Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה שלי לערבים ישראלים, יש להם אזרחות ולכן זאת מלחמת אזרחים.

אלה שהציתו צמיגים, עשו לינץ ביהודים בשטחי מדינת ישראל ואפילו במדינת תל אביב.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

מדינת ישראל לא תהפוך למדינת הלכה, היא תמשיך לגדול ולהתפתח

היא לא. סורי, לא בכיוון של לריב והלתנגח איתך. פשוט אני חושב שלכולנו יש איזו נטייה פנימית לצפות לניסים ולזה שבעיות פשוט יפתרו מעצמן איכשהו. והן לא. הבחירות משקפות את הדמוגרפיה יחד עם ההעדפה של יהודים ימניים לא דתיים למסור את השלטון לדתיים חרדים מתוך הנחה שזה יביא בטחון. ישראל דתית כנראה יכולה להתפתח כלכלית וגם לגדול, תוך כמובן נסיגה ברורה בכל מה שקשור לזכויות הפרט אפילו לסטרייטים יהודים ממוצעים. ישראל חרדית לא. 

הממשלה שביבי יקים עכשיו תקבע את הכיוון הזה עוד קצת. כי הוא פשוט ישלם לחרדים כמו שהם רוצים. ובתמורה, סורי, הם פשוט ימשיכו להתרבות. 

ונמשיך לחיות בכיף (מישהו רוצה לבוא במקרה לאימון במילואים שבוע הבא?). כל אחד יעשה מה שבא לו והכל יהיה בסדר, לא צריך לחשוב שמחר בבוקר המדינה נשרפת וכל מי שחילוני ייתלה מעץ.

לצערי אני מוכן להתערב איתך כבר מעכשיו שאם הממשלה תהייה ליכוד, חרדים ובן גביר - הם לא יתלו שמאלנים על העץ, אבל הם לחלוטין יפעלו כדי לפגוע בחופש שלי והסביבה שלי מדת. וזה אומר, למשל, הפסקה של שירותי תחבורה ציבורית בגוש דן בשבתות והפסקת המסחר (משהו שהחרדים וסמוטריץ' כבר רצו לעשות בעבר). וזה עוד בדברים הקטנים.

בקטע הפוליטי (וחרא על כולם שם בעקרון) - הסיבה שהשמאל מפסיד (גם בבחירות הקודמות אגב, פשוט עשו קומבינה על הימין) זה כי הוא איבד את הדרך.

השמאל נשתה על ידי יאיר לפיד ואחר כך על ידי גנץ. כמובן, למפלגות השמאל ההיסטוריות יש אחריות ברורה על זה. בעבודה עשו כמעט כל מה שאפשר במשך שנים כדי להבריח את הבייס שלהם. וכנראה גם מרצ (למען האמת לא עוקב אחריהם יותר מדי כבר כמה שנים).

מה שמסקרן אותי כרגע זה למי אם בכלל הצביעו הערבים. 2 מפלגות ערביות מתחת לאחוז החסימה אומר שאו שהם לא הצביעו מספיק, או שהם נתנו קולות למפלגות יהודיות. גם זה משהו.

נ.ב. בפן האופטימי, @m3x7r3m3אני יודע שתראה את ההודעה שלי בסוף אחרי שתעבור ותצטט את ה-70 הודעות שפורסמו כאן במהלך הלילה. אבל אם במקרה לא - אז אל. בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, rev-Match כתב:

המדינה הזאת קמה על בסיס רקוב, הגיעו לפה אנשים שעברו שואה ולא התביישו להעביר עולים אחרים לא פחות משואה, זרקו אותם כבשר תותחים בגבולות ואמרו - תשרדו.

מי שחזר לקחו לו את תלושי האוכל.

משפחות אשכנזיות פונו ממעברות בחסות החושך אחרי חודשים בודדים כאשר את המזרחים תקעו שם במשך שנים.

הדור הזה עדיין חי וזוכר, יש בינינו אנשים שאת האח/אחות שלהם העלימו שניה אחרי הלידה.

מה אתם מצפים?

אתם יכולים לקרוא להם טיפשים, זה לא ישנה הרבה.

גם בעיני למדינה הזאת אין עתיד, לפחות בלי מלחמה פנימית, זה יקרה ואז יהיה שקט לעוד עשור.

