Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אבל הניסיון לצייר "מחנה לאומי" ו"זהות לאומית" הוא רק מהצד אחד.

לפיד, למשל, פשוט קושר את כולם ביחד כישראלים.

לא חושב שלחרדי הממוצע יש תפיסת בטחון בכלל.

שלא לדבר על ליבה - שזה משהו מאוד משמעותי.

אגב,

חושב שבמקום מפלגות הקואליציה המסתמנות הייתי ממש מודאג.

הדמגוגיה שלהם הולכת להתנפץ להם (ולנו) בפנים.

לפחות לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, Lior_Django כתב:

אבל הניסיון לצייר "מחנה לאומי" ו"זהות לאומית" הוא רק מהצד אחד.

לפיד, למשל, פשוט קושר את כולם ביחד כישראלים.

ומה זה אם לא נסיון לייצר מחנה? רק במקום סביב הלאומיות היהודית (מה שנקרא "בית לאומי לעם היהודי", המקום הכי בטוח ליהודים בעולם וכו'), סביב הישראליות.

לפני 3 דקות, Lior_Django כתב:

לא חושב שלחרדי הממוצע יש תפיסת בטחון בכלל.

שלא לדבר על ליבה - שזה משהו מאוד משמעותי.

אוהו כמה יש לו תפיסת ביטחון.

בן גביר גנב להם מלא מצביעים, ובלי חשבון הוא הגיע ועשה להם כנסים מתחת לאף, למשל באלעד.

הסיבה היחידה שלא הייתה להם ירידה במנדטים זה העלייה המטאורית באחוזי ההצבעה אצל החרדים, כנראה תודות לליברמן.

ומה הקשר לליבה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

אתה מדבר על השקעות של קרנות, בניגוד לחברות שפותחות מרכזי פיתוח.

זה שני דברים שונים לחלוטין.

נכון. ומזכיר גם שלפני שנה או קצת יותר עובדים בגוגל דרשו מהחברה לא להשתתף במכרז תשתיות כאן. גם תרבות ה-woke היא לא משהו שאפשר להתעלם ממנו אם היא תשפיע מספיק על ההייטקס.

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כי מהדברים שלך זה משתמע שרק הראשון קיים, והשני לא.

ברור כן. וגם לחלק השני הימין מוביל יותר מהשמאל, בזכות ההאחזות האזרחית ביהודה ושומרון. 

עזוב רגע את האנטגוניזם שלי לחלק מהדעות הימניות. החשש מהמצב הבטחוני ואובדן המשילות בחלקים נרחבים בארץ הוא ממשי ואמיתי ואני מזדהה איתו. כבישים שמפחיד לנסוע בהם וחברות שמשלמות פרוטקשן זו תופעה נוראית שצריך לטפל בה. 

הבעיה העקרונית שלי היא שאנשים שהם לא בהכרח מאוד דתיים או מאוד ימניים או מאוד פופוליסטים כלכלית מוכנים היום לוותר על בתעדוף על כל דבר אחר בשביל ההבטחה לטפל בזה. אבל זה לא בא בחינם. 

לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

משהו קונקרטי או סיסמאות?

נחזור לדבר על זה כשדרעי ובן גביר יבטלו את קווי הסופש בגוש דן או יפעלו שוב כדי לסגור את הסופרים כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 30 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תקשיב לגנץ, הוא לכאורה היה שם לא?

הוא אומר שירו על החיילים.

אתה יודע כמה ירו עלינו בלבנון ולא סיכנו אותנו בצורה רצינית?

ירי יש רוב הזמן כשאתה בלחימה.

אח"כ גם פורסם איפשהו (אני אחפש) שבית החולים כבר היה ריק מחולים ורופאים, והעיכוב רק איפשר למחבלים לתקוף חיילים עם ידיים קשורות מאחורי הגב.

לא מדובר על פעולה כירורגית, מדובר על השארה של חיילים תחת אש, למשך זמן רב, בלי יכולת תגובה, בלי צורך צבאי, אלא כדי לדגדג לגנצוש את החוש המוסרי שלו.

אחר כך פורסם. הוא עיכב את התגובה לזמן קצר כדי לוודא שהוא פונה. זה הכל וככה הצבא שלנו עבד מימים ימימה.

