Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, MZN כתב:

דווקא עכשיו יזיזו אותו? הימור מטורף לגמרי.. למה שדווקא עכשיו הוא יזוז? יכול להקים לעצמו ממשלת היחלצות מהמשפט בקלות, מה אכפת לו מה בן גביר רוצה?  

כי ביבי לא ימין.
לא מתאים לו אכיפה בדרום, לא מתאים לו חיסול מחבלים (וגם בשמאל אין כרגע מישהו שזה מתאים לו).

לפני 6 דקות, MZN כתב:

יכלו להזיז אותו מזמן ולחסוך 4 מערכות בחירות בערך, להקים אחלה ממשלה בלי קיצוניים מאף צד, לא קרה. כשניסיתי לשאול למה זה לא קורה את הליכודניקים שאני מכיר, אמרו כי הליכוד בחר בביבי, ועם זה עד הסוף. אין דבר כזה בלעדיו.

כי שאלת 10, 15, לא מיליון+ מצביעים.
יש גם המון ליכודניקים שיחזרו כשהוא יילך, ואנשים כמו ישראל כץ, ברקת ועוד יודעים את זה.

לפני 7 דקות, MZN כתב:

לנושא השני, קיצון מושך קיצון, אתה צודק. זה לא פלא שדווקא עכשיו בן גביר עלה ככה. מי התחיל בקיצוניות? לא יודע, אי אפשר להגיד שדווקא השמאל. אבל מה זה משנה? הקיצון נהיה מיינסטרים, לכאן ולכאן. 

אני אתן לך פה תשובה של ילד - הם התחילו.
השיח של פשיסטים, קיצוניים, שונאי נשים, הכל התחיל מהצד השמאלי.
תראה פה את התגובות - הגיע הזמן ללכת, חשוכים, נשים צריכות לפחד,  חילונים והומואים יירדפו ברחובות.  הזוי.
מתייחסים לסמוטריץ כאילו הוא שותה דם של ילדות בלילה. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, vadim6385 כתב:

אז מי ישרת?

אתה כמובן, ב"התנדבות". אחרי שתעבוד 300 שעות בחודש כמובן ותשלם 50% מס הכנסה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, eladns כתב:

מה אתה רוצה שאני אגיד?

שנה אחת שלא היה בשלטון והרגשנו את זה ממש בכיס.

אם היית בוחר לעבוד היית מרגיש את זה בכיס לטובה.

אתם גרים במרכז ולא מבינים מה עובר על תושבי ירושלים וים המלח ולכן ההתנגחות הזאת תימשך לנצח.

אני לא גר במרכז ומגיע לכל הארץ (כולל ים המלח, ירושלים כולל המזרחית, ואדי ערה ויוש). המצב השתפר בשנה האחרונה כי סוף סוף התחילה אכיפה. עוד רחוק מלהיות סביר אבל לפחות יש שיפור.

כירושלמי לפני 12 שנים יכולת לנסוע חופשי לים המלח ומה שאתה מתאר לא היה אז הממשלה הנוכחית הביאה את זה או זו שלפניה?

כולי תיקווה שבאמת יהיה שר ביטחון פנים עם ביצים שיתן יד חופשית לשוטרים והשקט יחזור על כנו.

יש להם יד חופשית רק שאין שוטרים באדיבות ממשלות הימין.

ולסיום, אם בחרת לחיות כמו טפיל אל תצפה ליחס שונה מזה שטפיל מקבל. לא רוצים לפרנס אותך, לא מוכנים למות בשבילך ולא מוכנים להתקפל בשבילך.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

השיח של פשיסטים, קיצוניים, שונאי נשים, הכל התחיל מהצד השמאלי

רק ציטטנו את הנבחרים של הימין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

אתה כמובן, בהתנדבות כמובן בשעות שאחרי העבודה.

לא אם אבוא לירושלים להתפלל יחד עם אלעד.

רק אקפוץ לטיב טעם בדרך להביא קצת בייקון ושרימפס.

לפני 22 דקות, eladns כתב:

כולי תיקווה שבאמת יהיה שר ביטחון פנים עם ביצים שיתן יד חופשית לשוטרים והשקט יחזור על כנו

ואם השוטרים יביאו להרביץ לך ולסחוט ממך כסף וטובות הנאה בתירוץ שקר כלשהו?

אתה יודע, זה יותר קרוב להם.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים אתה יותר ממוזמן.

אין מצווה גדולה כהכנסת אורחים. אשמח מאוד מאוד

image.thumb.png.98d56e80a526bb2fd2dc058abe062e94.png

הנה עוד איש מוזר. שיחיה בירושלים חודש אחד ונדבר.

אני מקווה מאוד שיעזוב את הארץ הזאת ויפה שעה אחת קודם.

לא סבלתי אותו מרגע ראשון.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

עליית המחירים לא קשורה לממשלה האחרונה בבלעדיות.

זה כל החלוקת כספים והריבית אפס שהייתה פה.

הכל מתפוצץ עכשיו.

מכיר את סין?

תעשה חיפוש איזה שיט הולך שם.

פורסם

אהלן.
אני מעולם לא הבעתי דעתי כאן בפרט ובפוליטיקה בכלל.

