Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחזוני אני רואה שר לענייני אינטרנט. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 32 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא באופן מובהק, כלומר המפלגות הערביות ממש אומרות שהמטרה שלהן להשמיד את הקונספט של בית לאומי לעם היהודי.

כן ברור. אבל במבחן התוצאה אני מניח שנראה יותר הגירה מישראל בשנים הקרובות, יותר הססנות של חברות זרות, לפחות בהייטקס, להשקיע פה, כנראה דעיכה כלכלית כלשהי שביבי לא יצליח לפתור כשהוא סוגר סופית את הדלת להשתלבות של החרדים בשוק העבודה של המאה ה-21.

זה dead end. אתה יכול לפנטז על רפורמות במערכת המשפט או איזו מכת מחץ לטרור. אבל בסופו של דבר בחרתם להוביל את המדינה הזו לסוף שלה. ואם לא לסוף אז להפיכתה למדינת דת דרג ת בערך.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

גוש של 4 מפלגות, עם 0 על סף אחוז החסימה, שונה מהותית מגוש של 8 מפלגות, עם 4-5 על אחוז החסימה (וזה עוד אחרי האיחוד של סער לתוך גנץ).

מעשית זה אומר שכל הקולות של מרצ ובל"ד לא נספרים, לא שווים כלום.

לסער היה מספיק שכל/מזל לתפוס לאן הרוחות נושבות והוא ניצל מהעניין, להבדיל מליברמן שנחלץ בעור שיניו ושקד שפעלה כמו deer in the headlights. התבלבלה לה תגובת ה-fight or flight והיא פשוט קפאה במקום.

לא יודע איך לנסח את זה בצורה שאיננה מוציאה אותי מיזוגן אבל הפספוס של מרצ/עבודה נראה כמו קטע קלאסי של שתי נשים בתפקידי ניהול שחשות מאיומות האחת מהשנייה רק בגלל שהאחרת היא גם אישה. בחיי שאני לא מיזוגן. נו, יש לזה מונח, אני בטוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 2 דקות, hans כתב:

לא יודע איך לנסח את זה בצורה שאיננה מוציאה אותי מיזוגן אבל הפספוס של מרצ/עבודה נראה כמו קטע קלאסי של שתי נשים בתפקידי ניהול שחשות מאיומות האחת מהשנייה רק בגלל שהאחרת היא גם אישה. בחיי שאני לא מיזוגן. נו, יש לזה מונח, אני בטוח.

זה דומה למה שהיה בין סמוטריץ ובן גביר בבחירות קודמות. רק שהפעם ביבי הצליח לאחד אותם ולפיד לא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, hans כתב:

בחיי שאני לא מיזוגן. נו, יש לזה מונח, אני בטוח.

ברור, שוביניסט.

#לאהתאפקתי

(אני צוחק!!)

• מצחיק 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

בחזוני אני רואה שר לענייני אינטרנט. 

ואז ישימו שם מישהו שלא יודע לתפעל מחשב

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 9 דקות, vadim6385 כתב:

ואז ישימו שם מישהו שלא יודע לתפעל מחשב

לא חושב שאתה זוכר אבל בשנות השמונים היה שר תקשורת חרדי שאפילו לא היתה לו טלויזיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זוכרים איזה מעצמת סייבר היינו כשדודי אמסלם היה שר הדיגיטל? אחח... 

יהיה קשה ליצחק גולדקנופף להתעלות על זה

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

תחזית: גנץ מזדחל לממשלת גוש ביבי (המלאה, כמובן) בתור עלה תאנה, מתוך קריאה לאחדות כאילו זה משפיע על משהו חוץ מהג'ובים - ובלי נבנה מה אחדות גורסת. הלוואי שהציונות הדתית תמנע את זה אבל בפועל זה ישרת אותם מצוין כשיצטרכו תירוצים בעתיד. 

אם גנץ לא יצא אפס (בספק גדול), אז עם ההישג של הציונות הדתית אני מקווה שהם ידרשו תיק בטחון / חוץ וכו', תכלס מגיע להם. בן גביר בביטחון הפנים וסמוטריץ בביטחון יכול להיות נסיון מעניין

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 2 דקות, oryo כתב:

בן גביר בביטחון הפנים וסמוטריץ בביטחון יכול להיות נסיון מעניין

שמע, אין לי ספק שהם יכשלו. אבל המחיר יכול להיות די גבוה. 

בינתיים, אגב, הם מבטיחים הדתה, הדתה ועוד קצת הדתה. אבי מעוז כבר הבטיח שלא תהייה תחבורה ציבורית בשבת. בשביל מה? הכי טוב תכנון מפוזר מוטה רכב פרטי. חינוך ליהדות וערכים גם יוריד את מספרי ההרוגים בתאונות הדרכים וגם ירפא את הסרטן של מי שחולה בגלל הזיהום.

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

ביבי מתמחה בלשים אנשים איפה שהם רוצים, כדי להציג אותם כנכשלים.

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

בינתיים, אגב, הם מבטיחים הדתה, הדתה ועוד קצת הדתה. אבי מעוז כבר הבטיח שלא תהייה תחבורה ציבורית בשבת. בשביל מה? הכי טוב תכנון מפוזר מוטה רכב פרטי. חינוך ליהדות וערכים גם יוריד את מספרי ההרוגים בתאונות הדרכים וגם ירפא את הסרטן של מי שחולה בגלל הזיהום.

זה מחיר קטן לשלם תמורת זה שכל הפלסטינים ייעלמו מפה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

@falouנכון, זו נקודת האופטימיות מבחינתי. אני מאוד מקווה שזה מה שיקרה גם הפעם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • תוכן חדש...