Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

בתמונה זה לא הוא (אולי המראיין), הוא בחור קירח, אבל הקול שלו בהחלט כמרואיין. 

אני מודה שלא שמעתי את כל הריאיונות עמו, ולא עם כל דבר שהוא אמר הסכמתי, במיוחד כיצד עלינו לנהוג בחזרה, אבל הוא בהחלט מציג תמונה מרתקת (לא פחות) על התרבות השיעית האסלאמית הקיצונית ועל חוסר ההשכלה שאנחנו מקבלים אודות התרבות הזו. 

מצאתי,

זה הוא:

https://limoodiran.com/אודות-אליהו-יוסיאן-מרצה-אירן/

וזו ההרצאה שהייתי בה

https://limoodiran.com/שיעים-סונים-אירן-איסלם/

ממש ממליץ. אולי שווה לחפש אם יש אותה ברשת. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איך מלך ירדן היה מגיב אם פלסטינים מהגדה היו פולשים לירדן, רוצחים ומענים אלפי אזרחים ביום אחד?

התשובה צריכה להיות התגובה הישראלית.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 6 שעות, ניקו פ. כתב:

אני מקווה שבעוד כמה חודשים כשזה ייגמר, העם יחזור מפוקח, לוחמני ועם זיכרון ארוך. 

אתה טועה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

א. כן רשום שגם הוא לוקח אחראיות.

ב. זה יותר ממה שביבי אומר.

ג. זה לא קשקוש.

לגבי ב, זה לא חוכמה להיות יותר טוב מביבי. אני מעדיף את בנט על ביבי בלי לחשוב בכלל.

הלקיחת אחריות שלו מנוסחת ככה שהמשמעות שלה היא: אני הייתי מונע את הפיגוע הזה, אבל בגלל שפרקו לי את הקואליציה לא באשמתי, לא הספקתי.

זה לא באמת לקיחת אחריות. ואני גם לא חושב שיש לו יותר מדי אחריות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

אני דואג לישראל ותושביה גם אם אני פיזית לא שם. גייסנו ועודנו מגייסים כאן מליונים תחילה עבור צה"ל כעת עבור העוטף, אבל זה בגדר פלסטר לרגל כרותה. 

אם יש לך כסף פנוי שעדיין לא מיועד למשהו אשמח לקשר בינך לבין המושב שלי.

למי שיש זכאות לדרכון זר, זה הזמן להוציא אותו.

screenshot-www.youtube.com-2023_10.23-18_04_26.png.8c9e681fff0241d176f40dc88b5f1cdf.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

בית חולים שיפא היה צריך להיות מופגז ביום הראשון בין אם הם מפנים אותו ובין אם לא.

אם תפגיז אותו תוך יום המלחמה נגמרת. תראה מה העולם עשה לנו על חנייה של בית חולים שלא אנחנו הפגזנו.

מה שכן יכול להיות דרמטי זה פעולת ראווה שבה הוא נכבש ומוחזק ע"י ישראל. 

אם באמת ישנן שם מפקדות של חמאס הם ינוטרלו. וכבונוס מחבלים פצועים יצטרכו להחליט האם להתבוסס בדמם או ליפול לידי השב"כ. זה הבי"ח הרציני (יחסית) היחידי בעזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לכבוש אותו לא יתן לך כלום. מה שמעניין זה מה שיש מתחתיו לא בתוכו, וכדי להשמיד את זה צריך כמה טונות של פצצות.
הוא חייב להיות מופצץ וזה יקרה בסופו של דבר, חבל שלא ניצלנו את הכאוס של היום הראשון ועשינו את זה אז, אף אחד לא היה עוצר אותך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

הלקיחת אחריות שלו מנוסחת ככה שהמשמעות שלה היא: אני הייתי מונע את הפיגוע הזה, אבל בגלל שפרקו לי את הקואליציה לא באשמתי, לא הספקתי.

זה לא באמת לקיחת אחריות. ואני גם לא חושב שיש לו יותר מדי אחריות.

אבל זה מהות ההבדל בתפיסה שלהם לאחריות. אחד רוצה לקחת אחריות גם על דברים שלא עשה, השני יעשה הכל כדי להימנע מלהיות אחראי למשהו.

הוא אומר, אם היה לי יותר זמן הייתי יכול לעשות יותר.

לעומתו, ביבי שרף את מלא הזמן שהיה לו בלא לעשות שום דבר וכשזה התפוצץ לנו בפנים הוא ממשיך לא לעשות כלום, כי על מי שעושה מוטלת האחריות למעשים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם חשבתם שהבסיסטים ישנו דעה. אז יש לכם טעות.

שכנה בבית שאבא שלי גר. היא בביסטית מושבעת. רק ביבי. 

יש מילה חדשה לשמולן. הנכיסט.   אז אם אתם בוחרים בגנץ. או יאיר לפיד. ואולי עבודה.

וגם מרץ. אז אתם אנכיסטים.

תזכרו רק ביבי מבי בטחון. רק ביבי שומר על ישראל יהודייה.

היא רק שוחכת  שמי שעשה לה תאבנים משתלבות בכניסה לבניין. זה ערבי.

מי שהחליף תמערכת סולרית. זה ערבי.

מי שקרת עצים ערבי.

אחרי שומר חומות היא חיפשה בעלי מקצוע יהודים אבל לא מצעה.

אף אחד לא רצה לעשות לה עבודה.

• רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

לכבוש אותו לא יתן לך כלום. מה שמעניין זה מה שיש מתחתיו לא בתוכו, וכדי להשמיד את זה צריך כמה טונות של פצצות.
הוא חייב להיות מופצץ וזה יקרה בסופו של דבר, חבל שלא ניצלנו את הכאוס של היום הראשון ועשינו את זה אז, אף אחד לא היה עוצר אותך.

אסור לך להפציץ את בית החולים אבל את כל הדרכים המובילות אליו כן. 
לא מבין למה משמידים את כל הכלים ההנדסיים ברצועה וכל המשאיות. שילכו ברגל.  כל כלי רכב שינוע בכביש וכל הכבישים. יהיה יותר יעיל מכל חודר בונקרים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

נגעת בנקודה יפה, שלצערי לא עברה היטב בזמנו, ולא תעבור בעתיד אף פעם. בעצם הצפת את הדבר שהכי מעציב אותי בכל הסיפור של המדינה שלנו ושל העתיד שלנו. אנחנו לא באמת מבינים, חושבים, מדברים או מתנהגים בצורה שתואמת את המזרח התיכון. יש איזה פרשן איראני שהייתי פעם בהרצאה שלו על השיעים והסונים וההיסטוריה ביניהם, ולאחרונה ראיתי ריאיונות איתו בערוץ של הדפקטים של ביבי. קוראים לו משהו יוסיאן והוא איראני שעלה לארץ אחרי הרבה שנים תחת השלטון המוסלמי שם, והוא אמר אתה לא יכול להביא תרבות של סושי למקום שבו מנגבים חומוס. והסיפא של דבריו היא שאנחנו לא מספיק מבינים את התרבות והמנהגים של אוייבינו. אנחנו לא מכירים את המנטליות שלהם מספיק טוב. ילדים בבית ספר לא מבינים דבר וחצי דבר באסלאם וכך גם חיילים, למעט אלו העוסקים במלאכה בשירותי המודיעין. הוא העלה בריאיון כדוגמה לכך שכל הסכמי השלום שלנו צמחו מניצחונות במלחמה. כוח היא השפה השולטת והדומיננטית במזרח התיכון וזה לא משנה כמה נרצה להיות צרפת, או אנגליה או ארה"ב. מה שעובד שם לא בהכרח יעבוד פה. לצערי זו תפיסה שלא מדברים עליה בכלל היום. אני זוכר שאבא שלי, שגדל ליד כל אותם חובבי ג'יהאד חסרי לב שבסוף התרכזו בצ'צ'ניה היה מספר לי שאתה לא יכול לדבר עם חיות כמו בנאדם ואני הייתי מקטלג אותו כגזען, כלא הומני. הייתי צעיר ויהיר. היום גם אם אני לא בהכרח מסכים איתו שאנחנו צריכים להפוך לחיות בחזרה, אני לפחות מבין את השפה ואת ההבנה מול מה אני עומד, גם אם זה לא פוליטקלי קורקט. אני גם שוקל את האפשרות שאני לא רוצה ללכת בה, והעיקר לא בורח ממנה. לדעת את האויב שלך ולשקול את האפשרויות זה לא גס וזה צריך להיות מדובר. להכיר את התרבות של האזור בו אתה חיי זו גם חובה, גם אם לא פוליטיקלי קורקט, כדאי שדור העתיד שלנו ידעו בדיוק באיזו סביבה אנחנו חיים ולא לברוח לאמירות של "הרוב לא כאלו" כי זה לטמון את הראש עמוד בחור התחת של הנחת higher moral ground שאנו כל כך אוהבים להחזיק בה. 

סתם פריקה, מכך שעובדות הפכו להיות חסרי משמעות בעידן הwoke ושדמקורטיה זה כל עוד אתה בצד הנכון. אין לי משהו פרודוקטיבי לתרום לדיון. 

פעם, כשאמרתי שאנחנו מחפשים פתרון מערבי לבעיה מזרח תיכונית, אמרו לי שאני מדבר שטויות.

כשאמרו שכל הפלשתינאים שונאים אותנו היו פה כמה שאמרו שיש להם חבר שהם אוכלים אצלו חומוס.

התעוררו.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 14 דקות, zaf כתב:

אסור לך להפציץ את בית החולים אבל את כל הדרכים המובילות אליו כן. 

אסור? איפה כתוב שאסור? תוכיח שאסור.
בלי להכיר את דיני המלחמה אני מהמר שגם ע"פ דיני המלחמה מותר לנו להפציץ את בית החולים הזה. מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה.
יש לישראל מספיק מידע מוכח שמראה שהבית חולים הזה יושב על מפקדה של ארגון טרור.

אני מהמר שהוא יופצץ נחכה ונראה.

• אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שחרור 50 חטופים בעלי אזרחות זרה, אם באמת יקרה ללא שום תגובה או מעשה מישראל (כי מסתמן שארהב אחראית למו"מ?) אומר באופן סופי שישראל לא אחראית יותר לאזרחיה ואין לנו מה לחפש פה. לפני שמהלך כזה יכול להתרחש, הממשלה אמורה להגיד "הופה, רגע רגע, wtf? אם הם מוכנים לשחרר 50, אז הם ישחררו את כולם ואם לא, אז אין יותר מים, חשמל, סיוע, תרופות, אוכל, כלום. ימותו מרעב ומחלות עד שישחררו את כולם. לא יתכן להבדיל בין חטופים טובים יותר וחטופים טובים פחות, כאילו חזרנו לגרמניה הנאצית".

אבל כמובן ביבי, אז אני מהמר שכן 50 ישוחררו, ואנחנו נקבל סטירה לפנים בזמן שהבוגדים ממשיכים לגנוב בועדת הכספים.

• אהבתי 5

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...