Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, eladns כתב:

אכאב לי להמשיך לראות את האנשים שמתראיינים בתוכנית חיסכון עם מעיין פארטי ויגידו שהם ממש במצוקה כלכלית

חייבים לעזור לעם

במקום ליילל שימכרו את מה שקנו בכסף שאין להם תוך הימור מסוכן שהתממש ויתחילו לחיות על סמך היכולות שלהם.

מי שמתחייב למשכנתא של 6000 שקל כשהההכנסה של הבית היא 16000 ועוד עושה את זה במסלולים משתנים כי "זה יותר זול היום אז מה אכפת לי מה יהיה מחר?" הוא מטומטם שקנה משהו שמעבר ליכולותיו.

רק מזכיר לך שלממשלה אים השפעה על הריבית. הנגיד הוא עצמאי לחלוטין בזה.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

הדיבורים על דיקטטורה קיימים כבר כמה שנים טובות.

לא שאני חושב שאנחנו בכיוון הנכון, רק שלא מאמין שאי פעם נגיע לדיקטטורה. 

ומישהו האמים בגרמניה של שנות השלושים או באירן של שנות השבעים שדברים יתגלגלו כמו שהתגלגלו?

רק תזכרו איך ירדו על חבר הכנסת שאמר שהוא מזהה תהליכים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
בתאריך 30.10.2022 בשעה 15:00, oryo כתב:

אלא משתמש פיקטיבי של פבל שדוחף טראפיק לשרשור

נראה לך(?!) שיש לי את הכוחות והזמן להשקיע כל כך?

• מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

הדיבורים על דיקטטורה קיימים כבר כמה שנים טובות.

לא שאני חושב שאנחנו בכיוון הנכון, רק שלא מאמין שאי פעם נגיע לדיקטטורה. 

הדיבורים על דיקטטורה נישלפו תמיד ועד כה השתמשו בהם בכדי לנגח דעה פוליטית של יריב כלשהו ולהציג אותו או את המצע שלו באור שלילי. זאת הייתה דמגוגיה בגרוש, לא יותר.

אני שוב אומר: תסתכלו על הכיוון הכללי של העם. העם בוחר כיוון מסוים.

מי שעולה עכשיו לשלטון או לקבוצת השלטון, לא עולה בכוח. הוא עולה בגלל שהעם, הרוב בעם, רוצה כך.

פורסם
לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

רק מזכיר לך שלממשלה אין השפעה על הריבית. הנגיד הוא עצמאי לחלוטין בזה

במציאות, גם הוא לא לגמרי עצמאי.

יש לריבית עוד השלכות חוץ מהחזרי המשכנתא. כשהון יכול לזרום פנימה והחוצה די בקלות הוא לא יכול להרשות לעצמו לפתוח פער ריביות משמעותי מול ארה״ב ואירופה.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אני אתן לך פה תשובה של ילד - הם התחילו.
השיח של פשיסטים, קיצוניים, שונאי נשים, הכל התחיל מהצד השמאלי.
תראה פה את התגובות - הגיע הזמן ללכת, חשוכים, נשים צריכות לפחד,  חילונים והומואים יירדפו ברחובות.  הזוי.
מתייחסים לסמוטריץ כאילו הוא שותה דם של ילדות בלילה. 

אני רק מזכיר ששני המנהיגים הבולטים של הימין היום היו שם בזמן אמת כשבגלל השיח המוקצן ירו בראש ממשלה. אחד מהם אפילו התגאה שהגיע לאוטו.

מה הזוי לך בתגובות כאן אני לא יודע גם. הדת היא הומופובית מטבעה. כמה זה משפיע על החברה מסביב נגזר מהכח שנותנים לה. כמו כל דבר אחר. ואני מזכיר שוב שאנחנו חיים במדינה היחידה בעולם המערבי שבה אין תחבורה ציבורית יום וחצי בשבוע ברוב הארץ, אך ורק בגלל הדת. ואני מזכיר שוב שהחרדים איימו בשנים האחרונות שברגע שיחזרו לשלטון יפגעו בכל בסממני החילוניות שיש היום, כמו מסחר בשבת. 