רק אגיד שלדעתי ודעתי בלבד, היום הוא היום של תחילת הסוף של המתכונת אותה אנו מכירים כמדינת ישראל, הבית של העם היהודי באשר הוא על כל הפרשנות הדמוקרטית, קבלת האחר, ללא הבדלי דת, צבע, מין וכו' וכו'. לא רוצה שזה ישמע דרקוני או דרמטי כי איני דמגוג, רק מציין עובדה.
אני כבר לא צעיר, ולמדתי עם השנים שעל כל מיקרה יש להסתכל דרך ראי ההיסטוריה.

זה לא יקרה השנה, גם לא בעוד 5 שנים ולא ניתן לנבא מה יהיה בעוד 20 או 50 שנים, אבל התהליך האיטי התחיל וזה יקרה. לבסוף.

אנו עדים לשינוי כיוון חד מאד בעם שלנו. יותר ויותר אנשים רוצים להתנער מהצביון הסבלני, סובלני והדמוקרטי. אנו עדים ליותר ויותר אלימות, פיזית ומילולית בבניין הנבחרים שלנו ובהתנהגות וההתבטאות של נבחרי עם, דברים שפעם לא היו עוברים מסך (או רדיו...) ואף אחד לא העז להתבטא כך. אותם אנשים מתחבאים מאחורי תירוצים של שמאל, ימין או השקפות פוליטיות כאלה ואחרות, אבל מדובר בעצם בהשקפת עולמם באשר היא. לעניות דעתי אין יותר שמאל או ימין בישראל. יש מספר גופים (מפלגות) שמפעילות יותר ויותר אלימות לקידום האינטרסים שלהם, יותר ויותר מפלגות לא מתביישות להעמיד בראשן עבריינים מורשעים.

הענין הוא שבדמוקרטיה הרוב הוא שקובע, ואם הרוב החליט מה שהחליט ואני לאו דווקא מדבר על בנימין נתניהו, אז אין לנו עוד הרבה מה לעשות. 
זהו הכיוון שאני מדבר עליו, שקורה כאן בעם והעם הוא זה שהחליט. אין לזה קשר לימין או לשמאל. תסתכלו על התמונה מרחוק, קחו צעד אחורה ותסתכלו מה קורה כאן כשאתם נעזרים בהיסטוריה. התהליך התניע ויושלם בעוד כמה שנים. לטוב ובעיקר לרע.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, Mech Morphix כתב:

סלח לי אין מצב שזו רמת ההבנה שלך, מה תגיד אם הריבית לא חוזרת ל0 עכשיו?

אכאב לי להמשיך לראות את האנשים שמתראיינים בתוכנית חיסכון עם מעיין פארטי ויגידו שהם ממש במצוקה כלכלית

חייבים לעזור לעם

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אגיד רק ואוסיף, שבדרך כלל המצב הוא כזה:
מדמוקרטיה אפשר לעבור לדיקטטורה.
מדיקטטורה אי אפשר לעבור לדמוקרטיה.
ולפני שיקפצו לי עם דוגמאות שסותרות את הנ"ל - אני כמובן מכליל ומדבר על ה- בדרך כלל, לא על דוגמאות קיצון, כן?

פורסם (נערך)

ירחמיאל למה לדבר על דברים לא מעניינים. העיקר שהם יעיפו מפה את הערבים! אה סליחה מחבלים!

לפני 6 דקות, eladns כתב:

אכאב לי להמשיך לראות את האנשים שמתראיינים בתוכנית חיסכון עם מעיין פארטי ויגידו שהם ממש במצוקה כלכלית

חייבים לעזור לעם

אולי במקום לראות טלויזיה עד לרמה שאתה יודע איך קוראים למגישים ב"תוכנית חסכון" תילך לעבוד? כן כן אני יודע שיש מערכת שגורמת לך להגיע למסקנה שעבודה לא משתלמת אבל איפה הבושה? מזמן הורדת אותה באסלה אני מבין, לא נישאר שם איזה קמצוץ בושה אולי מאלעד הישן? משהו שטיפטף על המכסה?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

ירחמיאל למה לדבר על דברים לא מעניינים. העיקר שהם יעיפו מפה את הערבים! אה סליחה מחבלים!

אולי במקום לראות טלויזיה עד לרמה שאתה יודע איך קוראים למגישים ב"תוכנית חסכון" תילך לעבוד? כן כן אני יודע שיש מערכת שגורמת לך להגיע למסקנה שעבודה לא משתלמת אבל איפה הבושה? מזמן הורדת אותה באסלה אני מבין, לא נישאר שם איזה קמצוץ בושה אולי מאלעד הישן?

אתה מחמיץ את הפואנטה.
לדעתי אין מה ללהג מיליון סיפורים ומצבים "אישיים", כגון השוטר יבוא לדרוש שוחד, המילקי התייקר וכו' וכו'. עזוב אותך רגע מכל ההתלהמויות הקטנות ומיליון המצבים ההיפותטיים שמציגים כאן.
קח צעד אחורה ותסתכל על כל התמונה. מה אתה רואה? בהתחשב כמובן בזה שאתה יודע ומכיר את ההיסטוריה של המדינה. תדמיין מצב שאין שמאל, ימין וכו'.
מה אתה רואה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדיבורים על דיקטטורה קיימים כבר כמה שנים טובות.

לא שאני חושב שאנחנו בכיוון הנכון, רק שלא מאמין שאי פעם נגיע לדיקטטורה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...