Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, ירחמיאל כתב:

מדיקטטורה אי אפשר לעבור לדמוקרטיה.

דווקא אפשר, כמעט כל המדינות הדמוקרטיות בעולם (אלה שלא הוקמו מראש בתור דמוקרטיות) עברו מדיקטטורה כזאת או אחרת, רובן במאה ה20.

דוגמאות הכי טריות - טיוואן, דר' קוריאה, מדינות מזרח אירופה, גאנה.

גם ישראל - היא דמוקרטיה מאוד מבוססת, אם יהיה מעבר לאוטוקרטיה הוא יהיה הדרגתי, ייקח דור או שניים.

לא אומר שזה לא יכול לקרות, אבל הוא לא יקרה במכה.

חוץ מזה, מעבר מהיר לדיקטטורה יכול לקרות בשני מקרים:

א) פשיטת רגל כלכלית של מוסדות המדינה (דוגמא - רפובליקת ויימאר).

ב) מתגלה משאב שמגמד את ההכנסות מהמיסים של אזרחים, ואז למשטר לא שווה להמשיך להשקיע באזרחים.

לשמחתנו עדיין לא קרה פה לא זה ולא זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיתחילו להעביר פה חוקים שמקטינים את חופש הביטוי זה סימן שצריך להתחיל לבדוק אופציות . בינתיים זה לא נראה קרוב.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, MZN כתב:

מרמטכלים, אלופים, מפקדי סיירת מטכל לאוסף משתמטים. קראתי איפשהו שחוץ מבליכוד אין אחד שסיים שירות צבאי מלא, אחד.. מכל שאר מפלגות הקואליציה.

צאו מהפוזיציה הזו שמי שהצליח במערכת צבאית הוא הוא ואין בלתו ראוי לנהל מערכות אזרחיות. 

השיטה הזו מתאימה למדינות קומונסטיות ונחשלות שכל היום מתפארות בצבא שלהם במצעדים מופרכים. עם ראשי ממשלה שהולכים כח חייהם עם מדים בהתלהבות.

בשביל להיות ח"כ טוב ואפילו שר או ראש ממשלה אין שום חובה שבקורות חיים תהיה שורה של שירות צבאי משמעותי.

• אהבתי 6
פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

שיתחילו להעביר פה חוקים שמקטינים את חופש הביטוי זה סימן שצריך להתחיל לבדוק אופציות . בינתיים זה לא נראה קרוב.

לא רק זה, גם חופש התארגנות, חופש הפולחן, שלטון החוק, זכות בחירה ועוד.

לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

צאו מהפוזיציה הזו שמי שהצליח במערכת צבאית הוא הוא ואין בלתו ראוי לנהל מערכות אזרחיות.

מסכים.

לתת לאנשי צבא לנהל מדינה זה רע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

סמוטריץ׳ לא שותה דם של ילדות בלילה. הוא פשוט לא אדם ליברלי. הוא גם לא מתיימר להיות כזה. אני מבין שזה לא הדבר הכי חשוב בעולם עבור ציבור די גדול כאן, אבל זה מה שזה.

הבעיה שלך מתחילה שהחלטת שהטוב המוחלט הוא ליברליות ללא שום רסן .

ועכשיו לפי זה אתה מחלק צינים לנבחרי הציבור. אז לא! הכל נתון לויכוח ויש חלקים אדירים מהעם שרוצים ומעריכים יותר שמרנות ודווקא בשל כך הם תומכים במפלגות כאלו.

לך זה פחות מתאים סבבה. יש אחרים שממש רוצים שזה יהיה כך.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

השיטה הזו מתאימה למדינות קומונסטיות ונחשלות שכל היום מתפארות בצבא שלהם במצעדים מופרכים. עם ראשי ממשלה שהולכים כח חייהם עם מדים בהתלהבות.

בשביל להיות ח"כ טוב ואפילו שר או ראש ממשלה אין שום חובה שבקורות חיים תהיה שורה של שירות צבאי משמעותי.

אני אישית מאוד נגד אנשי צבא בפוליטיקה, לראייה המלחמה של גנץ על הפנסיות התקציביות הלא חוקיות שהרמטכל עשה. דואגים לרפד כיסים לחברים שלהם.

אבל על טיקט ביטחוני? אחד משתמט שאיים להגיע לראש הממשלה לשעבר ( שבסוף נרצח ) ועוד אחד ששירת יומיים וחצי ואומר שהוא גאה בתמונה שלו במדי השבס, עליהם אתה מפקיד את בטחון הפנים? 

זה מביך, ולא רק הבחירות. הזלזול ברשת בגנץ, בבר לב, סגלוביץ׳.. אתה יודע ששמעתי קרוב משפחה מתבאס שאמנון אברומביץ׳ לא נשרף כולו? שהמדליות שברק קיבל זה כי הוא שמאלני ולא באמת מגיע לו? 

