Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

בקיצור מה שמיכאלי עשתה, אבל הפוך?

הפוך גוטה הפוך

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לפני 59 דקות, יבגניפ כתב:

זו אחת הספקולציות. הפעם בספק שזה מה שיקרה. אבל נראה.

זה לא יקרה מאחת משתי סיבות:

1. גנץ יסרב

2. סער יסרב

לא בגלל שביבי לא ירצה.

אני עדיין בתחושה שכשיגיע ה-Money Time, וזה יהיה ממשלה עם בן גביר וסמוטריץ', או ממשלה עם גנץ, גנץ ייכנס ויגיד שזה בשביל להציל את עם ישראל מממשלה עם בן גביר.

לפני 44 דקות, פינדר כתב:

כל מה שנשאר לי זו האופציה להתנשא, אז גם את זה אתה רוצה לקחת לי?

זה שמאות אלפי אנשים הצביעו למפלגה משיחיסטית לאומנית גזענית עוד לא הופך אותם לצודקים. לפחות לא מבחינתי.

ואגב התנשאות, טול קורה וכו׳...

לא לוקח לך, הצעה ידידותית לגמרי.

מכיר את האימרה על זה שכשאתה מאשים אתה מפנה אצבע אחת למישהו, אבל 3 לעצמך? (או במקרה הזה לגוש שלך)

הגוש שאתה מצביע לו, נבחרי הציבור שלך, נתנו (שוב) שוחד פוליטי כדי שנבחרי ציבור אחרים ימכרו את כל העקרונות שלהם.

ואז אתם מופתעים שהציבור בתגובה, לא בחר באלה שמכרו את העקרונות שלהם, אלא באנשים יותר קיצוניים, שהסיכוי שיחזרו על אותו מעשה, נמוך יותר.

או במילים אחרות - יש קו ישיר בין הבחירה בסמוטריץ' ובן גביר שיקבלו ככה"נ 14 מנדטים, ובין זה שנבחרי הציבור שלך שיחדו את בנט ושקד.

לפני 29 דקות, פבל כתב:

איזה 4 דקות בזבזתי כדי להבין מה זה אומר :LOL: 

לצ'רפק מלשון Cherry Pick, כלומר לקחת חתיכה אחת קטנה מתוך אוסף (ובד"כ את החלק הכי "טוב" לצרכים שלך)

לפני 29 דקות, פבל כתב:

אני מכחיש כל קשר ביני לבין ליאור. כאילו, מתוך התחשבות בו. כל אסוציאציה ביננו רק תוציא אותו רע יותר.

למה? ספר ספר להם על התשלומים שעוברים פה 🤣

* 10 שקלים בחודש על מנוי ללא פרסומות

לפני 19 דקות, DareDevil כתב:

הפוך גוטה הפוך

אבל זה מה שמיכאלי עשתה, לקחה את התקציבים הצבועים לכבישי יו"ש והפנתה אותם למקומות אחרים.

אז זה לא הפוך 🤣 זה בדיוק אותו דבר.

==============================

בפעם הראשונה מזה 27 שנה בל"ד מחוץ לכנסת.

נראה שגם מרצ תהיה מחוץ לכנסת (אם כי זה לא סגור, זה פשוט לא מאוד סביר שהם ישלימו את הפער מהמעטפות הכפולות) - לפחות בקונסטלציה הזו של מרצ זו תהיה פעם ראשונה לדעתי שהם בחוץ

משני אלה אני מאוד מרוצה.