כדי שניישר קו, מדובר על בית החולים "וופא" שנמצא בסג'עייה (מוכר לך השם של השכונה? גולני, סג'עייה, צוק איתן... מדגדג משהו?), הדיווחים משם היו כאלה:

מכיר את השכונה מבפנים. לא בסבבי הלחימה שבהם כבר הייתי מחוץ למערך המילואים אלה מסדיר ומילואים לפני ההתנתקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ומה זה אם לא נסיון לייצר מחנה? רק במקום סביב הלאומיות היהודית (מה שנקרא "בית לאומי לעם היהודי", המקום הכי בטוח ליהודים בעולם וכו'), סביב הישראליות.

אין אצל לפיד ניסיון להוציא חלק מהחברה מהמחנה שלו. זה קצת מתפספס וחבל.

אוהו כמה יש לו תפיסת ביטחון.

אין לו.

בן גביר גנב להם מלא מצביעים, ובלי חשבון הוא הגיע ועשה להם כנסים מתחת לאף, למשל באלעד.

הסיבה היחידה שלא הייתה להם ירידה במנדטים זה העלייה המטאורית באחוזי ההצבעה אצל החרדים, כנראה תודות לליברמן.

ומה הקשר לליבה?

בהקשר של "מחנה אחד".

לדעתי האישית, כל העניין עם החרדים הולך לפיצוץ.

מה מדינת ישראל תעשה?

תחזיר את השירותרום בשביל קצבאות של החרדים?

פורסם

@יבגניפ

לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

נכון. ומזכיר גם שלפני שנה או קצת יותר עובדים בגוגל דרשו מהחברה לא להשתתף במכרז תשתיות כאן. גם תרבות ה-woke היא לא משהו שאפשר להתעלם ממנו אם היא תשפיע מספיק על ההייטקס.

אז דרשו...

אי אפשר לדעת, אולי תרבות ה-Woke תתפוצץ לתוך עצמה.

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

ברור כן. וגם לחלק השני הימין מוביל יותר מהשמאל, בזכות ההאחזות האזרחית ביהודה ושומרון. 

ב"שמאל" אתה כולל את הערבים?

אגב מה בדיוק בהיאחזות ביו"ש מפריע לבית הלאומי לעם היהודי? או למקום הכי בטוח ליהודים וכו'?

לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

עזוב רגע את האנטגוניזם שלי לחלק מהדעות הימניות. החשש מהמצב הבטחוני ואובדן המשילות בחלקים נרחבים בארץ הוא ממשי ואמיתי ואני מזדהה איתו. כבישים שמפחיד לנסוע בהם וחברות שמשלמות פרוטקשן זו תופעה נוראית שצריך לטפל בה. 

הבעיה העקרונית שלי היא שאנשים שהם לא בהכרח מאוד דתיים או מאוד ימניים או מאוד פופוליסטים כלכלית מוכנים היום לוותר על בתעדוף על כל דבר אחר בשביל ההבטחה לטפל בזה. אבל זה לא בא בחינם. 

ברור שזה לא בא בחינם.

אבל זה התוצר של "הכל שפיט", "וועדת אור", יועמ"שים שהם ראש-ממשלת-על-חלל, משנים ליועמ"שים שהם הסגן של אלוהים ועוד ועוד.

הצד השמאלי משך את החבל, ועכשיו כשהוא נקרע, אתם אומרים שזה לא בא בחינם.

בימין אנחנו לא משלים את עצמנו שהופ והמצב הביטחוני משתפר, או הופ והפרוטקשן נעלם, או הופ ויש משילות בכל מ"ר של הארץ.

אנחנו רק אומרים - בלי הכלים המתאימים, זה מלחמה אבודה מראש. ואת הכלים הללו לקחו כל אלה שציינתי למעלה.

שוב, תחשוב על זה שכל אלה, הביאו אנשים שהם לא מאוד דתיים (או בכלל לא), ולא מאוד ימניים ולא מאוד פופוליסטיים, להצביע ככה.

בן גביר חייב את העלייה שלו לכל אותם גופים לא פחות מאשר למוסר העבודה שלו, ואולי אפילו יותר.