יש גבול לזלזול. אתה יכול לא לבחור בהם, אבל להטיל דופי בנאמנות / דאגה שלהם למדינה? הלו מה נסגר?

עריכה אחרונה על ידי MZN
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 39 דקות, קורן בן אשר כתב:

אם אתה דתי, מברוכ. אם אתה חילוני, מתישהו הדבר הזה ינשוך גם אותך בתחת. ממליץ לך לחשוב ולגבש איפה הקווים האדומים שלך שאחריהם גם אתה תתחיל לדאוג.

כשינסו לסגור ערוצי תקשורת כשלא מתאים (ערוץ 14?).
שהממשלה תנסה לבטל את האופוזיציה (מוכר מאיפשהו?).
כשאנשי תקשורת יירדפו על זה שהם מזוהים פוליטית (מני אסייג? הצל?).

כל מה שאתם מפחדים ממנו קרה לאנשי ימין.

כל שני וחמישי יש כתבת עומק על שחקן סוג ז' שרוצה לככב באיזה הצגה חדשה ומצלמים שער שלו בעיתון "הפלסטינים מסכנים, אני מפחד לדבר כי אני שמאלני" (אורנה בנאי, עוז זהבי, ליאור אשכנזי, תבחר..). בינתיים חופש הדיבור פה רק מתרחב עוד ועוד.
ההיפך הכי גמור מדיקטטורה שיש.

ברור לי שיש כאלה שלא מתלהבים מהממשלה וזאת זכותם, אבל ראבק, חלאס עם ההפחדות. כל הפיד שלי מלא בבכיינים שיעני מחפשים כרטיסי טיסה ומתלהבים מאיזה דרכון זר. כאילו לחזור למקום שסבא שלכם ברח ממנו יעשה לכם את החיים יותר טובים.

פורסם

הוכח בבחירות האלו שמפלגות השמאל הפכו לגמרי ללא רלוונטיות יותר.  אין יותר עתיד למפלגות כמו מרצ והעבודה. לפחות לא לכל אחת בנפרד וגם ביחד כנראה שהשלם לא בטוח שיהה גדול מסך חלקיו. היחידות שאולי עוד יש להן סיכוי אלו מפלגות המרכז אבל גם הן במיעוט אל מול מפלגות הימין.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

כשינסו לסגור ערוצי תקשורת כשלא מתאים (ערוץ 14?).
שהממשלה תנסה לבטל את האופוזיציה (מוכר מאיפשהו?).
כשאנשי תקשורת יירדפו על זה שהם מזוהים פוליטית (מני אסייג? הצל?).

כל מה שאתם מפחדים ממנו קרה לאנשי ימין.

אחי דיי נו אתה מביא דוגמאות בשקל מהפייסבוק. איך רדפו אחרי הצל? אמן כושל שפשט רגל מאה פעם ונהיה לאומן גדול כדי לקבל אהדה.. אולי הוא פשוט אדם כושל שבוכה על רדיפה כדי לקבל פרסום?  

ערוץ 14 זאת הבדיחה הגדולה ביותר שראיתי, בועז גולן, אדם שאני מכיר את פועלו ובלחץ היה עורך כותרות פה ושם נהיה המגיש הראשי, פעם בטעות פתחתי את הערוץ ושמעתי אותו קורא ללפיד אפס/מפגר משהו בסגנון בלייב, כאשר הוא ראש הפאנל ולפיד רוהמ. זה נראה לך הגיוני? 

למיטב ידעתי לא רצו לסגור אותם, פשוט לא לסמן אותם ערוץ חדשותי או משהו בסגנון לתקופת הבחירות. אין להם קמצוץ או מראית עין של אוביקטיביות, ערוץ שלם לאדם אחד. עם יד הלב, שמעת שם פעם ביקורת על ביבי? הלוואי וזה היה ערוץ ימני, הלוואי. זה ערוץ ביביסטי, יש הבדל תהומי.

פורסם (נערך)
לפני שעה, לירון .ה. כתב:

1.מי חושב שלעשות רילוקיישן יבטיח חיים טובים יותר?

באיזה שפה בדיוק?

2.ראבק!!! לפעמים בא לי לנער פה את האנשים שיצאו מהאדישות!!!.

1. אני, אנגלית זה הכי קל אבל אפשר ללמוד שפות אחרות

2. כנ"ל, מכאן התגובה 

בהרחבה: 

חיים טובים יותר זה סובייקטיבי, לאחד להיות במרחק נסיעה מההורים ותרבות מזרח תיכונית זה הכי טוב, לאחר רווחה בטחון כלכלי וחינוך הם האינדיקטורים. 

אין כאן צודק וטועה, מדובר במשקלים ואתה בטוח מפסיד משהו בעקבות הבחירה (להגר, או להשאר) 

אבל מבחינת רווחה? 

אני לא מכיר ישראלי לשעבר אחד, *אחד*, שמתקשה לחיות בסביבה שלי (אני בטוח שהם קיימים! פשוט נדיר יותר להתקל בהם). 

