמתי ערבי/יהודי, אם מתיישבים יזרקו אבנים על שוטרים שיקבלו גם.

כמובן שזה צריך לבוא ביחד עם רפורמה במערכת המשפט - פושעים צריכים לשבת בכלא, לא להשתחרר למעצר בית, ובקטע הזה אין הבדל בין זורק אבנים, בקת"בים או מטרידן סדרתי. אפס הגנה לאזרח הפשוט, מקסימום הגנה לפושעים.

פורסם
לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

מי שלא מצליח, יהפכו אותו לחיה וישחררו לטבע.

הלובסטר

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

את האזרח הפשוט לא מעניין תפיסה של 3-4 אקדחים בגבול אם הבדואים נכנסים לבסיסי צה"ל להתחמש. בתמונות האחרונות רואים ערבים עם מיקרו תבור.

את האזרח מעניין ששוטר פשוט יוכל להגיב ולהגן לו על החיים. התפרסם סרטון מאתמול שערבים תוקפים באבנים ומקלות יהודים בירושלים, ושוטרים ישבו בניידת בלי לצאת ממנה כי אין להם מה לעשות, אם ירו יגידו עליהם שהם רוצחים ואם לא יקבלו בעצמם מכות.
לממשלת ה"שינוי" היה מספיק זמן לשנות את זה, לא הצליחו. 
אם בן גביר וסמוטריץ לא יצליחו לגרום לשינוי הזה לקרות מהר (מאוד), מבחינתי גם הם נכשלו.
זה לא אמור לקחת הרבה זמן - "שלום, אני איתמר, מהיום כל שוטר שרואה זריקת אבנים מבצע ירי נטרול מיידי, תודה ושלום". 

זה נשמע לכם קיצוני, אבל אם אחד יקבל כדור, שני יקבל כדור, השלישי ישמע על זה בחדשות וישאר בבית.

שימו לב שלא רשמתי ערבי/יהודי, אם מתיישבים יזרקו אבנים על שוטרים שיקבלו גם.

כמובן שזה צריך לבוא ביחד עם רפורמה במערכת המשפט - פושעים צריכים לשבת בכלא, לא להשתחרר למעצר בית, ובקטע הזה אין הבדל בין זורק אבנים, בקת"בים או מטרידן סדרתי. אפס הגנה לאזרח הפשוט, מקסימום הגנה לפושעים.

אתה מתאר מצב שקיים כבר שנים.

הממשלה האחרונה לפחות התחילה לטפל בזה כשברור לכולנו שזה לא טיפול של שבוע אלא תהליך של מספר שנים.

אני לא יודא מה תחושת הביטוחון שלך אבל אני בשנה האחרונה מרגיש הרבה יותר בטוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא נשמע לי קיצוני. זה נשמע לי כמשהו שלא ייושם שלא נגד ערבים, לא בטוח יביא תוצאות, שוב, ידרוש מכולנו לשלם מחיר של הדתה.

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

כמובן שזה צריך לבוא ביחד עם רפורמה במערכת המשפט - פושעים צריכים לשבת בכלא, לא להשתחרר למעצר בית, ובקטע הזה אין הבדל בין זורק אבנים, בקת"בים או מטרידן סדרתי.

מסכים. אבל אי אפשר במקביל לנרמל עבריינות של פוליטיקאים, שזה גם חלק מהרפורמה המשפטית שרוצים לקדם

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

לא דיברתי על תחושת ביטחון אלא על השלב הבא מעל תחושת ביטחון אישית, משפחות פשע ונשקים במגזר הערבי.

פשוט בנט החליט ללכת על השיטה של לרדת לכיוון הבעיה מהשלב הכי גבוהה שיש.

אפשר גם להתחיל מלמטה, פשוט נראה לי יהיה יותר קשה לבצע את זה עם משטרה מסורסת ומנופחת ולא יעילה כמו שהיא היום.

יש המון תהליכים שיש לבצע אבל זה דברים שלוקחים זמן וחקיקה נכונה.

לגבי שמשון ויובב, בלי צחוק למרות שאני במשפט הזה צוחק עליהם, שיהיה להם בהצלחה ונראה מה הם שווים.

לפחות אחד מהם שווה משהו בגלל התפקיד בתור שר תחבורה לזמן קצר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

אם אתה שואל אותי מה המצב האידאלי, אני מעדיף דנמרק על ארה"ב, הבעיה שהרכבת יצאה מהתחנה ולדעתי זה הרע במיעוטו. אי אפשר מדינת רווחה סקנדינבית במדינה סופר הטרוגנית כמו ישראל.

• רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מאמין גם בפיית שיניים?

• מצחיק 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, פבל כתב:

אין על סמוטריץ' ובן גביר! רק הם יכולים.
https://news.walla.co.il/item/3538477

image.thumb.png.683872c8dad9e4b9503180b55d635b5a.png

חוק מס' 1:

לא סיפרת על זה במהדורת החדשות אגב שבחים עצמיים, לא ז&@נת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...