===============================

ציטוט

*גורם בכיר במחנה הממלכתי: "לפיד כשל בניהול הגוש"*

"לפיד כשל בניהול הגוש – לפי חישוב הקולות, עם אותן תוצאות יכולנו להביא תוצאה של 61-59 לטובתנו. לפיד ניהל את הקמפיין מגן הוורדים ומהפודיום ולא בשטח. בעוד שגנץ ושאר ראשי המפלגות ירדו לשטח ולהתראיין, הוא היה עסוק בשתיית קולות הגוש. *נכון לעכשיו גוש השינוי והמפלגות הערביות, קיבלו יותר קולות מבלוק נתניהו.*
לפיד לא דאג לחיבור של המפלגות הערביות, הוא לא דאג לחיבור מרצ והעבודה, הוא לא דאג להסכמי עודפים, והוא לא דאג לקרוא להצבעה למרצ בכדי שתעבור את אחוז החסימה. בעוד שגנץ, סער ואיזנקוט דאגו להתאחד, לקחת מנדטים מגוש הימין, למנוע בזבוז קולות, וניסו לפתור את הסכמי העודפים עד לרגע האחרון האפשרי, לפיד שיחק על חצי מגרש ושתה את מפלגות הגוש ובכך הביא להפסד בעל השלכות קשות לחברה הישראלית. זהו כישלון מהדהד".

הפסד גורם להרבה לכלוך לצאת, אבל גם לאמת.

בגוש השינוי אשכרה בנו על הקולות של בל"ד (!), והייתה להם החוצפה לקרוא לימין "אופוזיציה למדינה".

בנוסף לזה, מה המטרה? לקחת מנדטים מגוש הימין, כלומר להכשיר את הזנות הפוליטית של להונות את הציבור.

==================================

ציטוט

*גורמים בכירים במרצ ועבודה*

ליברמן הגזים ביחס לחרדים.

🤣

=================================

מתוצאות שומר החומות:

תוצאות בחירות קודמות (כזכור, לפני הפרעות):

image.thumb.png.d4a32c92c4e75eb446e303ca4a4c4a81.png

ותוצאות הבחירות הנוכחיות:

image.thumb.png.f711db167196acd6af4fc3f01c179359.png

הערבים הכפילו את התמיכה בבל"ד (בחירות קודמות זה היה כל המשותפת, הפעם זה 17% לבל"ד לבדה!)

היהודים העבירו תמיכה מהליכוד, ליברמן, וימינה, לציונות הדתית.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפי הפרסומים, בערך אותו מספר של אנשים הצביעו לקואליציה המסתמנת ולאופוזיציה.

ההבדל הוא בהתפרקות הגוש הערבי, הימנעות מאיחוד של עבודה מרץ ואי חתימה על הסכמי עודפים.

כישלון גדול של לפיד וגנץ בתחום הזה.

מצד שני, גם אם היו מצליחים, היו בסה״כ מייצרים שוב גוש חוסם ותיקו תקוע. וזה היה בסה״כ דוחה את המעבר הבלתי נמנע, לשילטון קואליציה המבוססת על חרדים ודתיים, שפשוט גדלים בקצב פסיכי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

גוש של 4 מפלגות, עם 0 על סף אחוז החסימה, שונה מהותית מגוש של 8 מפלגות, עם 4-5 על אחוז החסימה (וזה עוד אחרי האיחוד של סער לתוך גנץ).

מעשית זה אומר שכל הקולות של מרצ ובל"ד לא נספרים, לא שווים כלום.

ובחשבון הזה גוש נתניהו קיבל 2,021,091 קולות, וגוש השינוי קיבל (כולל חד"ש-תע"ל) רק 1,805,310 קולות. הפרש של כמעט 216 אלף קולות נכון לעכשיו.

בסופו של דבר, גם אם מרצ הייתה עוברת, זה היה מקטין את גוש ביבי אבל לא מגיע לשוויון.

זאת אומרת ששוב, בניתם על בל"ד, חד"ש ותע"ל לקואליציה, או לחילופין על תיקו כדי לשלוח אותנו לבחירות נוספות.

אבל חשבתי שבחירות נוספות זה רע לא? או שבחירות נוספות זה רע כשביבי ראש ממשלת מעבר, אבל טוב כשלפיד ראש ממשלת מעבר?

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היי ליאור, אני עוד משלים, סחטיין על הפורמט החדש. לא קיבלת לייק להודעה רק כי לא ראית את הסרטון המצורף כדי להבין את הבדיחה עם הטפסים, קורה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

עמך הסליחה, לא יכלתי לראות את הסרטון כי הייתי בישיבות כל היום 😐

אני אחזור לראות אותו

אהבת את הפורמט?

• רעיון טוב! 3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זאת אומרת ששוב, בניתם על בל"ד, חד"ש ותע"ל לקואליציה, או לחילופין על תיקו כדי לשלוח אותנו לבחירות נוספות.