לפני 23 דקות, יבגניפ כתב:

נחזור לדבר על זה כשדרעי ובן גביר יבטלו את קווי הסופש בגוש דן או יפעלו שוב כדי לסגור את הסופרים כאן.

אמרת שכבר אמרו משהו לא?

בטוח שהם ינסו לעשות Undo לכל מה שהשמאל / בג"צ עשו.

גם החמץ בבתי החולים בפסח על הכוונת.

אני מוכן לשלם את המחירים האלה בשביל לטפל בבעיות העומק שלנו.

======================================

@Night Driver

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

אתה יודע כמה ירו עלינו בלבנון ולא סיכנו אותנו בצורה רצינית?

ירי יש רוב הזמן כשאתה בלחימה.

דו"צ של אז לא מסכים איתך, אפילו הדגשתי לך את זה.

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אחר כך פורסם. הוא עיכב את התגובה לזמן קצר כדי לוודא שהוא פונה. זה הכל וככה הצבא שלנו עבד מימים ימימה.

ממתי ימים זה זמן קצר? ולא סתם אף אחד לא אומר כמה ימים בדיוק...

מנהל בית החולים אמר שקיבל התרעות לפינוי עוד לפני הכניסה הקרקעית לעזה.

נזכיר רגע לוח זמנים, ב-17 ליולי נכנסו הכוחות הקרקעיים.

קריאות לתושבי סג'עייה להתפנות היו לכל המאוחר מה-16 ליולי (שזה מסתדר גם עם דברי מנהל בית החולים).

למיטב זכרוני תקרית/אסון/אירוע הנגמ"ש הייתה ב-20 ליולי בכניסה לסג'עייה עצמה.

בית החולים הופצץ ב-23 ליולי, 6 ימים אחרי הכניסה הקרקעית, ו-3 ימים אחרי הכניסה לשכונה.

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

מכיר את השכונה מבפנים. לא בסבבי הלחימה שבהם כבר הייתי מחוץ למערך המילואים אלה מסדיר ומילואים לפני ההתנתקות.

לא זה מה ששאלתי.

סיפור בית החולים קרה אחרי אירוע הנגמ"ש, באותה שכונה, עם אותה חטיבה.

זאת אומרת שהכוחות היו בשכונה לפחות 3 ימים. ואחרי תקרית כמו אירוע הנגמ"ש, עדיין לוקחים סיכון על חשבון החיילים.

אתה יכול להגיד שאתה תומך בלסכן חיילי צה"ל כדי לחכות ימים שלמים בזמן שיורים עליהם. אבל תגיד את זה במפורש.

תגיד "אני בעד לקשור את הידיים לחיילים מאחורי הגב" ומשם נתקדם.

======================================

@Lior_Django

לפני 19 דקות, Lior_Django כתב:

אין אצל לפיד ניסיון להוציא חלק מהחברה מהמחנה שלו. זה קצת מתפספס וחבל.

כמו למשל את החרדים? או את הימנים? או את המתנחלים? וכו' וכו' וכו'

זה לא להוציא מהמחנה שלו, זה מראש לא לכלול אותם.

לפני 20 דקות, Lior_Django כתב:

אין לו.

אז אתה לא מכיר חרדים.

תבקר באלעד, מבטיח לך שלא יזרקו עליך אבנים ולא ינסו לעשות בך לינץ'.

לפני 21 דקות, Lior_Django כתב:

בהקשר של "מחנה אחד".

לדעתי האישית, כל העניין עם החרדים הולך לפיצוץ.

מה מדינת ישראל תעשה?

תחזיר את השירותרום בשביל קצבאות של החרדים?

יילך לפיצוץ או פיצוץ פנימה, Implode.

ומה שיקרה להערכתי, זה שחרדים ייצאו לעבוד, כי לא בא להם להיות עניים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נקודת אור..

לפי הפוסטים והראיונות של חברי הקואליציה המסתמנת, אחד הדברים שהולכים סוף סוף לשים עליו דגש, הוא הבעיה הקשה של ״רווקות מאוחרת״.

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא זה מה ששאלתי.

סיפור בית החולים קרה אחרי אירוע הנגמ"ש, באותה שכונה, עם אותה חטיבה.