אבא שלי עם כל המשפחה שלו הגיעו למעברות.

אבא שלי הגיע בגיל 13 לבד עם אחותו הקטנה (בת 9) ודבר ראשון שעשו הפרידו אותם ושלחו אותם כל אחד לקיבוץ אחר. אחרי 3 חודשים ששאר המשפחה הגיעה למעברה למחרת סבתא שלי שלא ידעה מילה בעברית ולא הכירה כלום התחילה לחפש אותם ולקח לה 4 ימים לאתר אותם ומשם כל המשפחה (7 נפשות) התאחדו באוהל במעברה.

רק שהם לא ישבו לבכות על מר גורלם אלא יצאו לעבוד ובנו את עצמם מאפס. תוך שנתיים הם קנו בית בנווה משכן ואחר כך ברמת גן בלי טובות של אף אחד.

כשאתה מדבר על ניצולי השואה בכזה זלזול אתה צריך לזכור שהאנשים האלה הגיע בלי כלום אחרי שאיבדו את כל מה שהיה להם וכל מה שהכירו ובעשר אצבעות בנו פה מדינה מכלום וכנגד כל הסיכויים. נכון שלא הכל היה ורוד ושנאלצו לקבל החלטות לא פשוטות כדי לשרוד אבל בזכותם המדינה הזו קיימת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, rev-Match כתב:

הכוונה שלי לערבים ישראלים, יש להם אזרחות ולכן זאת מלחמת אזרחים.

אלה שהציתו צמיגים, עשו לינץ ביהודים בשטחי מדינת ישראל ואפילו במדינת תל אביב.

אתה יודע כמה ערבים יש במדינת ישראל וכמה השתתפו במהומות?

עדיין לא הגענו למלחמת אזרחים...

בלי קשר מי שלא משלה את עצמו יודע שהדבר היחיד שמשאיר אותך בשלטון פה זה שאתה מחזיק בכוח. לא אף דבר אחר. בלי הכוח הערבים היו עולים עליך כי הם לא יודעים שום דבר אחר.

אני פשוט לא ילד בן 20 שיקשיב לסיסמאות ריקות מתוכן של עבריין פשיסט.

אני גם לא מוכן שאדם שנכשל בטיפול בבעיה שאתה מדבר עליה במשך יותר מ-10 שנים בשלטון ובתקופתו קרו המאורעות הללו יחזור לשלטון. אה הוא גם מושחת…

אני מעדיף שמישהו אחר יוביל.

אבל אתה? אתה מדבר על אירועים שקרו או לא קרו לפני 60-70 שנה. כפי שאמרתי, אתה לא חושב…

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 44 דקות, RK כתב:

אבל ניצחון של מפלגות קיצוניות יחסית (הציונות הדתית במתכונתה הנוכחית) הוא תופעה חולפת וברגע שייווכח שמדינית הם לא מסוגלים לעמוד ברוב מה שדיברו עליו, קרנן תדעך

הבעיה היא לא שיש ממשלה עם מפלגות קיצוניות אלא שהמפלגות האלה הן הרוב המוחלט בקואליציה הזו. הליכוד הוא הגוש הקטן יותר בממשלה.

עכשיו בוא נעשה ניסוי. זו הקואליצה ונראה אותך מצליח לשבץ 50% מהשרים עם מינימום נזק לאדם החילוני החופשי הממוצע (בוא נקצין ונגיד אפילו הליכודניק הממוצע). קח בחשבון שהציונות הדתית צריכה לקבל לפחות 30% מהתיקים הבכירים, ש"ס עוד 20% ויהדות התורה עוד 10%.

מה שנעלם בבחירות האלה יותר מהשמאל הקלאסי זה הימין החילוני והדתי מתון שיוצג פעם על ידי מולדת, צומת, מפד"ל ועוד.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

כשאתה מדבר על ניצולי השואה בכזה זלזול אתה צריך לזכור שהאנשים האלה הגיע בלי כלום אחרי שאיבדו את כל מה שהיה להם וכל מה שהכירו ובעשר אצבעות בנו פה מדינה מכלום וכנגד כל הסיכויים. נכון שלא הכל היה ורוד ושנאלצו לקבל החלטות לא פשוטות כדי לשרוד אבל בזכותם המדינה הזו קיימת.