אני מכיר עשרות אנשים בעשירון העליון שמתאבדים כלכלית בישראל בשביל להגיע לרמת חיים די נמוכה (במדדים מערביים). תסתכל בשרשורים פה איך אנשים מנסים לפענח כיצד אפשרי לקנות צינוק בבניין בשביל לבלות שעות בפקקים. אני אפילו לא מתייחס למי שאינו בעשירון 9-10 כי באמת אין לי מושג איך עושים את זה. 

לכן אמרתי שאני מסכים איתך לגבי האדישות, אכן מי מהחברים כאן שמבין מה הוקטור (במאקרו) אומר לגביו/ הילדים שלו ומחליט שזה לא מתאים - צריך לצאת מהאדישות ולפעול. עם כל הצער שבדבר. 

ומי שמחליט שזה כן מתאים (לגיטימי!!!) רק צריך להבין איך לפצח את הנוסחא בשביל לתת להם מקסימום שריון והזדמנויות. 

ואני חוזר ואומר כי אני יודע שישראלים לוקחים את הנושא הזה בקטע טעון בטירוף - אין שום דבר פסול בלגור בישראל, יש יתרונות מובנים בלחיות קרוב למשפחה גרעינית וחברי ילדות, ויש יתרונות אחרים. הכל עניין של משקלים סובייקטיביים. לא לקחת את הביקורת (האובייקטיבית, צר לי) על הרווחה הנמוכה-יחסית אישית, בחיאת, אני לא נגד ולא מבקר אף אחד פה (להיפך, מבחינתי שכולם יהיו כמה שיותר שמחים ומוגשמים). 

וזה לא משנה אם לביבי יש 61 או 59 מנדטים, למי שמוטרד מהכיוון הכללי - זה בלאו הכי קרב מאסף. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 47 דקות, yd b-4 כתב:

הנקודה היא אחרת. לא הניסיון הצבאי ולא הרקע הפיקודי.

האנשים האלה עברו את המסננת של שירות למען הכלל מתוך תחושת שליחות ומחוייבות. נכון, זה בטח לא רק לא 100% אלטרואיזם טהור, והם לא עשו את זה בחינם. אבל אף אחד לא מבלה 15 שנים בתפקידי שטח בחיל קרבי מטעמים קרייריסטיים גרידא.

סילבי קשת קראה להם "הדגנרלים". ואני חשבתי כבר לפני שנים, שיום אחד אנחנו נתגעגע לכל הדגנרלים האלה.

חזיר דיזל

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

זה עוד לפני, זה כשלהט''בים, ערבים, שמאלנים, ואולי אפילו חילונים מרגישים מותקפים ע"י השלטון שלהם. לדוגמה זה לא עוזר שמותר להיות הומו אם מבחינת הממשלה זאת תועבה, דבר שצריך לטפל בו, ובטח שלא לתמוך בו.

פורסם

הרבה עבודה, אני מנסה פורמט חדש, איגוד של התגובות לפי בן אדם + תיוג שלו

אתם יכולים לחפש את עצמכם.

ותעריכו, עבדתי קשה על הפורמט הזה.

===============================================================

@David32

בתאריך 31.10.2022 בשעה 19:37, David32 כתב:

איך תבחר בבן גביר? נגמרו הטפסים.

זה לא טפסים, זה פתקים, ואיך בוחרים כשנגמרים הפתקים?

בתאריך 31.10.2022 בשעה 18:03, m3x7r3m3 כתב:

בשביל זה יש את הפתק הלבן ועטים כחולים.

בעצם במצב כזה לוקחים פתק לבן, עט כחול (שיש בקלפיות), וכותבים את האות של הרשימה או את שם הרשימה.

במקרה שלנו "ט" או "הציונות הדתית".

לפני 16 שעות, David32 כתב:

מה מה?

חוסר משילות בשנה הזאת? מזה 'גוש הימין' צריך ללמוד?

הוא יכול ללמד חוסר משילות מה היא.

הוא מתכוון הפוך, שאם תהיה ממשלת ימין, אז ייתנו לאופוזיציה את וועדת קישוט, 2 מקומות בכל וועדה אחרת, ובכל דיון יוציאו אותם לפני ההצבעה.

כמו כן ימנו יועמ"ש קומיסיירי ויפסיקו להביא דברים לאישור הכנסת, כי האופוזיציה מופקרת.

הוא מתכוון שהוא מקווה שהימין ילמד מהשמאל איך לדרוס את האופוזיציה ולעשות משילות מלאה מלאה.

לפני 16 שעות, David32 כתב:

לא הוא לא.

ספר את זה ללפיד, בתחילת השבוע הוא אמר שזה "תיקו 60-60". אני מקווה שהוא לא ספר את התולעים כמנדטים.

אבל עזוב, לראות אתמול את כל תומכי גוש רל"ב מחכים במתח ותקווה שבל"ד (!) יעברו, כי זה אומר שיהיה 60-60.