זאת אומרת שהכוחות היו בשכונה לפחות 3 ימים. ואחרי תקרית כמו אירוע הנגמ"ש, עדיין לוקחים סיכון על חשבון החיילים.

שתי סיטואציות לא קשורות פרט לשם השכונה.

כל הכניסה לעזה היא לקיחת סיכון על חשבון החיילים. ככה צבא עובד.

ושאלה קטנה, היית לוחם?

לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה יכול להגיד שאתה תומך בלסכן חיילי צה"ל כדי לחכות ימים שלמים בזמן שיורים עליהם. אבל תגיד את זה במפורש.

תגיד "אני בעד לקשור את הידיים לחיילים מאחורי הגב" ומשם נתקדם.

אל תכניס לי מילים לפה. יש הבדל בים לפרוץ לבית החולים לבי לכתר אותו. זה לא שהך ישבו עם מטרה על החזה וחיכו.

כשתענה לשאלה שלי נדע אם בכלל יש מה להתקדם איתך בנושא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אגב מה בדיוק בהיאחזות ביו"ש מפריע לבית הלאומי לעם היהודי? או למקום הכי בטוח ליהודים וכו'?

אפילו המפלגה שלך ואתה לא דוגלים בטרנספר לכל הערבים. אתה לא מבין שיבוא היום שבו הם פשוט יבקשו ת"ז ישראלית? 

לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מוכן לשלם את המחירים האלה בשביל לטפל בבעיות העומק שלנו.

שזה מה שהופך אותך לחלק מהבעיה. אתה מוכן להחריב את המדינה הזו כדי לפתור מה שאתה רואה בו בעית עומק. וכשאני מתלונן על זה, אתה עונה לי ב"אבל הערבים". ואני כל פעם מסביר לך שאני לא מצביע לאף אחד שמציע למפלגות ערביות מה שמציעים לנבחרי הציבור שלך.

גם לך לא יהיה כיף לחיות באיראן יהודית, גם אם רמת הפשיעה בה תרד ל-0. 

ולא אני לא חושב שאנשים הקצינו לבן גביר בגלל השמאל. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תבקר באלעד, מבטיח לך שלא יזרקו עליך אבנים ולא ינסו לעשות בך לינץ'

רק אם אתה חייל במקרה, אל תגיע במדים 🤣

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

נקודת אור..

לפי הפוסטים והראיונות של חברי הקואליציה המסתמנת, אחד הדברים שהולכים סוף סוף לשים עליו דגש, הוא הבעיה הקשה של ״רווקות מאוחרת״.

חחח. יחתנו בכפייה?

פורסם (נערך)

תפיסת בטחון של ילד בן 18 שמתגייס לקרבי  בתור משק ממטרות עולה מאות מונים על תפיסת בטחון של חרדי שלא מתגייס.

לא מדבר בכלל על אלופים וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני 7 שעות, falou כתב:

אתה לא מסוגל לדעת כלום עשרות שנים קדימה. יותר מדי משתנים שאתה לא יכול לצפות. תסתכל אחורה ותלמד היסטוריה, הגרפים לא הולכים בקו ישר קדימה והמגמות לא נשארות.

לפני 4 שעות, falou כתב:

אבל הם נגרעים מהמודל שלך, והשאלה היא - באיזה שיעור?

מה המגמה?

מצד אחד המגמות לא נשארות, כלומר לא ניתן להניח דבר על המגמות, מצד שני המגמות כן חשובות? למה?

הטיעונים בנוגע לחברה החרדית נטחנו פה עד דק. בין היתר עם מקורות של מחקרים של הכנסת, מכונים שונים וכו'. המסקנות ברובן מאוד דומות. אז כן, כנראה שמחר לא תיהיה פה מדינת הלכה או משהו כזה. אבל העבר והמצב הנתון ידועים (פריון ילודה, שיעור תעסוקה, הכנסה ממיסים ישירים, רמת השכלה וכו'). בנוסף, כל מהלך בכיוון הנכון, למשל, ביטול סבסוד מעונות להורים לא עובדים נתקל בחומה ולא מצליח לעבור. אז ביבי של 2003 דה-פאקטו הציל את כלכלת ישראל, ביטל קצבאות ובתמורה שילם ביוקר (במנדטים). מאז הוא לא מוכן לגעת בנושא.