אני כתבתי לך על זה לפני כמה ימים. מה שהיה קורה במצב היפותטי בו בלד ומרצ היו עוברות זה תיקו שבציפיה של חלקנו היה מוביל להדחתו של ביבז מצמרת הליכוד. בלד לא היו יושבים בקואליציה ולא בממשלה. וגם לא חדש. ואני באמת חושב שאין להם עניין בזה כרגע. וגם אם זה היה קורה והיו מבקשים מהם להצטרף לקואליציה והיו מסכימים - וזה גרוע ואני לא בעד לא אלו ולא אלו - אני עדיין חושב שרמת ההשפעה שלהם היתה הרבה יותר קטנה מבן גביר עם 15 מנדטים או אריה דרעי עם 12.

לפני 6 דקות, David32 כתב:

סחטיין על הפורמט החדש

מה שהוא למד לעשות group by לתגובות?

באמת כל הכבוד

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני כתבתי לך על זה לפני כמה ימים. מה שהיה קורה במצב היפותטי בו בלד ומרצ היו עוברות זה תיקו שבציפיה של חלקנו היה מוביל להדחתו של ביבז מצמרת הליכוד.

זה ריאלי כמו לחכות שחד קרן יבוא להציל אותנו מהפלונטר הפוליטי 🤣

זה היה גורם חד משמעית לעוד בחירות, כשבינתיים לפיד ממשיך כראש ממשלת מעבר ומתעלם לחלוטין מהכנסת.

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

בלד לא היו יושבים בקואליציה ולא בממשלה. וגם לא חדש. ואני באמת חושב שאין להם עניין בזה כרגע.

קלאסי, לפיד רוצה אותם יותר ממה שהם רוצים להיות איתו 🤣

סתם, לפיד בכלל לא בנה על ממשלה חדשה, אלא לגרור לעוד בחירות כדי שימשיך כראש ממשלת מעבר.

אחרי האישור להתעלם מהכנסת זה היה מעולה בשבילו.

בשבילנו קצת פחות, דיקטטורה בהתהוות וכו'.

אגב לחובבי ההשוואות, זה הרבה יותר דומה ל-Stand Still הפוליטי שבסופו מינו את היטלר לקצנלר בלי רוב ברייכסטאג 😆

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

וגם אם זה היה קורה והיו מבקשים מהם להצטרף לקואליציה והיו מסכימים - וזה גרוע ואני לא בעד לא אלו ולא אלו - אני עדיין חושב שרמת ההשפעה שלהם היתה הרבה יותר קטנה מבן גביר עם 15 מנדטים או אריה דרעי עם 12.

זה עניין להערכות, ואני לגמרי לא מסכים איתך.

מהסיבה הפשוטה שלחד"ש, תע"ל, בל"ד (וחלק מרע"מ) יכולת השפעה על עצם קיום המדינה כבית לאומי לעם היהודי. וגם שאיפה להשפעה כזו.

זה שהם יכרתו את הענף שאנחנו יושבים עליו.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

מה שהוא למד לעשות group by לתגובות?

באמת כל הכבוד

Group By ידני, עם תיוג 😆

==================================

לפני 13 דקות, David32 כתב:

היי ליאור, אני עוד משלים, סחטיין על הפורמט החדש. לא קיבלת לייק להודעה רק כי לא ראית את הסרטון המצורף כדי להבין את הבדיחה עם הטפסים, קורה.

אהבתי את הסרטון, הבנתי את ההקשר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

לא אמרתם אז שהקמת הממשלה זה הישג כי עוד בחירות זה רע?

או שכשביבי הוא ראש ממשלת המעבר ויוצאים לעוד בחירות זה רע, אבל כשלפיד הוא ראש ממשלת המעבר ויוצאים לעוד בחירות זה טוב?

לא אמרתי טוב או רע, ברור שאני לא מעוניין בבזבוז של עוד מיליארדים (?) של שקלים על עוד מערכת בחירות, כבר עדיף שיממנו עם זה חרדים/ערבים/קבוצת מיעוט אחרת שמישהו לא אוהב.