כלומר הם מעדיפים את בל"ד (החבר'ה של בשארה, זועבי וגטאס) בכנסת, ובחירות נוספות (!).

ומדברים על אנטי ציונות ואופוזיציה מופקרת...

=================================================

@oryo @פינדר

בתאריך 31.10.2022 בשעה 19:56, oryo כתב:

תאמר לי מי חבריך, ואומר לך אוי לא

בתאריך 31.10.2022 בשעה 20:25, פינדר כתב:

האמת העצובה היא שגם אני שומע מאנשים בסביבתי שיצביעו בן גביר.

השולף הכי מהיר במזה"ת מיהר לדווח שיורים על הבית שלו בפיגוע שהיה השבוע, למרות שהירי לא היה לכיוונו בכלל..

מקווה שהאזרחות הפורטוגלית תאושר מתישהו. רוצה להשאיר אפשרות מילוט לילדים שלי, מכל הטמבלים שחושבים שלהצביע למפלגה דתית לאומנית זה קטע סבבה.

מסתמן שהציונות הדתית תסיים עם 13-14 מנדטים, מעל ל-10% מהמצביעים, סביר להניח שלכל אחד מאיתנו יש חברים שהצביעו לרשימה הזו, מעל 400K מצביעים.

למעשה זו מסתמנת בתור הרשימה השלישית בגודלה (!), יותר ממפלגת הגנרלים, יותר מהעבודה ומרצ וליברמן ביחד, יותר מכל הרשימות הערביות ביחד וכו'.

במקומכם במצב כזה הייתי מצניע את ההתנשאות...

בלי קשר לא צריך ללבוש שק ואפר, נכון לעכשיו אחרי כמעט 85% מהקולות, ליכוד (31) + המחנה הממלכתי (12) + ש"ס (12) + יהדות התורה (8) = 63.

באופן דיי מובהק זו תהיה האופציה הראשונה של נתניהו.

אם סער והמיניונים לא נכנסים (4 מתוך ה-12), אז זה מביא ל-59, ואז נתניהו ינסה להפריד את סמוטריץ' ובן גביר ולקחת רק את סמוטריץ' (עוד 7 = 66).

ורק אם כל זה לא יילך, הוא ייקח את כל הציונות הדתית כולל בן גביר.

בתאריך 31.10.2022 בשעה 21:03, oryo כתב:

הצעד הבא זה איזה יואב אליאסי (הצל, לטובת חיפוש עתידי) / אלאור עזריה בתפקיד ח״כ/שר, ומקווה שאצליח למצוא את התגובה הזו עוד כמה שנים כשזה יקרה 😅 

אם למיכאלי אחרי שאמרה שאמהות לא צריכות לשלוח את ילדיהן לצבא, ושהמקום הכי מסוכן לילדים זה המשפחה הגרעינית שלהם, יש מקום להיות ח"כ / שר (ועוד בקבינט!),

אם לגלאון, אחרי סיפור זריקת האבנים, התמיכה בעזרא נאווי וכו', יש מקום להיות ח"כ (בעבר, יש סיכוי שהפעם לא, ולשמחתנו לא תהיה שרה),

אם לבל"ד אחרי סיפור בשארה, זועבי, וגטאס, יש מקום להיות ח"כים,

אז גם ליואב אליאסי וגם לאלאור אזריה מגיע להיות ח"כ / שר, בתנאי שיהיו להם מספיק מצביעים. לפחות רשימה שלהם לא תהיה בניגוד לסעיף 7א לחוק יסוד 🤷‍♂️

לפני 13 שעות, oryo כתב:

אין שום דבר משמח עבור כל אדם חילוני משכיל במערכות בחירות שנעות בין קואליציה עם חרדים משיחים וגזענים, או בקואליציה רעועה הנשענת על כרעיי התרנגולת וללא חלק ענק משאר הקבוצה שלך. 

זו הבעיה היחידה של הקואליציה השנייה? שהיא רעועה וללא חלק ענק משאר הקבוצה שלך?

אין שם בעיה של אנשים שהבטיחו לא להיכנס לממשלה כזו, ואז נכנסו אליה?

אין שם בעיה של אנשים אנטי ציוניים מובהקים כמו וואליד טאהא? או אפילו רינאווי-זועבי?

טול קורה וגו'.

לפני 13 שעות, oryo כתב:

שום קונסטלציה שאינה ממשלת 'אחדות' רחבה בין חילונים משכילים שמסכימים על 85% (אם לא יותר) מהדברים איננה תוצאה משמחת. 

יש אדם אחד שחתום על המציאות הזו, במסגרתה החלקים הכי קרובים שיש הוקצו לחלוטין, והקבוצה הכי טבעית הוחלפה ב'שותפים טבעיים' אעלק. לא השחיתות לא הסיאוב ולא רצח מפלגת הליכוד - אלו הבידול והשיסוע שיהיו ההיילייט של מורשת נתניהו, והם מוחאים וימחאו לו כפיים על כך. אנשים משכילים שנתנו לפירומן לטמטם את המערכת. עולב עולבים. 