האם יהיה כוח פוליטי מספיק גדול/חזק שיעמוד בלחץ ויצליח לעשות "ביבי של 2003"? אולי. ואולי לא. 

אפשר גם לטעון כמו ליאור שהמצב יקרוס כלפי פנים, זו גם אפשרות. 

מצד שני, יכול להיות שאני סתם מדמיין וזו לא בעיה אמיתית ולא נעליים. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

@פינדר

לפני 34 דקות, פינדר כתב:

נקודת אור..

מה הם יעשו? דייטים מאורגנים ע"י משרד לשוויון חברתי או משהו? 🤣

לפני 31 דקות, פינדר כתב:

אין לי מושג.

לא מה הבעיה ולא מה הפתרונות.

זה פשוט עולה כל הזמן מהח״כיםשל עוצמה יהודית.

תעיר אותי כשהם יבואו עם משהו קונקרטי

=======================================

@Night Driver

לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

שתי סיטואציות לא קשורות פרט לשם השכונה.

מה? אתה באמת טוען שאין שום קשר, בין שתי סיטואציות שקרו בהפרש של 3 ימים, באותו תא שטח, באותו מבצע, נגד אותו ארגון טרור, כשמהצד שלנו אותה חטיבה?

כל הכניסה לעזה היא לקיחת סיכון על חשבון החיילים. ככה צבא עובד.

אחלה, למה צריך להוסיף עוד סיכון נוסף על הכניסה לעזה?

אתה באמת לא מבין שעל זה הדיון?!

ושאלה קטנה, היית לוחם?

לא, מה אתה חדש פה?

מה הנקודה? והלוחמים שהתלוננו על זה שיורים עליהם ואסור להם להגיב למקורות הירי הם גם לא לוחמים?

לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

אל תכניס לי מילים לפה. יש הבדל בים לפרוץ לבית החולים לבי לכתר אותו. זה לא שהך ישבו עם מטרה על החזה וחיכו.

מה הטעם לכתר מבנה שיודעים שיש מתוכו מנהרות?!

וגם לא פרצו לבית החולים, אלא שאחרי שכולם ברחו ממנו כולל מחבלי החמאס, אז הפציצו אותו מהאוויר.

משמע, מעשית, הם ישבו עם מטרה על החזה.

@יבגניפ

לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

אפילו המפלגה שלך ואתה לא דוגלים בטרנספר לכל הערבים. אתה לא מבין שיבוא היום שבו הם פשוט יבקשו ת"ז ישראלית? 

שיבקשו.

אין לי בעיה לתת אזרחות לכל אלה שאין להם במשפחה שלהם מחבלים, ומצהירים שהם ציוניים ובעד מדינת ישראל כבית לאומי לעם היהודי וילמדו לדבר עברית ואנגלית.

לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

שזה מה שהופך אותך לחלק מהבעיה. אתה מוכן להחריב את המדינה הזו כדי לפתור מה שאתה רואה בו בעית עומק. וכשאני מתלונן על זה, אתה עונה לי ב"אבל הערבים". ואני כל פעם מסביר לך שאני לא מצביע לאף אחד שמציע למפלגות ערביות מה שמציעים לנבחרי הציבור שלך.

אני חלק מהבעיה 🤣 לא מי שיצר בכוונת מכוון או במחדל את הסיטואציות שבהן אלפי או עשרות אלפי ערבים מרגישים בנוח לצאת לפרוע במשך ימים ביהודים, כי הם יהודים, לשרוף אותם חיים, לבצע בהם לינצ'ים, המשטרה נעלמת לבלי שוב, וכשאזרח מאוים יורה אז לוקחים לו את הנשק, ככה, שלא יוכל להתגונן חלילה.

יהודים לא יילכו כצאן לטבח, אתם משום מה מסרבים להפנים את האמת הפשוטה הזו, הגוש הפוליטי שלכם עושה הכל כדי להפריע ליהודים להתגונן, ואז אתם מופתעים שתגובת הנגד היא שרוצים לשבור את כל המחסומים שאתם יוצרים להתגוננות הזו.