לא מדבר בזלזול, תפסיק לקרוא בין השורות.

הם לא בנו את המדינה לבד, בנו את המדינה על הגב  של הרבה יהודים "פחות טובים" מהם.

פורסם
לפני 1 דקה, Lior_Django כתב:

הייתי ממתין.

הקולות ברהט אשכרה לא נספרו 🤔

רהט זה רע"מ, לא בל"ד.
אם בל"ד לא עוברים הנצחון של ביבי. אם עוברים חוזרים לתיקו כנראה.  
מבחינת מנדטים גם רע"מ וגם מרצ יכולים לעבור.

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, RK כתב:

אבל ניצחון של מפלגות קיצוניות יחסית (הציונות הדתית במתכונתה הנוכחית) הוא תופעה חולפת וברגע שייווכח שמדינית הם לא מסוגלים לעמוד ברוב מה שדיברו עליו, קרנן תדעך.

מקווה שאתה צודק. משהו שאני מנסה להגיד לעצמי גם, וכבר ראינו את זה בעבר. ולביבי גם יש יכולת פנומנלית לתת לאנשים תפקידים שבהם יש להם סיכוי טוב להכשל. אולי גם זה יעזור.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

רהט זה רע"מ, לא בל"ד.
אם בל"ד לא עוברים הנצחון של ביבי. אם עוברים חוזרים לתיקו כנראה.  
מבחינת מנדטים גם רע"מ וגם מרצ יכולים לעבור.

בלד זה האסירים..

מרץ עוד לא תעבור בסוף.

פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אחלק את התגובה ל-2, קודם כל אזרחי (היותר חשוב מבחינתי) ואז פוליטי.
מדינת ישראל לא תהפוך למדינת הלכה, היא תמשיך לגדול ולהתפתח. אם כבר זה שיש אפשרות לממשלה של ליכוד-ציונות דתית-חרדים זה מה שיבלום את ביבי, כי כולם יודעים שאין לו ביצים לעשות מהלכים רציניים, הוא סתם נובח. 

זו לא ממשלת ימין חרדים אלא ממשלת חרדים משיחיים ימין. הימין החילוני והמסורתי הוא מיעוט בה.

יבגני, פרקש ועוד הרבה שמאלנים טובים (שאני לא מסכים איתם על הדרך הפוליטית אבל זה בסדר) יישארו פה ונמשיך לחיות בכיף (מישהו רוצה לבוא במקרה לאימון במילואים שבוע הבא?). כל אחד יעשה מה שבא לו והכל יהיה בסדר, לא צריך לחשוב שמחר בבוקר המדינה נשרפת וכל מי שחילוני ייתלה מעץ. בסופו של דבר הצמיחה המטורפת של המדינה קרתה כשהחרדים היו בשלטון והם לא כל כך הפריעו (אפילו היה שר הומו, תראו מה זה..).

זו לא אותה הממשלה. יותר מחצי מהקואליציה המסתמנת רוצה מדינת הלכה.

גם היום אני לא עושה מה שבא לי בנושאי דת וזה הולך להחמיר. הרי בשביל זה הם רצו ולא בשביל לקדם מדיניות שונה ממה שהם מאמינים.

ולגבי השר ההומו, במה הוא הצליח לקדם את הקהילה הלהטבית?

אם מישהו רוצה לעזוב זאת זכותו, אבל זה לא הופך אותו ליותר טוב/משכיל/לא יודע מה.

שוטרים, רופאים, מורים, עובדים סוציאלים (נכתב בלשון זכר אבל מיועד לשני המינים, שמירב מיכאלי לא תסקול אותי).
אוכלוסיות מדהימות שלא יכולות לבצע הגירה למדינה מתקדמת כמוך, אבל מדובר בישראלים שנותנים את התחת (וחלקם את החיים) כדי שהמדינה תוכל להמשיך להתפתח. ונחש מה, כנראה שחלק גדול מהם הצביע לביבי או בן גביר.