אז שיתכבדו לפיד וגנץ, ויקימו ממשלה עם הליכוד, עם נתניהו.

אה, לא? אז אנחנו יודעים מי האשם בכך שאין ממשלת אחדות רחבה.

==============================================================

@SlowRide

בתאריך 31.10.2022 בשעה 20:50, SlowRide כתב:

כמו שלערבים יש את עופר כסיף, ליהודים יש בנגביר.

השוואה בזויה.

כמו ההשוואה "אבל בלי להשוות" של רם בן ברק את נתניהו להיטלר.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

בינתיים מי שפעל (נגד החוק) נגד חופש הביטוי, זה "ממשלת השינוי".

יש עתיד אפילו הייתה צריכה לשלם הוצאות של 20K כמדומני על הניסיון הזה.

@hans

בתאריך 31.10.2022 בשעה 20:57, hans כתב:

מניסיון בעשרות (???) מערכות בחירות קודמות, תמיד יש איזו מפלגה תורנית שהתשקורת מקימה מסביבה רעש אימים, והתוצאה בסוף חרטא בפיתה, מספר מנדטים הולם פחות או יותר לייצוג האמיתי, וזהו.

מעל ל-10% מהקולות, מפלגה שלישית בגודלה, מסתמן באיזור 14 מנדטים, זה חרטא בפיתה?

כאמור זה יותר ממפלגת הגנרלים (שהביאה לנו "ראש ממשלה חלופי"), יותר מהעבודה, מרץ וליברמן ביחד, יותר מכל הרשימות הערביות ביחד.

@Potato

בתאריך 31.10.2022 בשעה 22:43, Potato כתב:

עכשו עברנו להסביר דברים של כיתה א כי כולם כנראה ממש טיפשים?

השתמע מההודעה שלך שאתה חושב שזה שאין פתקים = כולם הוכנסו למעטפות.

בתאריך 31.10.2022 בשעה 22:43, Potato כתב:

ירה כמו המאבטח בכניסה לסופר.

לא ירה כמו מישהו שיודע לתפעל נשק במצב של איום על אוכלוסיה.

זה נכון לרוב מוחלט של נושאי הנשק במדינה.

@Night Driver

בתאריך 31.10.2022 בשעה 22:50, Night Driver כתב:

זיהוי כן. אחר כך יחכו שנה וחצי לתור לקלינאית תקשורת או תשעה חודשים לדיאטנית מומחית להפרעות אכילה.

למה מי שלא יכול לממן את אלפי השקלים האלה מכיסו הילד שלו לא זכאי לטיפול?

אתה זוכר שפעם היו אפילו חדרי אוכל בבתי חולים, אלר כך הם מולאו בחולים ועכשיו כבר אין מקום במסדרון?

הייום אנחנו משלמים יותר ומקבלים פחות.

היה שר בריאות מהגוש שאתה הצבעת לו, לא?

הוא מצא כסף לניתוח לשינוי קול לטרנסים.

זה עניין של עדיפויות. הוא העדיף ניתוח לשינוי קול לטרנסים.

לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

מה שנעלם בבחירות האלה יותר מהשמאל הקלאסי זה הימין החילוני והדתי מתון שיוצג פעם על ידי מולדת, צומת, מפד"ל ועוד.

מעניין באמת למה, לאן הם נעלמו כל אלה?

אה נכון, המפלגה שייצגה אותם לקחה את הקולות שלהם והקימה ממשלה עם מרצ והעבודה 🤣

אתם אוכלים את התבשיל של עצמכם. עכשיו נראה את לפיד מנסה לגנוב את סמוטריץ' ובן גביר לקואליציה שלו, ייתן שנה רוה"מ לכל אחד מהם 🤣

ולגבי השר ההומו, במה הוא הצליח לקדם את הקהילה הלהטבית?

הרבה יותר מהשר ההומו שהכניס ניתוחים לשינוי קול לטרנסים לסל התרופות.

מעדיף בכל יום בהיר שר ביטחון שמנהל מו"מ עם הנציג בצד השני משר כלשהו עם תמונה של כהנא בסלון.

זה מעלה הרבה שאלות, אחת מהן היא הנציג הזה בצד השני, את מי הוא מייצג בכלל?

כמו שאלה כמובן למה הוקטור של הפיגועים בשנה האחרונה, מונע בעיקר ע"י העובדים של אותו נציג?

זה כמובן בנוסף לתשלום שלו על פי מפתח של כמה יהודים הצלחת להרוג.

המסקנה היא שאם זה מה שאתה מעדיף, אתה לא חכם במיוחד 🤣

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

רק תזכרו איך ירדו על חבר הכנסת שאמר שהוא מזהה תהליכים.

נראה שהוא תכף חבר כנסת לשעבר.