אתה מסכים איתי שלפיד לפחות היה מציע לחד"ש-תע"ל לבוא לקואליציה? מה היה מציע להם? ביסקוויטים? כסף? אתם באמת חושבים שאפשר לקנות את טיבי בכסף? או את עודה? או תומא-סלימאן? באמת?

לפני 38 דקות, יבגניפ כתב:

גם לך לא יהיה כיף לחיות באיראן יהודית, גם אם רמת הפשיעה בה תרד ל-0. 

אני לא מחפש להגיע לרמת פשיעה 0.

אני מחפש לחזור למצב של מדינה חפצת חיים.

למשל כזו שבה בדואים מפחדים לפרוץ לבסיס צבאי כדי לגנוב נשק ותחמושת... (היי שדה תימן).

לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

ולא אני לא חושב שאנשים הקצינו לבן גביר בגלל השמאל. 

הם בטח לא הקצינו בגללו.

תתחילו לעשות רטרו, אחרת אין לכם סיכוי.

הנה מרצ באופן כמעט רשמי הלכה מהכנסת. פעם ראשונה בהיסטוריה המודרנית.

מפלגת העבודה שהייתה פעם מפלגת שלטון, 15 אלף קולות בערך מעל אחוז החסימה. אפילו לא מנדט.

כאילו לי לא אכפת, אל תלמדו, תמשיכו בדרך שלכם, נקבור את מרצ קבורת חמור, ואז את העבודה, נחזיר את שיטת המשפט לטרום-המהפכה החוקתית, מה שירחיק מהכנסת את כל רביעיית המוסקטרים של חד"ש, רע"מ, בל"ד ותע"ל, בהתאם לחוק יסוד הכנסת.

@SlowRide

לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

רק אם אתה חייל במקרה, אל תגיע במדים 🤣

באלעד ממש אין להם בעיה עם חיילים, הגעתי לשם כמה פעמים לפני ואחרי מילואים ישירות עם המדים.

@Lior_Django

לפני 33 דקות, Lior_Django כתב:

תפיסת בטחון של ילד בן 18 שמתגייס לקרבי  בתור משק ממטרות עולה מאות מונים על תפיסת בטחון של חרדי שלא מתגייס.

לא מדבר בכלל על אלופים וכו'.

רגע, אז עכשיו אנחנו מסכימים שיש להם תפיסת ביטחון.

רק שלדעתך היא לא שוות ערך לתפיסת הביטחון של אחרים - נכון?

@Gosser1860

לפני 25 דקות, Gosser1860 כתב:

האם יהיה כוח פוליטי מספיק גדול/חזק שיעמוד בלחץ ויצליח לעשות "ביבי של 2003"? אולי. ואולי לא. 

יכול להיות, אבל רק אם גוש "רק לא ביבי" יחליף את התזה שלו.

3 מפלגות גדולות שהן פחות-או-יותר ליברליות, פחות-או-יותר ימין כלכלי, ופחות-או-יותר מרכז מדיני.

הניואנסים בין הליכוד בראשות ביבי, יש עתיד בראשות לפיד, והמחנה הממלכתי בראשות גנץ, הם מינוריים למדי.

לתחושתי (בינתיים ממה שנחשף סביב הסכם הגז, ומשפט נתניהו, המימד החמישי וכו') עיקר החוסר הסכמה שם הוא מי מיליארדר מממן יותר טוב.

בשביל שיהיה כוח פוליטי מספיק גדול וחזק, הם צריכים להתנתק מהתזה של "רק לא ביבי", ולשתף פעולה עם הליכוד, ועם מי שחברי הליכוד בחרו לעמוד בראשם.

בעולם מושלם זה היה קורה אחרי פריימריס גם ביש עתיד ובמחנה הממלכתי.

ואז 3 אנשים, שכולם נבחרו ע"י חברי מפלגתם ומייצגים מפלגות דומות מאוד, צריכים לשתף פעולה.

לפני 29 דקות, Gosser1860 כתב:

אפשר גם לטעון כמו ליאור שהמצב יקרוס כלפי פנים, זו גם אפשרות. 

יש עוד אפשרויות, זו פשוט הכי סבירה להערכתי. בעיקר בהתחשבות בכך שגם היום חרדים עושים את התנועה לעבודה, לא כי הרב אמר להם, אלא כי הם רוצים חיים יותר טובים לילדים שלהם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...