קודם כל הם יכולים לעזוב בלי בעיה. איזו בעיה יש לאדם לא מקצועי להרויח משכורת של שוטר מעבר לים וכמה קשה לאקדמאי עם ראש להרויח משכורת של מורה (ויש ביקוש לא קטן למורים לעברית בחו"ל).

ולגבי חלק גדול מהם הצביע לבן גביר או ביבי, יש לך בעיה קשה עם לימודי ליבה. שניהם יחד זה 45 מנדטים מתוך   120 אז איך רוב?

בקטע הפוליטי (וחרא על כולם שם בעקרון) - הסיבה שהשמאל מפסיד (גם בבחירות הקודמות אגב, פשוט עשו קומבינה על הימין) זה כי הוא איבד את הדרך.

כל הדרך אמרתי שתהיה הכרעה כי אין מסיכות יותר, בגלל זה ליברמן על 4 מנדטים ולא 6-7 כמו תמיד, האיחוד של גנץ-סער-אייזנקוט הגיע ל-12 ולא ל-14 או 15. או ימין-חרדים או שמאל-ערבים.
ממנהיגים שאכפת להם מהצביון היהודי של המדינה הם עברו למנהיגים שאומרים שאנטישמיות זאת שנאה גלובלית, שלא יודעים שבכיפור לא מניחים תפילין, ושמקווים שבל"ד (עזמי בשארה, אבו שחאדה וכל אלה כן? לא מנסור עבאס הדובון אכפת לי) יעברו כדי למנוע נצחון מבנימין נתניהו (יוצא סיירת מטכל ואח שכול).  רוצים למנוע מהחרדים גישה לשלטון? שגנץ ולפיד ייכנסו עם ביבי לממשלה. לא רוטציה לא עמייאת, אחד ראש ממשלה האחרים שרים.

אלטרנטיבה ציונית הולמת. לא מישהו שמכניס את אבו מאזן לראש העין אחרי שהעביר משכורת למחבלים, או מתפלל לבל"ד.

תביא מישהו נורמלי עם קווים ברורים ואני אצביע לו בעצמי. 
לפיד שקרן וחרטטן.

מעדיף בכל יום בהיר שר ביטחון שמנהל מו"מ עם הנציג בצד השני משר כלשהו עם תמונה של כהנא בסלון.

פורסם
לפני 11 דקות, rev-Match כתב:

לא מדבר בזלזול, תפסיק לקרוא בין השורות.

הם לא בנו את המדינה לבד, בנו את המדינה על הגב  של הרבה יהודים "פחות טובים" מהם.

כשאתה מאשים אותם בצורה כזו זה זלזול.

מציע לך לדבר עם "לא מזרחיים" שעלו בשנות החמישים ותראה שהם קיבלו יחס דומה ל"מזרחיים".

פורסם

אנשים חושבים שלראש ממשלה בזמן הקרוב יהיה כיף.

משבר נדלני בסין, באוסטרליה.

אינפלציה שתחזור בעוד חודשיים שלושה.

העולם משהק והממשלות לא יכולות לעשות הרבה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

זו לא ממשלת ימין חרדים אלא ממשלת חרדים משיחיים ימין. הימין החילוני והמסורתי הוא מיעוט בה.

טוב.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

זו לא אותה הממשלה. יותר מחצי מהקואליציה המסתמנת רוצה מדינת הלכה.

גם היום אני לא עושה מה שבא לי בנושאי דת וזה הולך להחמיר. הרי בשביל זה הם רצו ולא בשביל לקדם מדיניות שונה ממה שהם מאמינים.

טוב.

ולגבי חלק גדול מהם הצביע לבן גביר או ביבי, יש לך בעיה קשה עם לימודי ליבה. שניהם יחד זה 45 מנדטים מתוך   120 אז איך רוב?

תנסח את זה מחדש ותשאל שוב.

מעדיף בכל יום בהיר שר ביטחון שמנהל מו"מ עם הנציג בצד השני משר כלשהו עם תמונה של כהנא בסלון.

אתה מתכוון מנהל משא ומתן עם מחבל שתומך בהמשך פיגועים בזמן שהוא נכנס לקפה במדינה בה הוא מנסה לפגוע.
מה שנקרא - לוזריות.

שוב הודעה מלאה בשנאה סתם.

שוב הודעה מלאה 

• תוכן חדש...