סמוטריץ׳ לא שותה דם של ילדות בלילה. הוא פשוט לא אדם ליברלי. הוא גם לא מתיימר להיות כזה. אני מבין שזה לא הדבר הכי חשוב בעולם עבור ציבור די גדול כאן, אבל זה מה שזה.

והשמאל נעלם גם בגלל ההקצנה של מרצ וחלקים בעבודה. אבל זה יותר מזה. מי שלא אהב את השינוים שלהם הלך להצביע לפיד וגם גנץ כבר לפני שנים. 30 ומשהו מנדטים למפלגות דתיות לא הגיעו מההקצנה של מוסי רז או משהו כזה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

ואני מזכיר שוב שהחרדים איימו בשנים האחרונות שברגע שיחזרו לשלטון יפגעו בכל בסממני החילוניות שיש היום, כמו מסחר בשבת. 

רשמתי פעם - כלב נובח לא נושך. כשאתה באופוזיציה קל לצעוק, כמו ההצעות לבטל את משפט נתניהו או לא יודע מה. כולם יודעים שזה לא יקרה.
הם כבר שיחררו הצהרות של "אנחנו לא נחפש לפגוע בשמאל", אז עכשיו אתה תאמין להם? 
בוא נראה אם באמת יפגעו בחילונים או לא לפני שקובעים שהם עוזרי הנאצים.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

והשמאל נעלם גם בגלל ההקצנה של מרצ וחלקים בעבודה. אבל זה יותר מזה. מי שלא אהב את השינוים שלהם הלך להצביע לפיד וגם גנץ כבר לפני שנים. 30 ומשהו מנדטים למפלגות דתיות לא הגיעו מההקצנה של מוסי רז או משהו כזה

לפיד וגנץ איבדו את זה כשהיו מוכנים להסתמך על המשותפת. זהו.

פורסם
לפני 24 דקות, ירחמיאל כתב:

הדיבורים על דיקטטורה נישלפו תמיד ועד כה השתמשו בהם בכדי לנגח דעה פוליטית של יריב כלשהו ולהציג אותו או את המצע שלו באור שלילי. זאת הייתה דמגוגיה בגרוש, לא יותר.

אני שוב אומר: תסתכלו על הכיוון הכללי של העם. העם בוחר כיוון מסוים.

מי שעולה עכשיו לשלטון או לקבוצת השלטון, לא עולה בכוח. הוא עולה בגלל שהעם, הרוב בעם, רוצה כך.

בזמנים קשים, בשעת משבר יש לאנשים נטיעה לחפש יד חזקה. מישהו שיבטיח להם סדר, שקט ובטחון כלכלי. כך היה בכל הזמנים. ברוסיה ב-1917, מוסוליני, היטלר, חומיני, פוטין. בכולם עם תמך. כך גם היום באירופה עליה של כוחו של ימין הקיצוני עד נאו-פשיסטי בגרמניה, צרפת, איטליה. ועכשיו גם אצלינו.  

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

זה כבר קרה. ש״ס פעלה אקטיבית כדי לצמצם את המסחר בשבתות בת״א. כמובן יש את עניין הכשרות בבתי החולים בפסח. בטח עוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באמת שלא קראתי הכול, ואני ממש לא בן אדם שפוליטיקה זורמות לו בדם, אבל

ראבק יש פה תגובות של הכול נשרף, ישראל לא חיה בואקום בעולם, כל אותם אנשים שנבחרים לא יכולים לעשות כל מה שהבטיחו, זה ידוע.

צר לי לבשר לכם, העולם זה לא גן של שושנים.

באמריקה הנאורה פרצו לקפיטול, פורצים לבתי נבחרים ושוברים ראשים. יש מדינות באמריקה שעדיף שתהיה בהם עדיין בגוון עור בהיר, או שתהיה סטרייט, נוצרי.

ההבדל שאמריקה כזאת גדולה שאפשר להעלם בה ולחיות במקומות ששום דבר כמעט לא משפיע מבחוץ.

אירופה גם נעשית ימנית. איטליה זו הדוגמא האחרונה.

בריטניה במצב פוליטי יותר דפוק משלנו, לא מצליחים לתפקד.

מי חושב שלעשות רילוקיישן יבטיח חיים טובים יותר?