@MiniMiz3r

לפני 21 שעות, MiniMiz3r כתב:

ובתגובה:

הימין שמימין לימין עושה יח"צ למרצ 🤣

@יבגניפ

לפני 16 שעות, יבגניפ כתב:

ליאור, נראה לי בקרוב יהיה חוקי להרביץ לסבתות שמאלניות. אולי אפילו מומלץ. כל הכבוד.

למה רק לסבתות? זה גילנות. 🤣

אחחח איזה כיף להיות אנטי ציוני ואנטי ישראלי מחופש לימין על מלא מלא. אבל אתה אפילו לא מבין כמה אתה מזיק, אז לא יודע מה אני טורח.

חרדים (ו- @yd b-4 הוא חרדי) אנטי ציוניים לא מיוצגים כלל בכנסת, הם לא מצביעים פשוט.

אתה מתכוון לכאלה שהם לא ציוניים (להבדיל מאנטי ציוניים) - וגם הם מיעוט בחברה החרדית (יהדות התורה, ש"ס ציוניים וזכו ליותר מנדטים)

כן אתה. והמפלגות הערביות לפחות לא מבקשות לסגור לי את התחבצ או הסופר בשבת כי אלוקים כועס. אבל אין לי מה לדבר איתך. 

לא, הם באופן דיי מילולי רוצים שיהיה לך תחב"צ וסופר כמו שיש בדמשק😂

במצב כזה אפילו בירה לא תוכל לקנות.

@vadim6385

לפני 16 שעות, vadim6385 כתב:

אתם לא מבינים איזה נזק עשיתם. עד שהייתה פה ממשלה שדאגה לאזרחים באיזושהי צורה, אתם בחרתם להאמין לחבורת הזבל של ביבי, ועכשיו כולנו נאכל אותה.

ברור, איזו דאגה, יותר פיגועים, יותר תקצוב כלכלי לרשות הפלשתינית שמממנת את אותם פיגועים ואח"כ את משפחות המפגעים, תמיכה מורלית בארגון טרור חדש שקם (תודה לחבר'ה של חד"ש על זה), עצירת פרויקטי תחבורה מעבר לקו הירוק (מה שלטענת המתנחלים כבר גרם לתאונה קטלנית השבוע) וכו' וכו'.

@Pika007

לפני 16 שעות, Pika007 כתב:

איזה "צד של המפה"? יש לך מושג מה הצבעתי? באיזה דעות אני מחזיק לגבי איזה נושא? לא ממש.

אני שם נפשי בכפי ומהמר שלא הצבעת ליכוד, לא ציונות דתית, לא ש"ס ולא יהדות התורה.

הצמרת השלטונית המסתמנת נגועה בשחיתות, אחד מהם הורשע בטרור, וחלק נכבד מהקבוצה הזו בכלל אנטי ציוני מובהק.

אין אנטי ציונות שם.

היחידים שהם אנטי ציוניים במפה הפוליטית בישראל זה בל"ד, רע"מ, חד"ש ותע"ל.

מרצ (ואולי העבודה) פוסט ציוניים (אבל לא אנטי ציוניים)

יהדות התורה לא ציוניים (אבל לא אנטי ציוניים)

אה, ומי שחושב שהמס על החד"פ/שתיה ממותקת עומד לרדת- ביבס יצטרך לממן את "השותפים הטבעיים" איכשהו, והטררם התקשורתי/ציבורי על הנושא כבר עבר. כרגע מדובר על משהו שבמקרה הטוב (בשבילו) מכניס כסף לקופת המדינה, ובמקרה ה"רע" (בשבילו) מפחית צריכה של הדברים המזיקים האלו.

אז או שיהיה יותר כסף בקופת המדינה, או שהוא יוכל לגזור קופון פוליטי על "דאגה לבריאות הציבור/איכות הסביבה"

זו לא הפעם הראשונה שאנחנו בקרקס הזה.

הוא יבטל, לא כי הוא נגד המס הזה ספציפית, אלא כי המיסים האלה סומנו כנגד החרדים, ולכן סומנו ע"י המפלגות החרדיות כמטרה להוריד אותם.

זה יבוא כדרישה במו"מ הקואליציוני מהצד החרדי בוודאות כמעט מלאה.

@stas12

לפני 16 שעות, stas12 כתב:

סופיילר: אתה עדין תמשיך לשלם 40 אחוז יותר בסופר גם עם שלטון ביבי

גם אם יבטלו את המס, המחירים לא יירדו למה שהיו.

זה מה שנקרא - אבן שטיפש אחד זרק לבאר גם אלף חכמים לא יוציאו.

@CarloAbarth

לפני 16 שעות, CarloAbarth כתב:

וביבי לא הבטיח כמה ימים לפני הבחירות בהצהרה פופוליסטית שיקפיא את המשכנתאות? 

ואז חזר בו ואמר שהתבלבל 😂

לפני 16 שעות, CarloAbarth כתב:

מספיק לשמוע איך דודי אמסלם מתבטא בטלוויזיה כמו אחרון העבריינים ומבטיח ״לתקן״ את מערכת המשפט בשביל להבין איך תיראה הממשלה אשר תקום.