אבל בהרגשה שלי בשיחות עם האנשים שסביבי, רוב לביבי היה נשמע לי לא סביר. מן הסתם לא ציפיתי ל100 מנדטים ללפיד, 10 לעבודה, 5 מרץ 5 גנץ אם היו דוגמים אותי ואת הסביבה שלי, אבל לא ל64 לגוש ימני-ימני קיצוני-דתי-חרדי.

פורסם
לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שהם יכרתו את הענף שאנחנו יושבים עליו

גם הצד הימני עושה את זה. פשוט מכיוון אחר.

אהבתי את הגרופ ביי, סחטיין

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, DubelBoom כתב:

לא אמרתי טוב או רע, ברור שאני לא מעוניין בבזבוז של עוד מיליארדים (?) של שקלים על עוד מערכת בחירות, כבר עדיף שיממנו עם זה חרדים/ערבים/קבוצת מיעוט אחרת שמישהו לא אוהב.

אז בחירות זה רע יותר, לפחות בהשוואה לקניית קולות של מיעוט זה או אחר.

אז עדיף במקרה כזה להצביע לביבי לא?

לפני 18 דקות, DubelBoom כתב:

אבל בהרגשה שלי בשיחות עם האנשים שסביבי, רוב לביבי היה נשמע לי לא סביר. מן הסתם לא ציפיתי ל100 מנדטים ללפיד, 10 לעבודה, 5 מרץ 5 גנץ אם היו דוגמים אותי ואת הסביבה שלי, אבל לא ל64 לגוש ימני-ימני קיצוני-דתי-חרדי.

זה לא באמת הפרש כזה ברחוב.

מה שקרה פה זה שמה שהכריע את הבחירות זה לא כמות הקולות, אלא גובה אחוז החסימה, ובעיקר הקולות שנשרפו תחתיו.

מרצ ובלד שרפו יחד בערך 250 אלף קולות בינתיים.

זה היה מביא ל-60 מנדטים לנתניהו, לעומת 60 לגוש חוסם, ולכן עוד בחירות.

אם כי נניח מצב כמו עכשיו, אבל אחוז חסימה של 2 מנדטים, סיכוי סביר שגוש נתניהו מקבל 61 רק בגלל הסכמי עודפים.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

גם הצד הימני עושה את זה. פשוט מכיוון אחר.

לא באופן מובהק, כלומר המפלגות הערביות ממש אומרות שהמטרה שלהן להשמיד את הקונספט של בית לאומי לעם היהודי.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

אהבתי את הגרופ ביי, סחטיין

שמח שאהבת, אולי בשלב הבא נחזיר את המשפט לחתימה. 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

גוש של 4 מפלגות, עם 0 על סף אחוז החסימה, שונה מהותית מגוש של 8 מפלגות, עם 4-5 על אחוז החסימה (וזה עוד אחרי האיחוד של סער לתוך גנץ).

מעשית זה אומר שכל הקולות של מרצ ובל"ד לא נספרים, לא שווים כלום.

ובחשבון הזה גוש נתניהו קיבל 2,021,091 קולות, וגוש השינוי קיבל (כולל חד"ש-תע"ל) רק 1,805,310 קולות. הפרש של כמעט 216 אלף קולות נכון לעכשיו.

בסופו של דבר, גם אם מרצ הייתה עוברת, זה היה מקטין את גוש ביבי אבל לא מגיע לשוויון.

אבל חשבתי שבחירות נוספות זה רע לא? או שבחירות נוספות זה רע כשביבי ראש ממשלת מעבר, אבל טוב כשלפיד ראש ממשלת מעבר?

די חזרת על מה שאמרתי.

הנה פה לוינסון מנסח את מה שרציתי לומר, בצורה יותר ברורה:

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אין זהות לאומית, זה חרטא.

החרדים לא לומדים בגרות.

הציונות הדתית לא עושה 3 שנים.

הבנים של החכים משס לומדים במוסדות של יהדות התורה וכו'.

זה פשוט מפגש של אינטרסים.

ביבי רוצה את השלטון.

הציונות הדתית מקבלת השפעה 

החרדים מקבלים תקציב, הגמוניה כמעט מוחלטת בשירותי הדת ושחרור מצהל

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
  • אהבתי 3
  • תוכן חדש...