באיזה שפה בדיוק?

ראבק!!! לפעמים בא לי לנער פה את האנשים שיצאו מהאדישות!!!.

תתחילו מהסביבה שלכם כלפי חוץ.

הנה קניתי בית, ראיתי כמה חודשיים וישר לועד, למה כי אני רוצה שהסביבה שלי תהיה טובה, לא לחכות לאחרים.

ערבים/חרדים. למי איכפת.

אני עובד גם איתם וגם איתם.

באמת ישראל זה טעם נרכש, עם פוליטיקאים עלובים.

מה שטוב פה זה האנשים, אלו שיכולים להסתכל מעבר לסיסמאות.

• אהבתי 6

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 28 דקות, mikyl כתב:

בזמנים קשים, בשעת משבר יש לאנשים נטיעה לחפש יד חזקה. מישהו שיבטיח להם סדר, שקט ובטחון כלכלי. כך היה בכל הזמנים. ברוסיה ב-1917, מוסוליני, היטלר, חומיני, פוטין. בכולם עם תמך. כך גם היום באירופה עליה של כוחו של ימין הקיצוני עד נאו-פשיסטי בגרמניה, צרפת, איטליה. ועכשיו גם אצלינו.  

זה הסבר שמחפש את המטבע מתחת לפנס. לדעתי אצלנו תהליכים שונים הובילו ומובילים לתוצאה הזו. בעיקר שחרור השד היהודי המשיחי מהבקבוק בשנת 67 + הדמוגרפיה. אלה מתקיימים במנותק מהמשברים שיש או שאין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם פוגעים בחילונים בזה שהם מונעים מהציבור שלהם לימודי ליבה ואפשרויות תעסוקה. 

זה לא רק העניין הדתי, זה הכל ביחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, לירון .ה. כתב:

באמריקה הנאורה פרצו לקפיטול, פורצים לבתי נבחרים ושוברים ראשים. יש מדינות באמריקה שעדיף שתהיה בהם עדיין בגוון עור בהיר, או שתהיה סטרייט, נוצרי.

זה כי 'אמריקה' לא באמת נאורה והיא לא דוגמא טובה למדינה שמתנהלת טוב או במצב טוב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

רשמתי פעם - כלב נובח לא נושך. כשאתה באופוזיציה קל לצעוק, כמו ההצעות לבטל את משפט נתניהו או לא יודע מה. כולם יודעים שזה לא יקרה.
הם כבר שיחררו הצהרות של "אנחנו לא נחפש לפגוע בשמאל", אז עכשיו אתה תאמין להם? 

לפיד וגנץ איבדו את זה כשהיו מוכנים להסתמך על המשותפת. זהו.

לדעתי אתה שאנן יתר על המידה. אתה עדיין משוכנע שהכל פוליטיקה ושאפשר בעקרון להקים מחר בבוקר ממשלה חילונית לגמרי, אם רק הפוליטיקאים יסכימו לכך.

אני חושב, כמו אחרים פה, שאתמול נפל דבר, זה לא הפוליטיקה, הייתה הכרעה ברורה מאוד לגבי צביון המדינה. הלאומיות החילונית הישראלית הובסה סופית, הכיוון הכללי הוא שלטון דתי סמכותני ושבטי כששלטון החוק הוא רק למראית עין, בקיצור מדינה מזרח-תיכונית לכל דבר ועניין. כאמור, זה לא בגלל מוסי רז ולא בגלל מירב מיכאלי והשטויות שלהם. העם אמר את דברו בקול ברור מאוד.

אם אתה דתי, מברוכ. אם אתה חילוני, מתישהו הדבר הזה ינשוך גם אותך בתחת. ממליץ לך לחשוב ולגבש איפה הקווים האדומים שלך שאחריהם גם אתה תתחיל לדאוג.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

זה כי 'אמריקה' לא באמת נאורה והיא לא דוגמא טובה למדינה שמתנהלת טוב או במצב טוב.

נכון, אבל פה זה המלכה, וככה אנשים פה תופסים אותה.

יש לי 2 בניי דודים שעברו לשם והילדים נולדו שם. ונם לא יחזרו

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...