סופסוף, אני כבר כמעט עשור אומר את זה.

היה צריך את משפט נתניהו כדי שזה יחלחל.

@MZN

לפני 16 שעות, MZN כתב:

ממשלת ביטול המשפט יוצאת לדרך.

זה לא, משפט נתניהו מורכב מ-3 תיקים, 1000, 2000 ו-4000.

ביטול עבירת "מרמה והפרת אמונים" יבטל רק את האישומים בתיקי 1000 ו-2000. (ואת אישום המרמה והפרת אמונים בתיק 4000, אבל יישאר אישום שוחד ולכן המשפט ימשיך)

רק מה הבעיה? שהרשעה באישום השוחד לא וודאית בכלל. ואז יש מצב שבסוף ביבי עוד ייצא זכאי.

לפני 5 שעות, MZN כתב:

מרמטכלים, אלופים, מפקדי סיירת מטכל לאוסף משתמטים. קראתי איפשהו שחוץ מבליכוד אין אחד שסיים שירות צבאי מלא, אחד.. מכל שאר מפלגות הקואליציה.

תעשה חיפוש על צביקה פוגל.

לפני 5 שעות, MZN כתב:

למה לשלוח ילד לתפקיד לוחמה אם אחרכך הוא יקבל הוראות מאוסף חבר׳ה שהיו יעד רציני של השב״כ? 

אולי כי היה שימוש פוליטי בשב"כ?

לפני 5 שעות, MZN כתב:

איך זה שמפלגה של כלום ושום דבר עוקפת מפלגה של רמטכלים על הטיקט של ביטחון הפנים? שאלה שצריך להפנות לחבר׳ה של גנץ. זה הזוי, ניהול קמפיין כושל ביותר. למה שהם יפגינו משילות עכשיו שהם לא הפגינו ב30 שנות שלטון, זאת שאלה שצריך להפנות כבר לעם.

כי המפלגה של הרמטכ"לים נכשלה כישלון חרוץ.

זה לא בעיה של קמפיין זה בעיה של תפיסה.

לתפיסה של "יש פיגועים אז ניתן לרש"פ לטפל, ואנחנו נפעל רק אחרי שהם נכשלים", ובמקביל הוצאת המיץ לאזרחים נושאי נשק שמסכלים פיגועים, אין מספיק קונים.

לפני 4 שעות, MZN כתב:

מי התחיל בקיצוניות? לא יודע, אי אפשר להגיד שדווקא השמאל.

בטח שאפשר להגיד שדווקא השמאל, תראה את התפיסות של העבודה של רבין מול העבודה של היום.

לפני 51 דקות, MZN כתב:

אני אישית מאוד נגד אנשי צבא בפוליטיקה, לראייה המלחמה של גנץ על הפנסיות התקציביות הלא חוקיות שהרמטכל עשה. דואגים לרפד כיסים לחברים שלהם.

אבל על טיקט ביטחוני? אחד משתמט שאיים להגיע לראש הממשלה לשעבר ( שבסוף נרצח ) ועוד אחד ששירת יומיים וחצי ואומר שהוא גאה בתמונה שלו במדי השבס, עליהם אתה מפקיד את בטחון הפנים? 

להזכירך, אלה שאתה מציין ניסו ונכשלו, גם בבטחון החוץ וגם בבטחון הפנים.

הגיע הזמן לנסות אחרים.

לפני 40 דקות, MZN כתב:

למיטב ידעתי לא רצו לסגור אותם, פשוט לא לסמן אותם ערוץ חדשותי או משהו בסגנון לתקופת הבחירות. אין להם קמצוץ או מראית עין של אוביקטיביות, ערוץ שלם לאדם אחד. עם יד הלב, שמעת שם פעם ביקורת על ביבי? הלוואי וזה היה ערוץ ימני, הלוואי. זה ערוץ ביביסטי, יש הבדל תהומי.

קרא את ההחלטה של יו"ר וועדת הבחירות, שופט העליון י. עמית, זה שלא נחשד בקמצוץ של ימניות או ביביסטיות.

אותה החלטה שבה חייב את יש עתיד לשלם כמדומני 20K.

@Lior_Django

לפני 14 שעות, Lior_Django כתב:

האמת,

לא מבין מה אתם נבהלים.

בן גביר בטחון פנים. סמוטריץ שר האוצר.

רגב בתרבות. אוחנה כשר הדתות.

דרעי במשפטים.

גפני במדע.

ההוא שהחליף את ליצמן בבטחון.

לקנות פיסטוקים. 

תגיד את האמת, נכון שסתם עשית Random?

@rev-Match

לפני 7 שעות, rev-Match כתב:

אם רשויות החוק לא היו מזיי*** פה את האזרחים הנורמטיביים היית רואה כמה אנשים היו הורגים כמה ערבים כחלק מהגנה עצמית.

זה לא יקרה, ברגע שברור לשני הצדדים מה הגבולות גזרה - כולם פועלים בהתאם.

היום הגבולות גזרה היא שאם אתה מגיב לתוקף, אתה צריך להוכיח שאין לך אחות, ושהוא לא בדיוק הרים אבן כדי לסדר לך את הגבה, ובינתיים הנשק שלך מוחרם.

ברגע שהגבולות גזרה זזים, כל העכברים חוזרים לחורים שלהם, כי לא בא להם להפוך למסננת.

לפני 7 שעות, rev-Match כתב:

אם המדינה לא תעשה את העבודה , יבוא יום האזרחים יעשו אותה.

אני כבר שנים אומר את זה, יהודים לא יילכו כצאן לטבח, אם זה לא יהיה במסגרת מדינתית מאורגנת, זה יהיה במסגרת פלנגות.

אבל אי אפשר לצפות מאנשים להגיש את הצוואר שלהם לשוחט.

@farkash7

לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

אחרי שהוא יכשל m3 יצביע למירב מיכאלי שתציל אותו מהערבים.

פתק לבן ואני לא מצביע לה

@DubelBoom

לפני 6 שעות, DubelBoom כתב:

אני כנראה חי בבועה רצינית כי הייתי משוכנע שלגוש ביבי יהיה 59, לא יודע אם זה אומר שללפיד הייתה ממשלה או שהיינו הולכים לעוד סבב - אבל לפחות זה לא התוצאות שיש לנו עכשיו.

לא אמרתם אז שהקמת הממשלה זה הישג כי עוד בחירות זה רע?

או שכשביבי הוא ראש ממשלת המעבר ויוצאים לעוד בחירות זה רע, אבל כשלפיד הוא ראש ממשלת המעבר ויוצאים לעוד בחירות זה טוב?

@DareDevil

לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

בחזוני אני רואה, משיכת כספים שנצבעו לצורך הרחבת כביש 232 (כביש הדמים) לצורך פיתוח כבישים ביהודה ושומרון..

בקיצור מה שמיכאלי עשתה, אבל הפוך?

@ירחמיאל

לפני 3 שעות, ירחמיאל כתב:

מדמוקרטיה אפשר לעבור לדיקטטורה.
מדיקטטורה אי אפשר לעבור לדמוקרטיה.

ובאופן לא מפתיע, "ממשלת השינוי" הרבה הרבה יותר דיקטטורית, בכל קנה מידה, מכל ממשלות נתניהו ביחד.

לפני שעתיים, ירחמיאל כתב:

מי שעולה עכשיו לשלטון או לקבוצת השלטון, לא עולה בכוח. הוא עולה בגלל שהעם, הרוב בעם, רוצה כך.

"ממשלת השינוי" אמנם לא עלתה בכוח, אבל היא ממש לא עלתה בגלל שרוב בעם רצה אותה.

עובדה - שתי מפלגות שציירו עצמן ימין ונכנסו לממשלה הזו ואיפשרו אותה (תוך הפרת ההבטחות שלהן מהבחירות), נמחקו מעל פני האדמה.

@קורן בן אשר

לפני כשעה, קורן בן אשר כתב:

לדעתי אתה שאנן יתר על המידה. אתה עדיין משוכנע שהכל פוליטיקה ושאפשר בעקרון להקים מחר בבוקר ממשלה חילונית לגמרי, אם רק הפוליטיקאים יסכימו לכך.

אני חושב, כמו אחרים פה, שאתמול נפל דבר, זה לא הפוליטיקה, הייתה הכרעה ברורה מאוד לגבי צביון המדינה. הלאומיות החילונית הישראלית הובסה סופית, הכיוון הכללי הוא שלטון דתי סמכותני ושבטי כששלטון החוק הוא רק למראית עין, בקיצור מדינה מזרח-תיכונית לכל דבר ועניין. כאמור, זה לא בגלל מוסי רז ולא בגלל מירב מיכאלי והשטויות שלהם. העם אמר את דברו בקול ברור מאוד.

אם אתה דתי, מברוכ. אם אתה חילוני, מתישהו הדבר הזה ינשוך גם אותך בתחת. ממליץ לך לחשוב ולגבש איפה הקווים האדומים שלך שאחריהם גם אתה תתחיל לדאוג.

תתחילו לחשוב מה קרה שרוב האזרחים (כולל חילוניים) מעדיפים את הציונות הדתית ולא את המפלגות החילוניות.

• אהבתי 3
  • מצחיק 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 12 דקות, oryo כתב:

1. אני, אנגלית זה הכי קל אבל אפשר ללמוד שפות אחרות

רק מעיר. ככל שאני מסכים עם דעותייך (חלק ניכר מהזמן), אי אפשר להבטיח כלום, לכל היותר לומר בהסתברות גבוהה. כבר הייתי עד וראיתי ושמעתי מקרים שהעסק נכשל כשלון חרוץ ומשפחות התנפצו לכל עבר.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...